Aprakstā minēts ka var izturēt svaru 1,5-2 kg.
Es domāju ja tur uzkabinātu soguleni .

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
dafka wrote:Kā jūs domājat cik izturīga ir šāda prisoska ?
Aprakstā minēts ka var izturēt svaru 1,5-2 kg.
Es domāju ja tur uzkabinātu soguleni .
dafka wrote:Tad nu tā ..
Vot tik garantiju džeki teicās ka nesāksies no jauna, bet turpināsies vecā. (Šīto es tā ar nesapratu kapēc tā)
da nezz. reāli dod jaunu kameru , kapēc lai viņai garantijas termiņš būtu mazāks kā tai jaunai ko es nopirku.ramex wrote:dafka wrote:Tad nu tā ..
Vot tik garantiju džeki teicās ka nesāksies no jauna, bet turpināsies vecā. (Šīto es tā ar nesapratu kapēc tā)
un kakova huja tev buutu jaabuut jaunai garantijai ?
dafka wrote:da nezz. reāli dod jaunu kameru , kapēc lai viņai garantijas termiņš būtu mazāks kā tai jaunai ko es nopirku.ramex wrote:dafka wrote:Tad nu tā ..
Dzelži tak ir jauni iekšā, viņiem tak izturības pārbaudei ar jābūt 2 gadi..
Da godīgi sakot pie [consored] tā garantija tur 3 mēneši vairāk vai mažāk.. Neīsto problēmu izvilki no mana citāta.
neiedziļinājos tajā garantīja, tapēc ar neko nestresoju.. vnk izteicos šeit ka tā arī nesapratu. Tagad zinu , un paldies par loģikas devu ramex /..ramex wrote:dafka wrote:da nezz. reāli dod jaunu kameru , kapēc lai viņai garantijas termiņš būtu mazāks kā tai jaunai ko es nopirku.ramex wrote:dafka wrote:Tad nu tā ..
Dzelži tak ir jauni iekšā, viņiem tak izturības pārbaudei ar jābūt 2 gadi..
Da godīgi sakot pie [consored] tā garantija tur 3 mēneši vairāk vai mažāk.. Neīsto problēmu izvilki no mana citāta.
nu un tad ka manta jauna, ja tev buut mainijushi to matricu, tad ar gribeetu aparaatam 8 meeneshi garantija matricai 12 ?
logjika kur ?
TU garantiju sanjem briidi kad nopeerc iekartu (datumu fiksee uz kases cheka) kas parasti tiek pievienots Garantija talonam, kaa nez
vinji samainis tev kases cehku par 3 meeneshiem jaunaaku ja tu neesi pircis naakamo apratu par naudu ? nopirki datuma xx.xx.xxxx attieciigi garantija ir liidz datumam yy.yy.yyyy. un tas ko garantijas laika tava laba izdara pardevejs/razhotaajs sho laiku yy.yy.yyyy. neietekmee, priecajies kadabuji jaunu aparatu nevis dabuji gaidiit vel meenesi kameer buus matrica.
EOSInfo saucās programma, bet mēdz rādīt gļukainu noskrējienu. Ja gribi pārliecinošāku rezultātu, nes pie tiem pašiem onkuļiem, maksā 6 Ls un uzzināsi.omulis wrote:pagogglē, moš var googlē atras kādu programiņu, kas pateiks. Es 5dmk2 atradu, zinu ka arī 40d ir.
lieta jau tājā ka es pārliku no vecās kameras atmiņas karti jaunajā aparātā un viņš sāka bildēt no kkāda 8 k kadra.. pirms tam bija 4,5 k . Tāpēc tāds jautājums.Focus wrote:
tev iedod jaunu kameru un tu veel meklee utis
Kā Tev tā bilde izskatās fočikā? Viss oki?Juzix wrote:Karte vai kompja cietais? Idejas?
apsveicu draudziņ, karteJuzix wrote:Karte vai kompja cietais? Idejas?