Toma ikdienas Opeļis ar dīzeli

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

smash
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Toma ikdienas Opeļis ar dīzeli

Post by smash »

toms wrote:Nu tā. Mēģināšu "īsigari" izklāstīt kas un kā.

Tad nu tā. Opelis uz servisu tika aidzīts ar kaiti "nelec". Sākumā vaina tika norakstīta uz starteri, aizdedzi vai kaut ko tamlīdzīgu. Rezultātā neviena no šīm lietām neapstiprinājās.

Opelis vienu nedēļu nostāv servisā. Zvanu un jautāju, kāda situācija. Čaļi saka, ka ir pārbaudīta aizdedze, starteris and shit, taču nekas nav konstatēts.

Nu ok. Paiet vēl nedēļa. Atkal zvanu - kaut kas ir pakustējies: noņemta kārba un pusizcelts motors :shock: Man wtf? Esmu jau gatavs ņemt mašīnu prom un vest citur remontēt. Taču drusku apdomājot, aizbraucām ciemā pie čaļiem, lai dzīvē apstāsta kas un kā. Apstāstīja. Kaut kas ir motorā ir noķīlējies. Nu ir skaidrs, ka sākotnējā budžetā (~50 ls) vairs neikļaušos. Ar čaļiem vienojamies, ka viņi turpinās meklēt vainu, jo nav nekāda jēga tagad krāmēt visu atpakaļ.

Atkal paiet kāds laiks. No servisa nav nekāda ziņa. Zvanu. Jā, izskatās, ka vaina ir atrasta - jāved slīpēt galva, vārsti utt. Sola pēc dažām dienām vest slīpēt utt.

Kopsummā ir sanācis teju kapitālais remonts motoram - visa motora galva pārlasīta, jauans blīves, skrūves. Tad pie reizes eļļas maiņa, ūdens sūkņa maiņa, rullīši un visas izrietošās sekas. Image

Secinājums: ir tomēr jāizvēlas daudz maz zināms servisa kantoris, par kuru esi pārliecināts un kurā meistars daudz maz komunicē ar klientu par darba procesu un/vai laicīgi pastāsta par remonta izmaksām un piedāvātu labāko/izdevīgāko remonta iespēju, nevis brutāli beigās nosauc ciparu zelta vērtē. Image

Tas aiztaupītu nervus, neizpratni par ciparu un lieku skaidrošanos. Mana vaina, ka izvēlējos attiecīgo kantori. :D

Tagad man ir Aopel Astra Golden edition. Image

nu a beigās kas par vani bija,tā arī nesapratu kapēc galva jāslīpē utt :lol:
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Fretka

Post by Fretka »

es arī :hvz:
MissL

Post by MissL »

smash wrote:
toms wrote:Nu tā. Mēģināšu "īsigari" izklāstīt kas un kā.

Tad nu tā. Opelis uz servisu tika aidzīts ar kaiti "nelec". Sākumā vaina tika norakstīta uz starteri, aizdedzi vai kaut ko tamlīdzīgu. Rezultātā neviena no šīm lietām neapstiprinājās.

Opelis vienu nedēļu nostāv servisā. Zvanu un jautāju, kāda situācija. Čaļi saka, ka ir pārbaudīta aizdedze, starteris and shit, taču nekas nav konstatēts.

Nu ok. Paiet vēl nedēļa. Atkal zvanu - kaut kas ir pakustējies: noņemta kārba un pusizcelts motors :shock: Man wtf? Esmu jau gatavs ņemt mašīnu prom un vest citur remontēt. Taču drusku apdomājot, aizbraucām ciemā pie čaļiem, lai dzīvē apstāsta kas un kā. Apstāstīja. Kaut kas ir motorā ir noķīlējies. Nu ir skaidrs, ka sākotnējā budžetā (~50 ls) vairs neikļaušos. Ar čaļiem vienojamies, ka viņi turpinās meklēt vainu, jo nav nekāda jēga tagad krāmēt visu atpakaļ.

Atkal paiet kāds laiks. No servisa nav nekāda ziņa. Zvanu. Jā, izskatās, ka vaina ir atrasta - jāved slīpēt galva, vārsti utt. Sola pēc dažām dienām vest slīpēt utt.

Kopsummā ir sanācis teju kapitālais remonts motoram - visa motora galva pārlasīta, jauans blīves, skrūves. Tad pie reizes eļļas maiņa, ūdens sūkņa maiņa, rullīši un visas izrietošās sekas. Image
Secinājums: ir tomēr jāizvēlas daudz maz zināms servisa kantoris, par kuru esi pārliecināts un kurā meistars daudz maz komunicē ar klientu par darba procesu un/vai laicīgi pastāsta par remonta izmaksām un piedāvātu labāko/izdevīgāko remonta iespēju, nevis brutāli beigās nosauc ciparu zelta vērtē. Image

Tas aiztaupītu nervus, neizpratni par ciparu un lieku skaidrošanos. Mana vaina, ka izvēlējos attiecīgo kantori. :D

Tagad man ir Aopel Astra Golden edition. Image

nu a beigās kas par vani bija,tā arī nesapratu kapēc galva jāslīpē utt :lol:
Galvu sliipee jebkuraa gadiijumaa, ja taa tiek njemta nost... Gan jau vaarstus nolocija..
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli :]
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.
Image
///M57 uz programmas nenormāli :]
Image
TDR. LV
smash

Post by smash »

tas jā,bet kas ,kapēc?
pa nakti siksna pārplīsa?
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
toms
Spam addicted

Post by toms »

Yes, yes. Vārsri.

