p.s. un gilsaveda is protams nav piemērots ziemai, jo ir pārjaudīgs

ar ko e36 m3 buus labaks pa piem e36 325 ,(ar bloķi loģiski)?jaudas ziemai atliektiem galiem...nu iisti ideaalais variants jau nav.vienu gonku ērgļos nobraucu,prieks 1. gonkas ar ielas riepaam galigi nebija suudigi.GirtzB wrote:e30 un e36 jau saknē neder. Nav ko musināt tautu.
OK Ok, e36 m3 varētu būt daudz maz labs, bet pārāk jaudīgs
Viņš jau 2004/2005 gada sezonā bija par assu.gt99 wrote:Pārjaudīgs viņš kļuva tikai 2005. gada vasaras otrajā pusē. 2004./2005. gada sezonā vēl iesākumā brauca. Un pagājušajai sezonai izvēlējās 318i, nevis 318is. Nedomāju, ka cena bija izvēles iemesls.GirtzB wrote:Komptam atsķīrbā no e30is ir īsāka reika(kas palīdz un nozīme samēra daudz vākšanas procesā)
p.s. un gilsaveda is protams nav piemērots ziemai, jo ir pārjaudīgs
uz maskavenes ir viens autoplacis, kur viens zilzaļš exemplārs rūsē jau no vasaras. ja jau ir tik liela interese, aizbrauc, iesēdiesgt99 wrote:Redz ko man atbildēja viens MX5 īpašnieks.I'm the same size as you are..Well I used to be. And to be honest, it will be a tight squeeze. You'll fit under the roof no problem. The real problem is your legs. Try and sit in a miata that is entirely stock. If you can fit inside it and think that the seating position is a bit tight but OK, then you can safely buy the car. There are a couple of little tricks you can do that will all gain you a couple of cm's here and there, makes a huge difference.
Roll over protection in a miata isn't great. You can buy a real roll-over hoop and it will be better, but it will always have the drawback of sitting in a convertible..things can come into the cabin.
tas jau ir takaa otraas paaudzes mx-5... kautgan tur tikai feislifts bijajnk wrote:uz maskavenes ir viens autoplacis, kur viens zilzaļš exemplārs rūsē jau no vasaras. ja jau ir tik liela interese, aizbrauc, iesēdiesgt99 wrote:Redz ko man atbildēja viens MX5 īpašnieks.I'm the same size as you are..Well I used to be. And to be honest, it will be a tight squeeze. You'll fit under the roof no problem. The real problem is your legs. Try and sit in a miata that is entirely stock. If you can fit inside it and think that the seating position is a bit tight but OK, then you can safely buy the car. There are a couple of little tricks you can do that will all gain you a couple of cm's here and there, makes a huge difference.
Roll over protection in a miata isn't great. You can buy a real roll-over hoop and it will be better, but it will always have the drawback of sitting in a convertible..things can come into the cabin.
pēc izmēra jau līdzīgi, ne?soulfreak wrote:tas jau ir takaa otraas paaudzes mx-5... kautgan tur tikai feislifts bijajnk wrote:
uz maskavenes ir viens autoplacis, kur viens zilzaļš exemplārs rūsē jau no vasaras. ja jau ir tik liela interese, aizbrauc, iesēdies
RoDeO wrote:silvija rulee un tie je20de motrori arii! manliekas ka vini afigena greizzas bet daudz jau arii vini te nev tie aparaati!ercis wrote:veel jau vareetu padomaat par 200sx s12, ne?
AndrisV wrote: Ir, kas grib braukt tagad un tūlīt, ir kam patīk 3,14sties un pulēt raķeti garāžā un baigi visiem draudēt, cik pārāka ir tāda vai šitāda tehnika. Iznīcināšanai ir jāņem pieejams izejmateriāls, nevis jābūt puikam ar garāko krānu ciemā (nu tipa, man te rajonā vienīgajam ir MX5).
ar to aw11 tiks kautkas darīts vai tas ir savākts sapūdēšanai?ParaTr00per wrote:es zinu tikai vienu aw11. un tam, izskataas, veel ilgi bremzhu kluchus nevajadzees...
par riepaam, ja nebuus sniega / miinusu, tad vasaras. ziemenes peec 2. aplja buus kaa ar vasareneem pa ledu...
ar to arī viss pateiktsOnce an output shaft becomes free, no torque is transmitted to the second shaft and the torque-sensitive diff behaves like an open diff.
yeap. taisniibu vinji runaa.gt99 wrote: Pēc šī Wikipedia teksta esmu nesaprašanā. Tad Quaife ziemas daudzcīņai un ledum nav piemērots?
http://en.wikipedia.org/wiki/Limited_Sl ... itive_Diff