Ierosinājumi adminiem
Re: ierosinajums adminiem
Domāju ka parakstā vispār attēlus aizliegt vajag. Nebūs jādomā/jāvērtē ko un kā likt. Tagad ātri skrienot forumā uz leju, nevar saprast, paraksts vai kāda posts.
Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01.
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pilnīgi piekrītujanni wrote:Domāju ka parakstā vispār attēlus aizliegt vajag. Nebūs jādomā/jāvērtē ko un kā likt. Tagad ātri skrienot forumā uz leju, nevar saprast, paraksts vai kāda posts.

AR_159 

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Atbalstu.Alien wrote:pilnīgi piekrītujanni wrote:Domāju ka parakstā vispār attēlus aizliegt vajag. Nebūs jādomā/jāvērtē ko un kā likt. Tagad ātri skrienot forumā uz leju, nevar saprast, paraksts vai kāda posts.
liels +
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
deelj taa ka viens lohs mirgojoshu suudu ielika parakstaa, vairs bildes nevarees likt
mosh smiley arii novaakt, kkaadus gadus atpakalj taksh viens pilnu lapu piedrukaaja 
vajag noteikt ierobezotu izmeeru/svaru un miers, no telefona lasot tieshi vieglaak ka peec paraksta var pateikt kursh rakstiijis, nevis jaabiidaas uz saanu un jaaskataas

vajag noteikt ierobezotu izmeeru/svaru un miers, no telefona lasot tieshi vieglaak ka peec paraksta var pateikt kursh rakstiijis, nevis jaabiidaas uz saanu un jaaskataas
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Alien
ponijus savus aizvāc tozenahDeeCee wrote:deelj taa ka viens [consored] mirgojoshu suudu ielika parakstaa, vairs bildes nevarees liktmosh smiley arii novaakt, kkaadus gadus atpakalj taksh viens pilnu lapu piedrukaaja
AR_159 

- Alien
rouzijs meklēja kaukādus limitusololo wrote:ekhem, rozīgais jau vispār pacēla šo jautājumu
nah limitus - aizliegt ponijus un citu figņu
AR_159 

- Alien
tikai ar JĀ un NĒHaL wrote:uztaisam balsošanu par attēliem parakstā!

AR_159 

- Alien
Re: Ierosinājumi adminiem
agaMelnais wrote:Davaj, bet vajag arī iespēju "vienalga".
un tad vēl melno uz mieta
TE NAV SPAMS

AR_159 

pilniigi normaali aptaujas varianti, animeetos un bildes vajag atdaliit
pagaidaam izskataas vissakariigaakais variants - aizliegt animeetos + veel uzlikt augstuma ierobezojumu bildeem, ar platumu(ja vien kaads nemeegjinaas izcelties ar kkaadu 2.5k platuma bildi) nevajadzeetu buut probleemaam, nav 95. gads
pagaidaam izskataas vissakariigaakais variants - aizliegt animeetos + veel uzlikt augstuma ierobezojumu bildeem, ar platumu(ja vien kaads nemeegjinaas izcelties ar kkaadu 2.5k platuma bildi) nevajadzeetu buut probleemaam, nav 95. gads
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Es gribētu, lai administrācija sakārto savu galu, uztaisa kaut kādus noteikumus savējiem moderiem vai paši sev. Šitā patvaļa ir jau zem katras kritikas.

Tagad sanāk tā, ka uzrokam vecu topiku, atrodam kādu vecu postu, kas neatbilst noteikumiem, iešķiebjam vārnu, postu izdzēšam un viss ir super, vai ne?Juzix wrote:The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.This is a warning regarding the following post made by you: http://burnout.lv/forums/viewtopic.php? ... 32#p851332 .
Spams

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Gan jau ka juzikam vnk IE ir uzkāriesMelnais wrote:Es gribētu, lai administrācija sakārto savu galu, uztaisa kaut kādus noteikumus savējiem moderiem vai paši sev. Šitā patvaļa ir jau zem katras kritikas.Tagad sanāk tā, ka uzrokam vecu topiku, atrodam kādu vecu postu, kas neatbilst noteikumiem, iešķiebjam vārnu, postu izdzēšam un viss ir super, vai ne?Juzix wrote:The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.This is a warning regarding the following post made by you: http://burnout.lv/forums/viewtopic.php? ... 32#p851332 .
Spams

Un katru reizi kā nospiež refreššš tev iedalās vārna

un vsp es nesaprotu pa kuru laiku, viņš tev nozvana vārnu. Viņš daudz strāda

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Nezinu, viņš laikam brīvajā laikā to vien dara, kā meklē kādu iespēju kādam ieriebt.
Pirmā vārna arī ir tik muļķīga, ka nu, nezinu, galu galā liela daļa viens otru šeit pazīstam, vismaz esam runājuši, nu tak katram ir skaidrs, ka neviens speciāli neko neies un nepārkāps. Gadās ikvienam. Es vairāk kā 7 gadus šeit tusēju, tagad ir uzradies viens kareivis, kas nāks un kratīs man pirkstu par pilnīgiem sūdiem.

Pirmā vārna arī ir tik muļķīga, ka nu, nezinu, galu galā liela daļa viens otru šeit pazīstam, vismaz esam runājuši, nu tak katram ir skaidrs, ka neviens speciāli neko neies un nepārkāps. Gadās ikvienam. Es vairāk kā 7 gadus šeit tusēju, tagad ir uzradies viens kareivis, kas nāks un kratīs man pirkstu par pilnīgiem sūdiem.

- Focus
- bez Jumta
Melnais, man nav vairs nekaa pret tevi tieshaam, bet vai nav bish bernishkjiigi tavaa vecumaa apvainoties par shaadiem siikumiem? Akvai bans burnoutaa, ko nu? Kaa dziivot taalaak? Tu tak tapat nekadu vertigu info sheit neesi ne licis ne guvis.... 

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...