Ok, pameklēšos. Paldies par info. Lai gan poweru nemāku, tomēr pacentīšos kko atrast*Sicram wrote:powerā jāmeklē, tur bija kaut kāds čuwaks, kas to darīja.
Smith E39 Touring
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Smith E39 Touring
E39 topikā var daudz laba info atrast.smith wrote:Ok, pameklēšos. Paldies par info. Lai gan poweru nemāku, tomēr pacentīšos kko atrast*Sicram wrote:powerā jāmeklē, tur bija kaut kāds čuwaks, kas to darīja.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- VuskansDavis
- Has thanked: 0
VuskansDavis wrote:spidometrus laboja wearefine
Tas ir kur? šeit? powerā?
edit: atradu jau powerā.
edit2: Karoč viss slikti. Powerā neviens no 2 iespējamajiem spidometra labotājiem man neatbild jau 3 dienas. Varbūt zinat kādu kantori, kur dara kko tādu?
šodienas nelielais update.
Sen jau gribēju iegūt normālu roku balstu un tā nu caur E39 Club UK tika sameklēts pilnais atveramais roku balsts man vajadzīgajā krāsā.
Man bija šāds, ar caurumu pa vidu un neatverams, tikai izbīdāms. Sen senos laikos bija telefons.

Tas nu tika demontēts veiksmīgi. Sapratu arī kāpēc visi rokubalsti nav atverami, jo šim apakšā slēpās kkāda telefona daļa ar veselu vadu pajebūciju.

Un jaunais iekšā. Mazliet liekas, ka ir par daudz uz priekšu, būs vēlāk jāpieregulē.

Runājot par spido problēmu, laikam došu uz 12volt.lv teica, ka izmaksās tas 60 eur. Iedošu vēl lai pie vienas jaukšanas ieliek ciparnīcām riņķus.
Sen jau gribēju iegūt normālu roku balstu un tā nu caur E39 Club UK tika sameklēts pilnais atveramais roku balsts man vajadzīgajā krāsā.
Man bija šāds, ar caurumu pa vidu un neatverams, tikai izbīdāms. Sen senos laikos bija telefons.

Tas nu tika demontēts veiksmīgi. Sapratu arī kāpēc visi rokubalsti nav atverami, jo šim apakšā slēpās kkāda telefona daļa ar veselu vadu pajebūciju.

Un jaunais iekšā. Mazliet liekas, ka ir par daudz uz priekšu, būs vēlāk jāpieregulē.

Runājot par spido problēmu, laikam došu uz 12volt.lv teica, ka izmaksās tas 60 eur. Iedošu vēl lai pie vienas jaukšanas ieliek ciparnīcām riņķus.
HaL wrote:par diskiem runājot, ir tikai 3 varianti
Style95
vai Style 37
vai Alpina
Es droši vien ietu Alpina ceļu ar Alpina lūpu
Mazliet smieklīgi, bet iepriekšējais īpašnieks liekot šos diskus virsū uz auto uzreiz pārdeva vecos. Kādi bija vecie? Paralēles jeb style 37
Vai style 95 un Alpinas vispār ir pieejamas uz R18? Jo R19 liekas, ka kkā par lielu. Nu varbūt ne izskata ziņā, bet komforta. Man jau tagad tas auto liekas tāds paciets pēc A6, kurš sēdēja uz R17.
Mani 3 varianti ir jau jūsu piedāvātie Style 42, 37 un 95. Visi uz R18.
Bet pagaidām nekas tāds nenotiks. Ir jānodzīvo līdz vasarai. Tad arī varēšu eksperimentēt, jo šeit man nav pat vieta kur normāli izsūkt to auto.
Bet pagaidām nekas tāds nenotiks. Ir jānodzīvo līdz vasarai. Tad arī varēšu eksperimentēt, jo šeit man nav pat vieta kur normāli izsūkt to auto.
Caw. Tātad nomainīju spido paneli uz veco, nu jau saremontēto. Plus vēl riņķus uzliku. Bet tgd atkal ir jauna problēma.
Tas tgd ir vācu valodā
Kā lai dabū atpakaļ english?

