Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
Nesen pievarets celjsh Spunciems-Riiga! Liekas ka kaisitaaji mums visi izmirushi! Spoguliits labs! Braucaam leeni un pratiigi, deelj sen uzliktajaam vasareneem un pa brinumu pa celjam nevienu crashu neredzeejaam!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
hehe mees ar vasareneem max kartaa 70km/h!iz wrote:arī spuņciems -rīga tikko izbraukts, itkā viss normāli ar 90km/h varēja mierīgi dudināt. ziemenes rulezzzzzzz

es gan vienu pie alfas redzeeju, kaut kaads pegaut 10kkas vai kaads no tamliidziigajiem shrotiem kkam pakalaa bija ievilcis
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
braukšana šodien jautra, maršruts berģi-olympia ~pusotra stunda
cik forši braukt ar ~ 30, bremzēt labu gabalu pirms krustojuma, un klak-klak-klak ieslīdēt gandrīz krustojumā :gigi:
bet brīnumainā kārtā nevienu krašu neredzēju, tikai 2 mašīnas, viena pirms juglas un otra uz gaisa tilta, stāvēja ar iedegtām avareikām uz ceļa
cik forši braukt ar ~ 30, bremzēt labu gabalu pirms krustojuma, un klak-klak-klak ieslīdēt gandrīz krustojumā :gigi:
bet brīnumainā kārtā nevienu krašu neredzēju, tikai 2 mašīnas, viena pirms juglas un otra uz gaisa tilta, stāvēja ar iedegtām avareikām uz ceļa
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Šoreiz negribās pat vainot ceļu pārvaldi, jo kaisītājus redzēju šorīt diezgan daudz, tikai viņi visi stāv sastrēgumos, kurus ir radījušo ļautiņi kuri pāragri pielaiko vasaras riepas, un tad brīnās ka redz marta beigās uzsnieg sniegs!!!
Katru gadu tak tā ir bijis un pēdējais laiks to būtu iegaumēt un atcerēties, ka mēs dzīvojam Latvijā!!!
P.S 4x4 un Nokian Hakkapeliitta SUV 5
!!!

P.S 4x4 un Nokian Hakkapeliitta SUV 5

nu tāpēc, ka uz 2 dienām var uzsnigt es netaisos naglas bendēt, tā jau visu ziemu ar naglām ripinājos pa sausu asfaltu
15~20 min, hvz pagaidām neviens nav neko teicis, es gan piezvanīju un pateicu, ka kavēšu :neka:Melnais wrote:cik nokavēji? sodu neatravies?DeeCee wrote:nokavēju
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Nu i? Tev traucee? Es arii braucu ar vasareneem shodien! Nu leeni un mieriigi, i man po, vismaz cilveki brauc pratigaak, nekaa pargalviigi jo ir sadomajushies ka winjiem ir uber krutas ziemes un tad var wisu!blade_ wrote:Šoreiz negribās pat vainot ceļu pārvaldi, jo kaisītājus redzēju šorīt diezgan daudz, tikai viņi visi stāv sastrēgumos, kurus ir radījušo ļautiņi kuri pāragri pielaiko vasaras riepas, un tad brīnās ka redz marta beigās uzsnieg sniegs!!!![]()
![]()
Katru gadu tak tā ir bijis un pēdējais laiks to būtu iegaumēt un atcerēties, ka mēs dzīvojam Latvijā!!!
![]()
![]()
![]()
P.S 4x4 un Nokian Hakkapeliitta SUV 5![]()
![]()
!!!
P.S. Braucu tikai kadas 10min ilgaak nekaa parasti + nevienu crash neredzeju celja posmaa Marupe - Skanstes!

vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:

aha un tapēc ātrāk liekam vasarenes un sakam ka mēs lēnām uz 30km/h un po uz visiem, sastrēgumi ko veidojam mus nekrata, gan jau ja pati nebūtu uzlikusi vasarenes, tad cītīgi nosodītu visus, kas to ir izdarījuši. Tas ta pārdomas skaļi, ko var droši neņemt vēra un neapvainotiesfade wrote:Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:

nu man vietām no 30 prasīja 50m lai apstātos, tad no 60 būtu 150 m, vai kā tos bremzēšanas ceļus rēķināja ?
un nākošgad laikam vispār nelikšu ziemenes, vai labākajā gadījumā kādus cietākus m+s uzmetīšu, baigā jēga no ziemenēm, ja sniegs ir 10 dienas gadā :neka:
un nākošgad laikam vispār nelikšu ziemenes, vai labākajā gadījumā kādus cietākus m+s uzmetīšu, baigā jēga no ziemenēm, ja sniegs ir 10 dienas gadā :neka:
Piedod atvaino bet shados apstaakljos atraak pat ar nodilushaam ziemeneem (kas noteikti tadas arii ir lielakajai daljai Latvijas iedziivotaju) braukt nemaz nevareetu! Neesmu vainiiga ka citi braukt nemaak un zini es sastregumu neveidoju nevienaa wietaa! Nezutraucaties riit vispaar neveidoshu sastregumus, samainiju automashiinas un tagad arii man ir ziemenes, tikai atshkjiribaa no gandriz visiem, pilniigi jaunas un pat ar winjaam domaju, ko daru uz ielas!iz wrote:aha un tapēc ātrāk liekam vasarenes un sakam ka mēs lēnām uz 30km/h un po uz visiem, sastrēgumi ko veidojam mus nekrata, gan jau ja pati nebūtu uzlikusi vasarenes, tad cītīgi nosodītu visus, kas to ir izdarījuši. Tas ta pārdomas skaļi, ko var droši neņemt vēra un neapvainotiesfade wrote:Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka: