un slideris:

steadycam tik pietrūks galva ko regulēt horizontālā plaknē.
Doma to visu pabeigtu līdz 6dienai un bik pafilmēt

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
no skapja durvju sistēmām, pa tādu kā sliedi kustas ritenītis uz gultņiem. Pieejami dažādi garumi, pagaidām ir tikai rāmis, pamatne taps tuvāko dienu laikā. Kā arī tiks pievienotas šādas lietas, ja paspēšu saņemt motoriņu.harcho wrote:Slaideris izskatās krietni ērtāks kā man.. :plastmasas_trubas: Parādi kopskatu tam dollijam. Uz kāda principā viņš tev kustās/braukā?
varu nosūtīt bildi no 40D kur izmantots Av režīms un caur karšu lasītāju nolādējot ir _MG_****, katram laikam sava taisnība...Juzix wrote:Gan 40d, gan 50d lietojot M, TV un AV, izlādējot ar karšu lasūitāju vienmēr viss ir bijis IMG_****
Nav šitas man, bet vienam džekam no Rēzeknes. Tur viens meistars ražo šitādus pa 70 ls , ja vajag nr. tad PMEMils wrote:tikko pastā dabūti motoriņi slaiderim, būs jādomā kā saslēgt visādas shēmasPasūtiju 15, 60 un 150 RPM. 15 ir tik lēns
Tgd tik jāatrod brīvs brīdis to visu sastelēt.
Dafka, tas tavējais?? kur dabūj kārdāna mehānismu rokuturim?
Portatīvajā nav, palika PC, bet tas pie muteres, nēesmu vēl saarhivējis un atvedis...*Sicram wrote:dzejnieks wrote:Otrs lielākais mēsls, ko Canon ir uzražojis.... Pretgaismā nelietojums, vājā apgaismojumā, tas pats... ja lietots normāls verķis/salīdzinot ar šo, tad nekad vairs negribēsies likt... Vislielākais pluss ir diapazons..*Sicram wrote: SpoilerShowSveiki tauta
Nu lūk, man te vienas mazas pārdomiņas iestājušās.
Dažādu apsvērumu dēļ, sanāca palietot šādu obejktīvu :
Canon EF-S 18 - 135 mm f/3.5-5.6 IS
http://www.photozone.de/images/8Reviews ... d/lens.jpg
nu lūk, bilžu piemēri, gan man tādi nekādi nav, bet paspriedelēt varu.
+ diapozons
+ IS'a darbība, tiešām, pašu galu varēju noturēt uz 1/30 daļu
+ uzbūves kvalitēt, ok salīdzinoši svaigam stikla, bija ļoti patīkama
- autofokusa gredzens objektīva ārpusē grozās, rezultātā, kad tu tam verķim kārtīgi pieķeries ir tāda savāda sajūta
par F skaitli šeit nebūtu pieklājīgi runāt
AF - nebija nemaz tik slikti, katrā ziņā baigi skaļais nelikās
Cena, tikko iemetu aci bm..lv - 220 lvl
dārgi / lēti jāspriež katram pašam
Katrā ziņā šis stikls liekas diezgan labs un patīkami strādājošs.
Bildes ir ?
Parādi.
daudzas Sigmas saulainā laikā ir asasdzejnieks wrote:Paziņam atkal ir sigma 10-20 ass maita, nevienu citu eksemplāru tādu nēesmu sastapis...
Noprka manu neejošo 40D, sataisīja, paŗdeva un tad arī savu notirgoja. Paņēma vietā ko krietni svaigāku no Eos ***D sērijasdzejnieks wrote:Cibinsh savu dampi pārdeva???
600 D ja nemaldos viņam tagad ir .Juzix wrote:Noprka manu neejošo 40D, sataisīja, paŗdeva un tad arī savu notirgoja. Paņēma vietā ko krietni svaigāku no Eos ***D sērijasdzejnieks wrote:Cibinsh savu dampi pārdeva???
Cik un kur? Kā šiem ar TTL un ar ko vsp labāki par ķīniešiem?Juzix wrote:Shura šodin priecīgs
Photix Strato II