Otrkārt, kauns pa visu ģīmi par rezultātu.
Gaidu nākamo pasākumu + ierosinu to organizēt jau kkad drīzumā (lai tiek tie, kas netika šoreiz)!
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Man liekas, ka 8. kartings noteikti būtu bijis labāks par ceturtoCh. wrote:Pirmkārt, MEGA paldies Karlisbe par organizēšanu!Pasākums tiešām super!
![]()
Otrkārt, kauns pa visu ģīmi par rezultātu.bet nu mierinu sevi ar domu, ka patraucēja sadursme ar Fetku
Un 4. kartings, kurš, drošivien Archuks man piekritīs, galīgi negāja.
Kvali nobraucu ar kartingu Nr.2., tas gan man likās ļoti foršs.
Gaidu nākamo pasākumu + ierosinu to organizēt jau kkad drīzumā (lai tiek tie, kas netika šoreiz)!

jā, man pašam arī būtu gribējies pēc tam pasēdēt, papļāpāt! ar piektdienām gan ir kā ir, daudzi ir Rīgā tikai pa darba dienām un piektdienā dodas prom no lielpilsētas.Archuks wrote:Man liekas, ka 8. kartings noteikti būtu bijis labāks par ceturtoCh. wrote:Pirmkārt, MEGA paldies Karlisbe par organizēšanu!Pasākums tiešām super!
![]()
Otrkārt, kauns pa visu ģīmi par rezultātu.bet nu mierinu sevi ar domu, ka patraucēja sadursme ar Fetku
Un 4. kartings, kurš, drošivien Archuks man piekritīs, galīgi negāja.
Kvali nobraucu ar kartingu Nr.2., tas gan man likās ļoti foršs.
Gaidu nākamo pasākumu + ierosinu to organizēt jau kkad drīzumā (lai tiek tie, kas netika šoreiz)!![]()
Paldies kārlim (tam, kas mpb) par pasākumu, noteikti drīzumā būtu jāatkārtoNepatika mans sniegums B finālā
Bet nu noveļu to uz slaveno ceturto kartingu...būtu piefiksējis, ka tik maz līdz finišam, būtu centies noturēt Kretīnu un rixi aiz sevis, kas ilgu laiku arī izdevās
P.S. Nākamreiz šo visu varētu piektdienā ar kādu afterparty (iespējams, ka varu pie sevis uzņemt spamerus)

karlisbe wrote:ko no organizatoriskā viedokļa gribētu savādāk?
re, pats izsecināji iemeslu! tā arī bija, ka vēl varēja ierasties Miķelis un tad būtu braukuši 6/6/4, bet Miķelis neieradās.ramex wrote:vienīgais kas iekrita acīs, varbūt varējam ari kvalifikācijas braukt 5/5/5 formātā, tomēr mazliet vairāk brīvas vietas trasē, bet cik sapratu tad nebija zināms cik cilvēku vēl pieskries, un attiecīgi tika atstāta rezerve tiem kas ja nu pēkšņi ierodas vēlāk.karlisbe wrote:ko no organizatoriskā viedokļa gribētu savādāk?

šampi ar kādu grādu, lai vismaz sievietei var atdot, lai iztrekterēkarlisbe wrote:ko no organizatoriskā viedokļa gribētu savādāk?
gan jau..šis tāds nasks uz šādiem pasākumiemfreimo wrote:Cerams, ka nākamajā gonkā Baily's ar piedalīsies...
šampi ar kādu grādu, lai vismaz sievietei var atdot, lai iztrekterēkarlisbe wrote:ko no organizatoriskā viedokļa gribētu savādāk?