Sent from my iPhone using Tapatalk

neizskatās pēc vācu valodas. bet nu tas gan neko daudz nemainasmith wrote:Caw. Tātad nomainīju spido paneli uz veco, nu jau saremontēto. Plus vēl riņķus uzliku. Bet tgd atkal ir jauna problēma.Tas tgd ir vācu valodā
Kā lai dabū atpakaļ english?
Čau. Ietekmējoties no Kristapa E30 topika arī manam ir neliels update 
Par cik vecā BMW emblēma bija šausmīga, tad ebayā tika pasūtīta jauna ubago ne- OEM emblēma. Haubei vajag pārkrāsošanu, jo ir nodauzīta ar akmentiņiem, taču kopējo skatu mazliet uzlabo tāpat. Krāsošanas darbi plānoti uz vasaras pusi
Bildes ar pirms un pēc -

Par cik vecā BMW emblēma bija šausmīga, tad ebayā tika pasūtīta jauna ubago ne- OEM emblēma. Haubei vajag pārkrāsošanu, jo ir nodauzīta ar akmentiņiem, taču kopējo skatu mazliet uzlabo tāpat. Krāsošanas darbi plānoti uz vasaras pusi
Bildes ar pirms un pēc -

Smith E39 Touring
Šodien norāvu buferi priekšējo, lai beidzot izravētu to sūda ķīnas xenonu un sakārtotu vadus. Tur psc priekšā skats. M sport bufera miglām ir HB4 spuldzes, a štekeri man tur ir priekš H11. Kā tur kkas tāds vispār var būt, ja H11 spuldze tak neder tajā lustrā iekšā??!! Uzsūtīju tag no ebaya pareizos štekerus un spuldzes. Būs vēlreiz jārauj nost tas bufers.
Labā ziņa - aiz bufera izrādās ir paslēpušies parkingu vadi ar štekeriem un balka buferam arī ar caurumiem priekš park sensoriem
Bilžu nav.
Varbūt kādam E39 vai E46 touring īpašniekam ir pieredze ar problēmu, ka pakaļloga slēdzim šad tad ieslēdzas disene un viņš pats no sevis vislaik taisas vaļā?
Zinu, ka var viņu nomainīt, bet varbūt ir kāds cits risinājums tam, jo tas slēdzis nav lēts. Biju domājis, izjaukt un iztīrīt tur visu, bet mož nav jēgas un jāpērk vien jauns slēdzis?
Labā ziņa - aiz bufera izrādās ir paslēpušies parkingu vadi ar štekeriem un balka buferam arī ar caurumiem priekš park sensoriem
Bilžu nav.
Varbūt kādam E39 vai E46 touring īpašniekam ir pieredze ar problēmu, ka pakaļloga slēdzim šad tad ieslēdzas disene un viņš pats no sevis vislaik taisas vaļā?
Zinu, ka var viņu nomainīt, bet varbūt ir kāds cits risinājums tam, jo tas slēdzis nav lēts. Biju domājis, izjaukt un iztīrīt tur visu, bet mož nav jēgas un jāpērk vien jauns slēdzis?
Ar vadiem viss ok, nekur nekas nav pušu, mitrums netiek klāt, atliek tikai slēdzis. Lasīju interneta dzīlēs, ka tie slēdži mēdz tā darīt, taču risinājumu citu, kā nomaiņu neesmu nekur redzējis. Tas sūda slēdzis ebayā maksā 50 GBP.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Atvieno to sleedzi un tad redzeesi, sleedzis vai vadi vainiigi. Un vizuaali vadi buus ok, suudi saakaas tajaa gumijas kvadraatinjaa uz stikla, kur paariet no shleifes uz vadiem.