Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon
Re: Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon
Jebkurā no gadījumiem ieteiktu neizmantot to sarkano grunti kā vienīgo aizsargkārtu. ar tādu vari iet krāsot sētas mietus..
1. tā ir ļoti bieza un būs grūti tev dabūt līdzenu virsmu krāsošanai. vēl jo vairāk, ja pindzelē..
2. tirsā darbs un materiāls.
kad "taisīju" volvo, izmantoju arī šitādu sarkanu grunti. Pilnīgi bezjēdzīgi, jo jau pēc vienas ziemas visās vietās bija izspiedusies cauri rūsa. Krāsoju sarkano grunti, hlorkaučuku un grubuli grīdai. Zem krāsojamām vietām uz plika metāla sarkanā grunts, špaktele, melna krāsas grunts un krāsa.
Abos variantos vietās, kur it kā bija attīrīts spīdīgs metāls, pavasarī man jau bija rūsas punktiņi izspiedušies cauri krāsai.
Līdz ar to es uzskatu, ka tu ļoti veltīgi tērē savu. Izskati labāk Venta ieteiktos variantus par piemērotākām gruntīm.
1. tā ir ļoti bieza un būs grūti tev dabūt līdzenu virsmu krāsošanai. vēl jo vairāk, ja pindzelē..
kad "taisīju" volvo, izmantoju arī šitādu sarkanu grunti. Pilnīgi bezjēdzīgi, jo jau pēc vienas ziemas visās vietās bija izspiedusies cauri rūsa. Krāsoju sarkano grunti, hlorkaučuku un grubuli grīdai. Zem krāsojamām vietām uz plika metāla sarkanā grunts, špaktele, melna krāsas grunts un krāsa.
Abos variantos vietās, kur it kā bija attīrīts spīdīgs metāls, pavasarī man jau bija rūsas punktiņi izspiedušies cauri krāsai.
Līdz ar to es uzskatu, ka tu ļoti veltīgi tērē savu. Izskati labāk Venta ieteiktos variantus par piemērotākām gruntīm.
nu kādu pusotru gadu kopš man viņš ir izmantoju ikdienā. glūzi svētdienas auto jau nebūs. bet pa ziemu nebraukšu ja būs iespēja. tagat jau ir otrs auto tad jau varēšu nebraukt. mersis būs taka vairāk čilmobīlis. arī uz festiem braukt tur forši salaižās krēsli un var gulēt.Vents S wrote:Šo MB taisi priekš pakaļas pārvietošanas vai kā svētdienas auto?
karlis wrote:Jebkurā no gadījumiem ieteiktu neizmantot to sarkano grunti kā vienīgo aizsargkārtu. ar tādu vari iet krāsot sētas mietus..
nu cik man pieredze ar šito grunti viņa tīri laba. biju uzkrāsojis uz metinājuma vietas vien. šito ziemu nobraucu rūsas nebija. un taka es ar mersi vairs netaisos braukt pa ziemu tad domāju ka tik traki nebūs.
šīsdienas padarītais.

aizšpaktalēts un uzpūsts pūšamais špaktelis. domāju ka sanāca tīri labi. būs vel japaslīpē tas pūšamas špaktelis nākamreiz.

un savienojuma vietai kautkas uzmāzēts. vajadzēja daudz kārtas lai dabūtu tā lai ir taisna virsma. ka sāks slīpēt ta manīs vai ir pareizi uzklāts špaktelis.

aizšpaktalēts un uzpūsts pūšamais špaktelis. domāju ka sanāca tīri labi. būs vel japaslīpē tas pūšamas špaktelis nākamreiz.

un savienojuma vietai kautkas uzmāzēts. vajadzēja daudz kārtas lai dabūtu tā lai ir taisna virsma. ka sāks slīpēt ta manīs vai ir pareizi uzklāts špaktelis.
Lai veicas darbos!krizix wrote:nu kādu pusotru gadu kopš man viņš ir izmantoju ikdienā. glūzi svētdienas auto jau nebūs. bet pa ziemu nebraukšu ja būs iespēja. tagat jau ir otrs auto tad jau varēšu nebraukt. mersis būs taka vairāk čilmobīlis. arī uz festiem braukt tur forši salaižās krēsli un var gulēt.Vents S wrote:Šo MB taisi priekš pakaļas pārvietošanas vai kā svētdienas auto?
Bet metinašanas tehnika man gan nepatīk atsevišķās vietās. Proti, liekot metālu uz metālu.
Vienā citā forumā viens čalis cīnās ar savu e30, kuram iepriekšējais saimnieks ir tādu tehniku piekopis.
Tur vnk ir kapi.
šodienas padarītais.

nu jau sāk izskatīties pēc kautkā. vel japiešpaktelē salaiduma vietas un vel iespējas kas japielabo. tagat esmu uzklājis pūšamo špakteli.

uzpulēju malu vienam no diskiem ko likšu uz merša. šitas jau bija vienreiz pulēts bija tik jaatsvaidzina.

prasija kādu 1h ar rokām visu darot. šitādus 2us likšu priekšā, bet ir viss komplekts. aizmugure likšu mazliet savādākus.
» Skatīties Youtube
te tā metode kādu izmantoju lai uzpilētu malas pirmo reiz.

