Bet man patik Pec manam domam eksperements ir izdevies Man liekas ka ir baigi originali, ta ka pretejas krasas melnajam un sarkanajam ir tiesi balts un kaut kas lidzigs zaljam
Un apsveicu ar labu celu apgaismojumu un ar engeliskam acim izskatas
Prieks ka nestavi vieta un visu laiku kaut ko dari, atjauno un izdoma kaut ko jaunu Ta tik turpinat
lipinsh wrote:Bet man patik Pec manam domam eksperements ir izdevies Man liekas ka ir baigi originali, ta ka pretejas krasas melnajam un sarkanajam ir tiesi balts un kaut kas lidzigs zaljam
Un apsveicu ar labu celu apgaismojumu un ar engeliskam acim izskatas
Prieks ka nestavi vieta un visu laiku kaut ko dari, atjauno un izdoma kaut ko jaunu Ta tik turpinat
Es ar uz ziemu parastajiem dzelzs diskiem uzkrāsoju sarkanas maliņas.. Fotošopā skatoties,manā gadījumā sarkanā krāsa vislabāk piestāvēja,kā arī bija labāk nekā bez krāsojuma Tikai zinu,ka nākamreiz tā nečakarētos,bet pasūtītu disku uzlīmes
Locis wrote:Es ar uz ziemu parastajiem dzelzs diskiem uzkrāsoju sarkanas maliņas.. Fotošopā skatoties,manā gadījumā sarkanā krāsa vislabāk piestāvēja,kā arī bija labāk nekā bez krāsojuma Tikai zinu,ka nākamreiz tā nečakarētos,bet pasūtītu disku uzlīmes
tikai tapec es pameiginaju kautko citu lai nebutu visi vienadi ar to sarkano malinu! visa riga brauka jau ar to malinu sarkano!
Man jau nebija vēlmes kaut ko izlekt.. Es jau parasti ļoti atturīgs uz tādām tūnēšanas lietām,pat sarkanā maliņa likās priekš manis par daudz
Vispār es apkārt daudz neskatos,kas,kam ir,vienkārši taisu kā man patīk un kā manam auto būtu labāk Man liekas tā ir tikai normāla pieeja
Un metāla diskiem sarkanu maliņu pats esmu redzējis tikai vienai mašīnai :neka:
dirsā
un skarbākais ir tas, ka takeshi noteikti pats to apzinās, tik tagad jau kauns pateikt, ka pats ar tā domā, jo jau sabraucis auzās ar saviem tekstiem
Life is what happens while you're busy making other plans
HaL wrote:dirsā
un skarbākais ir tas, ka takeshi noteikti pats to apzinās, tik tagad jau kauns pateikt, ka pats ar tā domā, jo jau sabraucis auzās ar saviem tekstiem
ja es ta butui domajis es butu tos diskus parkrasojis tas taks nau gruti un rokas no dirsas neaug!