tiem rakstiem nav lielākas izšķirtspējas, lai var palasīt? negribās skriet apkārt un meklēt to žurnālu.
kas tu nevari izlasiit?
nevaru gan, man nav bezizmēra monitors! un tu vari izlassīt? tu varētu man palasīt...
jaa es jau izlasiiju ;D kgan man redze ar nav nekaada labaa bet nu tomeer kko saburtoju
tas bij smiekliigi ka fade pateica ka grib apsteigt savu braali
tiem rakstiem nav lielākas izšķirtspējas, lai var palasīt? negribās skriet apkārt un meklēt to žurnālu.
kas tu nevari izlasiit?
nevaru gan, man nav bezizmēra monitors! un tu vari izlassīt? tu varētu man palasīt...
jaa es jau izlasiiju ;D kgan man redze ar nav nekaada labaa bet nu tomeer kko saburtoju
tas bij smiekliigi ka fade pateica ka grib apsteigt savu braali
Dee_CeePirms 20 minūtēmEs jau nebuutu licis to spoileri aizmuguree. Sabojaa visu skatu. Nav jau vieniigais Latvijaa, draugam ari ir lidzigs, tik bez spoilera
man ir fanuklubs
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
cik tie cilvēki ir aprobežoti tajos komentāros, ir jau daži izņēmumi, bet pārsvarā tādi
ieņem kko savā paurī un sper tik laukā..
bet raksts diezgan interesants
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas...
Janx wrote:cik tie cilvēki ir aprobežoti tajos komentāros, ir jau daži izņēmumi, bet pārsvarā tādi
ieņem kko savā paurī un sper tik laukā.. bet raksts diezgan interesants
Janx wrote:cik tie cilvēki ir aprobežoti tajos komentāros, ir jau daži izņēmumi, bet pārsvarā tādi
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
DeeCee
Shitais ir kaa mershiem BRABUS kaa jus nesaprotat, spaarns jau naaca no vaacijas, kad atdzina.Cik zinu, tad tie spaarni naak tikai retajiem(100gab) un ir speciaali izgatavots peec pasuutijuma. Shitas gandriz kaa Subaru Evolution.
Drauga tetim shitads ir un bralenam ari.
DeeCee
Shitais ir kaa mershiem BRABUS kaa jus nesaprotat, spaarns jau naaca no vaacijas, kad atdzina.Cik zinu, tad tie spaarni naak tikai retajiem(100gab) un ir speciaali izgatavots peec pasuutijuma. Shitas gandriz kaa Subaru Evolution.
Drauga tetim shitads ir un bralenam ari.
sitais vispaar iespaarda
zajebis es laikam esu paalii ka nepiefikseeju ka kko uzrakstu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
gt99 wrote:Ja jau par auto var uzrakstīt 4,5 rindkopas, tad tas cosworth nav nekas īpašs.
Raksts netika taisīts kā milzīgs apskats par auto kā tādu un + vēl konkrēto. Vajadzēja ne pārāk garu. Tika tendēts uz ieskatu auto vēsturē, ar ko tas īpašs, versijas. Ja tas būtu lielāks raksts, tad viss būtu taisīts nopietnāk