Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy

Tev nepatīk sūdīgas bildesJuzix wrote:Howij - atkal kapi![]()
Spogulis un antēna izlīdusi no kadra, mašīnas purnam fiziski pietrūkst vietas, kreisais augšējais stūris neizprotami pārdedzināts + vēl tas saules zaķītis. A kāpēc Tu izdomāji to auto nogriezt tieši šādi? SpoilerShow
Nūu davaj, kkādas izjūtiņas par 14mm ??EMils wrote:Tātad beidzot esmu sadomājis kā atrisināt platleņķa problēmu - 16-35 ir o.k. taču padārgs, 14mm jau pavisam labi, taču arī cena, vēl jau 17mm tilt shift kas būtu vsp ūber pasākums interjeriem, bēt cena tur pavisam kosmosīga. Tad nu lūk izdomāju, ka jāņem Samyang 14mm 2.8 ta kā varbūt ka'ds vari piedāvāt ko lietotu?Taču visticamāk būs vien jāpērk veikalā ~235 ls
Aptuveni der ?Juzix wrote:Emmm - radās jautājusm, kā tehniski darbojas satbilizācija?
Ja kāds zina - linku studijā.
Tev ir par vienu lēcu grupu vairāk, kā man.Juzix wrote:Stāsti
Pagaidām esm ļoti apmierināts - asums, distorsija viss o.k., rītdien būs kārtīgs tests radisson Daugava un nedaudz no no radisson Latvijas visu 12h darbadiena pa viesnīcām*Sicram wrote:Nūu davaj, kkādas izjūtiņas par 14mm ??EMils wrote:Tātad beidzot esmu sadomājis kā atrisināt platleņķa problēmu - 16-35 ir o.k. taču padārgs, 14mm jau pavisam labi, taču arī cena, vēl jau 17mm tilt shift kas būtu vsp ūber pasākums interjeriem, bēt cena tur pavisam kosmosīga. Tad nu lūk izdomāju, ka jāņem Samyang 14mm 2.8 ta kā varbūt ka'ds vari piedāvāt ko lietotu?Taču visticamāk būs vien jāpērk veikalā ~235 ls