lm e36 325
Re: lm e36 325
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1216135
te ir oranzs
ps. LV taapat peleeku/melnu mashiinu pietiek
te ir oranzs
ps. LV taapat peleeku/melnu mashiinu pietiek
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Atkarībā no tā, ko pats vēlies. Taisnība, ka pelēku, melnu e36 ir daudz, nebūs nekas īpašs. Bet varbūt arī nemaz negribi neko īpašu
Un domāju, ka matētu noteikti nevajag.

Jāa, AlpinaWhite III būtu nice!
Tomēr mana favorītkrāsa būtu Avus Blue.

Reku spoilerī vēl varianti:

Tomēr mana favorītkrāsa būtu Avus Blue.

Reku spoilerī vēl varianti:
Spoiler
Show
vēl man nenormāli smērē Byzanz Metallic

Cashmere beige arī būtu interesanta

Imola jau pati par sevi, tikai Latvijā mazliet novazāta

DaytonaViolet man arī patīk

var pašpikot arī kko no janajiem BMW, piemēram LeMans blue

vai arī oranžu ar melni matētu jumtu
:shura_lauku_tjūneris: 

Cashmere beige arī būtu interesanta

Imola jau pati par sevi, tikai Latvijā mazliet novazāta

DaytonaViolet man arī patīk
var pašpikot arī kko no janajiem BMW, piemēram LeMans blue

vai arī oranžu ar melni matētu jumtu

Sodit slidgultnus uz spiediena
- *Sicram
- Has thanked: 3 times

šitais izskatās

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
katrā ziņā, es domāju, ka ja e36 krāso, nav jēga to krāsot kkādā parastā tonī (kas šajā gadījumā būtu melnais). pareizs krāsojums var pamatīgi pacelt auto morālo vērtību.
Tikko pārkrāsots melns e36 izskatās kā parasts melns e36.
savukārt imola, avus u.c. uzreiz jau ir kudi interesantākas!
+ ņemot vērā vidusmēra bmw pircēju Latvijā, smukas krāsas auto būs kudi vieglāk pārdot. LV tirgū tik daudz smuki sakrāsotas miskastes iet pa riņķi, ka prieks.

+ ņemot vērā vidusmēra bmw pircēju Latvijā, smukas krāsas auto būs kudi vieglāk pārdot. LV tirgū tik daudz smuki sakrāsotas miskastes iet pa riņķi, ka prieks.

kko sitaadu, mateetu
http://www.colorcombos.com/FE4902-hex-color
protams atkariigs no mashiinas pielietojuma, ikdienai taads neder, bet, ja plaanots vairaak kaa trases auto..

http://www.colorcombos.com/FE4902-hex-color
protams atkariigs no mashiinas pielietojuma, ikdienai taads neder, bet, ja plaanots vairaak kaa trases auto..
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Un vēlviens, kas man patiktu. Imho labs variants, ja negrib lai auto baigi izceļās - kkāds asfaltpelēks tonis. Audi A6 C5 feisliftiem esmu kko līdzīgu manījis - domāju, ka tā izskatītos diezgan nice. 
bilde
Un nevajag tur neko matētu, tā mode ir beigusies tikpat strauji cik sākās.. Vienīgais matētais tonis, kas vēl forši izskatās ir kkāds a ļa frozen grey, bet arī ne jau Latvijas apstākļos un ne jau uz e36.

bilde
Un nevajag tur neko matētu, tā mode ir beigusies tikpat strauji cik sākās.. Vienīgais matētais tonis, kas vēl forši izskatās ir kkāds a ļa frozen grey, bet arī ne jau Latvijas apstākļos un ne jau uz e36.

tā pelēkā velk uz Granitsilber metallic(e36 237 krāsa)

Last edited by GirtzB on 09 Jun 2011, 16:12, edited 1 time in total.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Balta krāsa trases auto ir maksimāli fail.
Visas švīkas un apskādējumi ir ļoti pamanāmi un uzkrītoši.
Apskatieties tak uz Kristenas Nissanu - pēc šrota izskatās (sorry, Mellais
), viss apbružāts, noņurcīts...
Vajag ko tumšu, pelēcīgu. Vulkangrau metallic, Delphin metallic, vai arī melnu. Cosmosschwartz, vai arī Diamantschwartz metallic.
Matēti melns, manuprāt, izskatās pēc pilnīga zara. Pa Rīgas centru visu laiku vizinās matēti melns E34 ar dzidrajiem lukturiem aizmugurē. Apbružāts un apšvīkāts. Izskatās vnk
.
Visas švīkas un apskādējumi ir ļoti pamanāmi un uzkrītoši.
Apskatieties tak uz Kristenas Nissanu - pēc šrota izskatās (sorry, Mellais

Vajag ko tumšu, pelēcīgu. Vulkangrau metallic, Delphin metallic, vai arī melnu. Cosmosschwartz, vai arī Diamantschwartz metallic.
Matēti melns, manuprāt, izskatās pēc pilnīga zara. Pa Rīgas centru visu laiku vizinās matēti melns E34 ar dzidrajiem lukturiem aizmugurē. Apbružāts un apšvīkāts. Izskatās vnk

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Archuks
- BMW
Tā kā tas ir trases auto, tad imho kko spilgtu, tb ja jau krāso, tad krāso
Kkāds Ferrari sarkanais tonis, oranžs u.t.t.

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

-
Howitzer, atkal Tu nonāc pretrunā ar sevi. Saki, ka vajag spilgtu, bet iesaki melnu
Melns BMW ir garlaicīgs, tādu ir ļoti daudz un melni BMW kā trases auto izskatās slikti 

- Android
- Admins
Galvenais nekrāsot melnu ar oranžu - reāli lauki. Un oranžs arī baigi nodrāzta tēma.
Drīzāk ieteiktu kādu interesantu zaļo toni - pirms kāda laika pa rīgu vizinājās olīvzaļš e46 ar m3-style bagažnieku, sasēdināts un uz smukiem diskiem.
Vēl interesanta lieta - uz kantainiem auto, kuriem ir praktiski gludas virsmas (volvo ķieģeļi, vw jetta/golf MK1/2 utt) izskatās labi gludās (tb nemetālikas) krāsas, savukārt apaļajiem auto (vabuls, tt) labi spēlējās tieši metāliskās krāsas. Kādreiz Rīgā bija manāms e28 nokrāsots hujviņzinkādā-hamelion-krāsā - izskatījās pēc paviāna pakaļas.
Reku šitie interesanti varianti:

Drīzāk ieteiktu kādu interesantu zaļo toni - pirms kāda laika pa rīgu vizinājās olīvzaļš e46 ar m3-style bagažnieku, sasēdināts un uz smukiem diskiem.
Vēl interesanta lieta - uz kantainiem auto, kuriem ir praktiski gludas virsmas (volvo ķieģeļi, vw jetta/golf MK1/2 utt) izskatās labi gludās (tb nemetālikas) krāsas, savukārt apaļajiem auto (vabuls, tt) labi spēlējās tieši metāliskās krāsas. Kādreiz Rīgā bija manāms e28 nokrāsots hujviņzinkādā-hamelion-krāsā - izskatījās pēc paviāna pakaļas.
Reku šitie interesanti varianti:

Good morning? No such thing!
a ja trasei, un ja vēl tikai mācās, tad krāsot visu mašīnu, manuprāt, ir ļoooooooti optimistiski... 

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043