Bet nu vienalga ir neatminēta mīkla, kapēc nekādas dīvainas skaņas nebija pirms tam, bet pēkšņi nomira. :hvz:
Image
MissL

Post by MissL »

smash wrote:tas jā,bet kas ,kapēc?
pa nakti siksna pārplīsa?
Gan jau nokjiileeja kkas / paarleca/ paartruuka, Toms no riita veel izdomaaja, ka mosh ievilks un gatavs. :naac:
Image
Image
TDR. LV
smash

Post by smash »

un servisā ar raustija tik plecus?
karlisbe

Post by karlisbe »

no kura servisa izvairīties?
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
toms
Spam addicted

Post by toms »

Jā, Toms izdomāja uzvilkt :aiwa:

Tad jau laikam plīvurs ir kritis. :emo:
Image
MissL

Post by MissL »

toms wrote:Jā, Toms izdomāja uzvilkt :aiwa:

Tad jau laikam plīvurs ir kritis. :emo:
Es esmu gjeenijs! :D
Image
Image
TDR. LV
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

nu tad beidzot! :notworthy:
mjā, un vaina ar liekas diezgan loģiska beigu beigās.. ceru ka ar summu ar sanāca tikt galā...
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
smash

Post by smash »

nu labi lainu kā apsveicu vismaz ar zelta opeli.un būs miers vismaz kādu laiku! :)
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Nesatraucies, man mersim kloķene arī klusām pārluza ! :aiwa:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Fretka

Post by Fretka »

*Sicram wrote:Nesatraucies, man mersim kloķene arī klusām pārluza ! :aiwa:
Traktorā arī sprādzienu nedzirdēsi
psyhotype

Post by psyhotype »

Ja nemaldos, tad siksnai pāris zobi bija norauti ar visām no tā izrietošajām sekām.

Par komunikāciju starp tevi un servisa čaļiem neko nekomentēšu, jo neesmu lietas kursā par to visu, bet par izmaksām runājot, negribētos ticēt, ka meistars, kurš remontēja auto, ieguldīja savu naudu detaļās, nebrīdinot tevi par aptuvenajām izmaksām. Un, cik man zināms, tu tiki informēts gan par defektu, gan par aptuvenajām remonta izmaksām.

Secinājums: zobsiksnas stāvokli vajag pārbaudīt ja ne pie auto iegādes, tad vismaz pirms tehniskajā apskatē tiek pārbaudītas dīzeļa atgāzes.
coming soon...
toms
Spam addicted

Post by toms »

Jā, bija runa par izmaksām. Es biju rēķinājies ar tik un tik naudiņām, taču vienā brīdī cipars uzleca krietni augstāks. Šajā gadījumā pietrūka zvans no meistara: "Klau, šis remonts ir izmaksājis vairāk nekā paredzēts, jo bija jādara tas un tas" nevis vienkārši parādīt, ka šī pozīcija maksā, 200 ls, nepaskaidrojot, kas tur ir sīkāk darīts.

Neturu ļaunu prātu, bet cemme ir par komunicēšanas iztrūkumu. :hvz:

Ne visi ir auto guru, kas no 3 vārdiem saprot, kas ir izdarīts. :cool:
Image
psyhotype

Post by psyhotype »

Nu pēc tava pirmā ieraksta par remontu, vairums varētu saprast, ka servisā izdomāts kaut kads neesošs defekts un izkāsta nauda. Tikai un vienīgi tāpēc es iesaistījos šajā diskusijā...miestars ir man labi pazīstams un par darbu kvalitāti un godīgu attieksmi pret klientiem pie viņiem nav jāsatraucas.

Par komunikāciju, kā jau teicu, neko nezinu tāpēc nekomentēšu. Bet nav jau tā, ka tev 150 latu vietā beigās sanāca 700. Cik man zināms, tiki informēts par aptuveni 500Ls bet beigās sanāca nedaudz virs 600. Turklāt pēc tam, kad prasīji sīkāku izklāst, tev tika sastādīts saraksts par katru detaļu un tās ražotāju.
coming soon...
toms
Spam addicted

Post by toms »

Es tiku informēts pa aptuveni 400-450 Ls. ;)
Image
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

:shock: :o jepaķ, šitādu summu!!! te jau toč izdevīgak bij opeli nodot karotēm un vieta ieķert ko citu..
p.s labāk būtu vedis uz kādu mazaku servisu, piemēram pie manis :D cik esmu motorus lasijis, nav sanācis pāri pa 350ls. pa 600ls jau tur laikam viss ir jauns salikts. tai skaitā varstu atsperu apakšejie šķīvīši :D
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
OneLitreBeer
Spam addicted

Post by OneLitreBeer »

Katrā gadījumā motortelpā atrodamais verķis tagad maksā tikpat cik opelis. Vai bija tā vērts? Tomēr nekāda ekonomija nesanāca iegādājoties dīzeli :4ls_100km: :emo:
Vecs Sūds
Post Reply