a savādāk viss ģeld
protams varēja arī mans skorpis būt
ar priekšlikumiem lūdzu, nav problēmu samainīt. Protams ar bildēmdzejnieks wrote:daži auto galīgi nesaprotami kāpēc atrodas kalendārā..

ej pii S3 nav standarts!Melnais wrote:+1Agniz wrote:+1dzejnieks wrote:daži auto galīgi nesaprotami kāpēc atrodas kalendārā..
patīk aprīlis, maijs,, jūnijs, jūlijs, augusts un septembris. hal'a talons, nu, tā bilde vnk![]()
pārējie neder, manuprāt, JO tur nekā nava! kur prikols salikt plikus standartus? pie tam, dažus diezgan netīrus, pat ar kalpakiem! nu kamōn, te tak ir tūninga, autosporta portāls, vai ikdienas maļamo spamblogs?
uzskatu, ka mūsējiem ir pietiekami daudz visādu smuku bilžuku, lai varētu sameklēt vēl 6 smukas bildes, kur var būt ntās bildes no drifta, jubilejas pasākumiem un citas bildes.
bet protams, mans viedoklis ir apaļa 0, jo man nav auto un es nepirkšu to kalendāru.

M3 ir bijis visur, nav ko atkartoties!Kadzhus wrote:aajaa atcereejos, lamberta e46 m3 vajagnu kaadu smukumbildi
fade tak necepies ar neadekvaatiem piemeeriem kalendaaram

bet ir forshi uz vinju skatiities atkal un atkalfade wrote:M3 ir bijis visur, nav ko atkartoties!Kadzhus wrote:aajaa atcereejos, lamberta e46 m3 vajagnu kaadu smukumbildi
nu nav varinatu ko likt kalendara, par to tika domats jau sen un ir ielikti tiesham labakie varinati!

ir forshi lidz tadam tikt un braukt atkal un atkal!Kadzhus wrote:bet ir forshi uz vinju skatiities atkal un atkalfade wrote:M3 ir bijis visur, nav ko atkartoties!Kadzhus wrote:aajaa atcereejos, lamberta e46 m3 vajagnu kaadu smukumbildi
nu nav varinatu ko likt kalendara, par to tika domats jau sen un ir ielikti tiesham labakie varinati!
aa lietotaaja andis`a A4 bija jaukas bildes

Nekas nav pret auto vai fotogrāfiem, bet piemēram Voyagers man nešķiet ievērības cienīgs lai būtu kalendārā+uzraksts burnout uz auto izskatās so so, ne priekš kalendāra.. Patīk bildes kas ir fotografēras lai būtu skaistu, nevis, kā subārs vienkārši uz grunts vai Novembra auto, kas izskatās garām ejot kādā veikala stāvietā nejauši sastapta mašīnaLambertino wrote:ar priekšlikumiem lūdzu, nav problēmu samainīt. Protams ar bildēmdzejnieks wrote:daži auto galīgi nesaprotami kāpēc atrodas kalendārā..
p.s jāatvainojas tiem auto īpašniekiem, kuru auto šeit nav, bet diemžēl mēneši ir tikai 12
ir forshi ka tev forshi, kr4 pateicu ko domaaju, tagad ieshu nodarboties ar citaam lietaanfade wrote:ir forshi lidz tadam tikt un braukt atkal un atkal!Kadzhus wrote:bet ir forshi uz vinju skatiities atkal un atkalfade wrote:M3 ir bijis visur, nav ko atkartoties!Kadzhus wrote:aajaa atcereejos, lamberta e46 m3 vajagnu kaadu smukumbildi
aa lietotaaja andis`a A4 bija jaukas bildes![]()
![]()

subaru bilde ir izgriezta, lambertam jau teicu, ka ta ir kljuda, jo reali bilde ir ar atspulgu udeni domata un izgriezhot tiek zaudets efektsdzejnieks wrote:Nekas nav pret auto vai fotogrāfiem, bet piemēram Voyagers man nešķiet ievērības cienīgs lai būtu kalendārā+uzraksts burnout uz auto izskatās so so, ne priekš kalendāra.. Patīk bildes kas ir fotografēras lai būtu skaistu, nevis, kā subārs vienkārši uz grunts vai Novembra auto, kas izskatās garām ejot kādā veikala stāvietā nejauši sastapta mašīnaLambertino wrote:ar priekšlikumiem lūdzu, nav problēmu samainīt. Protams ar bildēmdzejnieks wrote:daži auto galīgi nesaprotami kāpēc atrodas kalendārā..
p.s jāatvainojas tiem auto īpašniekiem, kuru auto šeit nav, bet diemžēl mēneši ir tikai 12tas tikai mans viedoklis un nenozīmē, ka viņš ir pareizs...

davaj iedzeramKrish wrote:Būtu labi, ja visi protestētāji iedotu konkrētu auto bildi, kuru likt kalendārā, tad mēs varētu izvērtēt kas un kā utt !dzejnieks wrote:Nekas nav pret auto vai fotogrāfiem, bet piemēram Voyagers man nešķiet ievērības cienīgs lai būtu kalendārā+uzraksts burnout uz auto izskatās so so, ne priekš kalendāra.. Patīk bildes kas ir fotografēras lai būtu skaistu, nevis, kā subārs vienkārši uz grunts vai Novembra auto, kas izskatās garām ejot kādā veikala stāvietā nejauši sastapta mašīnaLambertino wrote:ar priekšlikumiem lūdzu, nav problēmu samainīt. Protams ar bildēmdzejnieks wrote:daži auto galīgi nesaprotami kāpēc atrodas kalendārā..
p.s jāatvainojas tiem auto īpašniekiem, kuru auto šeit nav, bet diemžēl mēneši ir tikai 12tas tikai mans viedoklis un nenozīmē, ka viņš ir pareizs...

Tad tiešām žēl, ka jubilejas mēnesī minivens ar neakurātu uzrakstufade wrote: subaru bilde ir izgriezta, lambertam jau teicu, ka ta ir kljuda, jo reali bilde ir ar atspulgu udeni domata un izgriezhot tiek zaudets efekts
cik sapratu voyager - ir fochets burnout jubileja un tieshi tas menesis ir jubilejas menesi, bilde iederas
Muļķīgi, bet navdzejnieks wrote:Neticu, ka Mārcim, Jānim vai Rihy nev bilžu..Krish wrote: Būtu labi, ja visi protestētāji iedotu konkrētu auto bildi, kuru likt kalendārā, tad mēs varētu izvērtēt kas un kā utt !
Juzix wrote:Muļķīgi, bet navdzejnieks wrote:Neticu, ka Mārcim, Jānim vai Rihy nev bilžu..Krish wrote: Būtu labi, ja visi protestētāji iedotu konkrētu auto bildi, kuru likt kalendārā, tad mēs varētu izvērtēt kas un kā utt !![]()
Projekta stadijā, katram no mums bija uzdevums sarūpēt savu variantu - 12 bildes. Lai cik dīvaini nebūtu, es jeļi savācu kādas sešas, septiņas