takeshi bundza e36 325i
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: takeshi bundza e36 325i
Vēl tik sapulēt vajag 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- jaaniss
- Audi 80
kāda tā ir? nav kāda bilde?takeshi wrote:AAA sodien vel adazos tika noizoletas durvis ar skanas aizsarg lenti, tagad ir klusaka un patikamaka brauksana!
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- takeshi
bildes dimzel nau taja bilde kur masinai durvis ir vala sofera puse nestav vel apsivka kautko var redzet!stienis wrote:kāda tā ir? nav kāda bilde?takeshi wrote:AAA sodien vel adazos tika noizoletas durvis ar skanas aizsarg lenti, tagad ir klusaka un patikamaka brauksana!

man gan nekas pret to eiro nav, tāpat tas ir neizbēgami ... galvenais, ka nummurs svaigs.takeshi wrote:itka vaig bet itka negribas negribas euro gribas lv nu jadoma vel!fleix wrote:cits skats, bet numuru toch vaig svaigaaku
man mersim visp psc, gan priekšējais gan aizmugurējais. priekšejo salocīju ieliekot grāvī

German muscle car lover

nu tie nr nolietojas un teh. es ar saviem ar vairs neiziešujan4ix wrote:ja jau aarpus Lv nedodies tad nav nepiecieshams mainiit :neka: ja maldos labojiet.
man jau gan patiik savam sarkans LV karodzins.. atgaadina ziedu laikus

no valsts var izbraukt, bet jālīmē uzlīmīte..
German muscle car lover

- takeshi
bija tada lieta ka itka un saimnieks teica ka reduktoram ir lufte un bija arii sitiens! sakuma domaju varbut buksas uzliku 318 reduktoru virsu vis bija labi! pectam nomainiju atpakal reduktoru ar bloki sitiens paradijas lielaks un neizturamaks! izradas reduktoram viens stiprinajums izdilis un skruve jau bija salocita un tur arii bija ta vaina, skruvi nomainiju un redukors ka jauns! 

Un ko es tev teicu!takeshi wrote:bija tada lieta ka itka un saimnieks teica ka reduktoram ir lufte un bija arii sitiens! sakuma domaju varbut buksas uzliku 318 reduktoru virsu vis bija labi! pectam nomainiju atpakal reduktoru ar bloki sitiens paradijas lielaks un neizturamaks! izradas reduktoram viens stiprinajums izdilis un skruve jau bija salocita un tur arii bija ta vaina, skruvi nomainiju un redukors ka jauns!

- takeshi
tu man sudigu skruvi iedevi! tur bija ta liela sitiena probleema!R5SuperGTT wrote:Un ko es tev teicu!takeshi wrote:bija tada lieta ka itka un saimnieks teica ka reduktoram ir lufte un bija arii sitiens! sakuma domaju varbut buksas uzliku 318 reduktoru virsu vis bija labi! pectam nomainiju atpakal reduktoru ar bloki sitiens paradijas lielaks un neizturamaks! izradas reduktoram viens stiprinajums izdilis un skruve jau bija salocita un tur arii bija ta vaina, skruvi nomainiju un redukors ka jauns!

- takeshi
Nu tak masinai ari skate gaja uz beigam nodomaju jaizbrauc jauzin kas vainas ceturtdien aizbraucu, izmeta mani ara kas bija jataisa
*aizmugurejam riepam ieksmala izdilusi
*prieksejie miglas lukturi saplaisajusi
*rocene netur
*co bisku pari
ilgi nedomaju keros pie lietas svetdien visu roceni parlasiju pa jaunam saeloju vis kulee, uzliku ziemas ratus, iznemu miglas lukturus, un nomainiju lamdas zondi(paldies omulim) un vis kuleee!
un uzreiz menesi negaidot pirmdiena pec darba devos uz skati!

*aizmugurejam riepam ieksmala izdilusi
*prieksejie miglas lukturi saplaisajusi
*rocene netur
*co bisku pari
ilgi nedomaju keros pie lietas svetdien visu roceni parlasiju pa jaunam saeloju vis kulee, uzliku ziemas ratus, iznemu miglas lukturus, un nomainiju lamdas zondi(paldies omulim) un vis kuleee!