Es laižos jau uz 333

Nu nezinu gan, šodien nevienu neredzēju bez panas un ja kāds arī būtu bijis, tad dies cik tālu nebūtu ticis!gt99 wrote: .....
Bez pannas vajadzētu iztikt. Supersprintus taču taisa, lai ar ielas autiņiem varētu braukt. Un ja būs kāda bedre, var taču apbraukt. Par uzvaru iesākumā necīnīsies tā kā tā.
p.s. vienu modu gan laikam ieteikšu, strut braces (glāžu savilcējus). Var teikt vienīgais mods, ko es savam Golfam savā laikā uzliku. Un viens no pirmajiem, ko uz AE86 uzstādījām.
3 braucienaa parlika un mums kad bijaam trases otraa galaa veel citigi teica k.kad chalis no organizetajiem vai kas tur stradaa: ejat labaak skataties sakumu jo tur k.kas ir samainiits!Rihy wrote:Pārliekot riepas tak izmainās trases konfigurācija, ne? Ja tā, tad loģiski, ka tā nevar, jo vairs nesaskanēs ar notiekumiem, jo 3x jāveic viena un tā pati trase, nevis dažādas.
vai tad tir nebija tikai viena honda ar kuru brauca 4 dalibnieki, taada melna?gt99 wrote:OK, pannu liekam pie vēlamajiem modiem. Tiesa šodien galīgi nebija tipiska sacensība ar tipiskiem laika apstākļiemJuzix wrote:Nu nezinu gan, šodien nevienu neredzēju bez panas un ja kāds arī būtu bijis, tad dies cik tālu nebūtu ticis!![]()
Tātad šodien TOP auto iekš 1600 klases bija:
VAZ 2108
VW Scirocco
Honda Civic
Opel Corsa
Nissan Almera
Par Toyota Celica, noskaidro cik pašamasa tam auto. Es vienā vietā lasīju 1000 kg, citā 1200 kg. Otrais variants noteikti ir par smagu (tad jau ~ tā paša gadagājumā Corolla ieteicamāka, tā ~100 kg vieglāka). 1,6 litru 4afe dzinējam ir 105 zs, kas būtu OK, pie tam vēlāk var vienkārši pāriet uz 4age dzinēju, kas būs jau ~120zs, ar labu potenciālu tālākiem uzlabojumiem.
Nu skaidrs.fade wrote:3 braucienaa parlika un mums kad bijaam trases otraa galaa veel citigi teica k.kad chalis no organizetajiem vai kas tur stradaa: ejat labaak skataties sakumu jo tur k.kas ir samainiits!Rihy wrote:Pārliekot riepas tak izmainās trases konfigurācija, ne? Ja tā, tad loģiski, ka tā nevar, jo vairs nesaskanēs ar notiekumiem, jo 3x jāveic viena un tā pati trase, nevis dažādas.
Uzprasīšu Ralfam, gan jau zinās.fade wrote:es gan nez vai winji tur toch k.ko samainija, jo netceros kaa bija sakumaa!![]()
![]()
NU mosh arii taa bija, no winju tekstiem neko nevareja saprast! Bet man patika kaa Janis frezeja asfalta likumus!mpb wrote:es sapratu, ka netika mainīts - bik piegreiderēja un teica, lai pārstaigā trasi, jo dažas vietas jau bija neizbraucamas. tip lai paskatās kā apbraukt
Bet tāpat tas visiem nelīdzēja.mpb wrote:es sapratu, ka netika mainīts - bik piegreiderēja un teica, lai pārstaigā trasi, jo dažas vietas jau bija neizbraucamas. tip lai paskatās kā apbraukt
Corollas ir dargaakas, un daudz retaak sastopamas ar 1,6 dzineeju.. Celicas met pakalj... cik nopeetiju par ~700-1000Ls ir iespeejams iegadaaties +-normaalu 1,6 celiku...gt99 wrote:OK, pannu liekam pie vēlamajiem modiem.Juzix wrote:Nu nezinu gan, šodien nevienu neredzēju bez panas un ja kāds arī būtu bijis, tad dies cik tālu nebūtu ticis!
Par Toyota Celica, noskaidro cik pašamasa tam auto. Es vienā vietā lasīju 1000 kg, citā 1200 kg. Otrais variants noteikti ir par smagu (tad jau ~ tā paša gadagājumā Corolla ieteicamāka, tā ~100 kg vieglāka). 1,6 litru 4afe dzinējam ir 105 zs, kas būtu OK, pie tam vēlāk var vienkārši pāriet uz 4age dzinēju, kas būs jau ~120zs, ar labu potenciālu tālākiem uzlabojumiem.
Nu man ir Civic Coupe gimene, es par vinju detaljaam visu zinu.. man intresee Toyo+laushana...Juzix wrote:Nu hondai daļas pilnīgi noteikti būs pieejamākas un lētākas.