Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 25
izdirsties tak jāiedodvdx-treme wrote:Emsinj, Tev gan smaga kāja pie Grosa

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- toms
- Spam addicted
- Has thanked: 0
Laikam strādājam vienā rajončikā tagadMissL wrote:Satiku zelta Opeli.http://img.tapatalk.com/d/14/07/05/5ejaqu6a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Izskatās ka strādā manā vecajā birojā, kurš stāvs?toms wrote:Laikam strādājam vienā rajončikā tagadMissL wrote:Satiku zelta Opeli.http://img.tapatalk.com/d/14/07/05/5ejaqu6a.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

vakar aizmidzis Ch pie e30 stuures, neko neredz, labi, ka celju priekshaa redz. 
griezies uz spice no k.ulmanja gatves, kad es braucu pretii ar moci aaraa no spices uz k.ulmanja g. ap 21:00.

griezies uz spice no k.ulmanja gatves, kad es braucu pretii ar moci aaraa no spices uz k.ulmanja g. ap 21:00.

being a better driver is not an unfair advantage...
Hah, skenēju bedres, nepamainīju.V.I.P. wrote:vakar aizmidzis Ch pie e30 stuures, neko neredz, labi, ka celju priekshaa redz.

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
A nafig nepiestāji?dzejnieks wrote:Tiko Juzix ejot poģiti ar statīvu rokās, iespējams varēji dzirdēt mani

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Pats reeciigaakais, ka atkal turpat satikaamies 
Vecriigas Deli, bija piegaade uz kluso centru

Vecriigas Deli, bija piegaade uz kluso centru