un šeit tie diski kurus likšu aizmugurē. žēl ka tik 2vi man ir šie. manuprāt smukāki nekā tie pirmie. šitie man nāca līdz donormersim. skarāsoti un sapulēti jau stāv no kautkāda rudens.

kā izskatijās sākumā

nu jau sāk izskatīties pēc kautkā. vel japiešpaktelē salaiduma vietas un vel iespējas kas japielabo. tagat esmu uzklājis pūšamo špakteli.

uzpulēju malu vienam no diskiem ko likšu uz merša. šitas jau bija vienreiz pulēts bija tik jaatsvaidzina.

prasija kādu 1h ar rokām visu darot. šitādus 2us likšu priekšā, bet ir viss komplekts. aizmugure likšu mazliet savādākus.
» Skatīties Youtube
te tā metode kādu izmantoju lai uzpilētu malas pirmo reiz.

un šeit tie diski kurus likšu aizmugurē. žēl ka tik 2vi man ir šie. manuprāt smukāki nekā tie pirmie. šitie man nāca līdz donormersim. skarāsoti un sapulēti jau stāv no kautkāda rudens.

kā izskatijās sākumā
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Diski ir R15 vai R16 ?
Cik plati tie ir ?
Cik plati tie ir ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Gan jau ka R16 ir retums un maksā tik pat cik mūsu MBkarlis wrote:uz riepas rakstīts R15.
Nu varēja tik būt R16 jo manuprāt vieni no skaistākajiem MB diskiem, kas ideāli piestāv W123 bundžai.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
nja man ir r15. bet tādus kā tie otrie tikkai r16 ss.lv vienu brīdi bija 70ls. žēl ka nebija naudas. tagat viens čalis pa 200ls ielicis*Sicram wrote:Gan jau ka R16 ir retums un maksā tik pat cik mūsu MBkarlis wrote:uz riepas rakstīts R15.
Nu varēja tik būt R16 jo manuprāt vieni no skaistākajiem MB diskiem, kas ideāli piestāv W123 bundžai.
platums visiem J7 primajiem diviem ET35 un otrajiem ET23
šodien nopucēju otram diskam malu un principā pabeidzu špaktelēt spārnu.

uzpūtu pūšamo špakteli visam pāri lai varētu vieglāk nolīdzināt to grunteni ko uzklāju ar pindzeli.
ta kautkad būs jaaizmetina viens caurums pie aizmugurējās lampas un tad jau varēs sākt domāt par virsmas sagatavošanu krāsai.

uzpūtu pūšamo špakteli visam pāri lai varētu vieglāk nolīdzināt to grunteni ko uzklāju ar pindzeli.
ta kautkad būs jaaizmetina viens caurums pie aizmugurējās lampas un tad jau varēs sākt domāt par virsmas sagatavošanu krāsai.
darbi bik iekavējušies ar mersi. īsit nesanāca laika, bet šonedēļ pieķeršos tā nopietni sākot ar rītdienu.
te būs kautkāds mazumiņš ko esmu izdarijis.

tātad bija uzpūsts špaktelis un nolīdzināts. viss sanāca ļoti līdzeni, bet ievēroju ka ir nelīdzenumi virs arkas. tad nu nācas nošpaktelēt. vel ar grunti pielabotas tās vietas kur līdz metālam izslīpējās.

šiet nolīdzināta tā špakteļa vieta, bet vel vienā vietā tur jauzklāj uz špaktelātas vietas lai būtu tiešām līdzens. un arī ar grunti uzkrāsots kur līdz metālam izslīpēts. bija uzpūsts gandīz visam pari atkal pūšamais špaktelis lai dabūtu līdzenāku ja nu kas.
te būs kautkāds mazumiņš ko esmu izdarijis.

tātad bija uzpūsts špaktelis un nolīdzināts. viss sanāca ļoti līdzeni, bet ievēroju ka ir nelīdzenumi virs arkas. tad nu nācas nošpaktelēt. vel ar grunti pielabotas tās vietas kur līdz metālam izslīpējās.

šiet nolīdzināta tā špakteļa vieta, bet vel vienā vietā tur jauzklāj uz špaktelātas vietas lai būtu tiešām līdzens. un arī ar grunti uzkrāsots kur līdz metālam izslīpēts. bija uzpūsts gandīz visam pari atkal pūšamais špaktelis lai dabūtu līdzenāku ja nu kas.
nu es jau vel tikkai mācos kā to darīt.Vents S wrote:Skatos topika jaunumus. Patīk, ka cilvēki tā darbojas![]()
Vienīgi ir sajūta, ka kkā netā visa tā lieta notiek. Ļoti sarežģī to procesu.
šis dienas padarītais.

vel jo projām cīnos ar spārnu.
bet nu ļoti drīz ganjau būs pabeigts.

biju aizmirsis nofotogrāfēt kā bija pirms tam. bet tā sametināts. laikam jau ka visa matināšana principā pabeigta. būtu vel nošpaktalējis šodien, bet špaktelis beidzās.

vel jo projām cīnos ar spārnu.

biju aizmirsis nofotogrāfēt kā bija pirms tam. bet tā sametināts. laikam jau ka visa matināšana principā pabeigta. būtu vel nošpaktalējis šodien, bet špaktelis beidzās.