Tas ir mežaparkā. tagad, ja tā jāskatās pēc kartes, nevaru precīzi saprast kur tas ir, jo google maps nav iezīmēts tas tilts, kurš ir virs mašīnas. Iznāk, ka brauc uz zooloģisko dārzu pa Meža prospektu, un nogriežās pa labi tās pēdējās taisnes (galā zooloģiskais dārzs) 1. vai 2. ielā. Ielai galā ir tupiks un tur arī atrodās konkrētā vieta. pa augšu iet tas jaunais tilts, nezinu kā saucasV.I.P. wrote:peedeejaa paarvada GPS koordinaatas studijaa.![]()

jup, vieta tā pati, tikai, lai tiktu aiz margām jābrauc no Mežaparka puses.ens wrote:Vieta pahod tā pati..?![]()
ja tā, tad no elkora maucot pāri vairoga pārvadam tur tālāk tas ir.. SpoilerShow
Nekas nopietns, vairāk intereses pēc ieliku, vai kādam interesē ''pa dārgo''
jau izņēmu, jābrauc vien tik ilgi kamēr cūciņu sasitot iznāks 10.tāWcoast wrote:Taa var gadiities ari pardot
Nu man ir neliela vēlme, lai salonā ar izskatās nedaudz civilizētāk, tāpēc tāda izvēle. par gaitas īpašībām tik ļoti neiedziļinos, jo ar to jau man pašam liekas, ka subārā viss ir kā vajag - stūrējās precīzi priekš manām vajadzībām un iet arī tā nekoRihy wrote:Nu 8 nebūtu jēga, bet 9 jau jā! Man ar devīto patīk labāk braukt kā ar 10
10-ais manuālis takš ir lēnāks par 9-tolm wrote:Ar 10to bez robota jeb ar manuālo esi braucis?Rihy wrote:Nu 8 nebūtu jēga, bet 9 jau jā! Man ar devīto patīk labāk braukt kā ar 10
Nē, ar to gan ne.lm wrote:Ar 10to bez robota jeb ar manuālo esi braucis?Rihy wrote:Nu 8 nebūtu jēga, bet 9 jau jā! Man ar devīto patīk labāk braukt kā ar 10
Kāpēc tu tā domā?Alien wrote:10-ais manuālis takš ir lēnāks par 9-tolm wrote:Ar 10to bez robota jeb ar manuālo esi braucis?Rihy wrote:Nu 8 nebūtu jēga, bet 9 jau jā! Man ar devīto patīk labāk braukt kā ar 10![]()
ieslēdz youtubeRihy wrote:Kāpēc tu tā domā?Alien wrote:10-ais manuālis takš ir lēnāks par 9-tolm wrote:Ar 10to bez robota jeb ar manuālo esi braucis?Rihy wrote:Nu 8 nebūtu jēga, bet 9 jau jā! Man ar devīto patīk labāk braukt kā ar 10![]()
Nē nu protams, saprotu, ka vadās labāk, ne no kā jau tie viedokļi nerodas, bet katrā gadījumā man nav tas tik svarīgi, jo nebraucu jau rallijā n4 cīnīties par katru sekundes desmitdaļu uz kilometruRihy wrote:Nē nu patiesība jau ir tā, ka vadās evo labākEsmu braucis ar daudziem un dažādiem evo/sti un tā tas tiešām ir. Nav jau runa, ka braukšanas prieku sagādā abi. Man labāk patīk braukt ar savu subaru nevis evo x.