EDX wrote:3dien arī drošs, ka piebiedrošos
Kas attiecas uz azimutiem, tad mājās ģeogrāfijas klade jāsameklē
Davai razkladu par to, kas un kā būs jārēķina
Moš varam braukt ar tavu busu?
es domāju aizņemties divas riepas ar diskiem, lai krīzes situācijā būtu ko uzlikt
Busā vismaz varēs salikt - es vēl štrumus ņemšu līdz, lielo domkratu. To visu atstāšu džipā.
Tad mēs 6dien, agri no rīta, braucam uz tukumu, savācam džipu un braucam uz pasākuma norises vietu reģistrēties
Tieši sēmes pagastā arī ir
P.S. Nosaukumā nebija kaut kas par "Rideļi" bla bla bla Pašās "Rideļu" dzirnavās arī varam atstāt Koroče jānoskaidro, kur būs starts
vot to es saprotu! viiriem ir pareizais piegaajiens!
Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
Nu ko tad jau tiekamies tur, man braucamais ir no remonta atpakaļ, laikam arī bez TA nāksies braukt Lai izietu apskati gandrīz no 100 latvijas naudiņām jāatvadās - uz ko nemaz nebiju īsti rēķinājies |
Wu-Ryder wrote:Nu ko tad jau tiekamies tur, man braucamais ir no remonta atpakaļ, laikam arī bez TA nāksies braukt Lai izietu apskati gandrīz no 100 latvijas naudiņām jāatvadās - uz ko nemaz nebiju īsti rēķinājies |
yē, jāpalūdz, lai Hals ieliek pirmajā lapā, ka tu arī brauc
Vakar bobiks tika nogādāts netālu no pasākuma norizes vietas.
Tik vot 6dien no rīta vēl jāatrod bremzes šim zvāram, pedāls parādās tikai uz ceturto, piekto spiedienu
nebūsim sīkumaini - galvenais, ka vispaar ir kaut kaadas ceriibas apstaaties! a rocene nav? Shitiem laikam ir uz kardaana, ne?
Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
Vanags wrote:nebūsim sīkumaini - galvenais, ka vispaar ir kaut kaadas ceriibas apstaaties! a rocene nav? Shitiem laikam ir uz kardaana, ne?
Ja būtu sīkumains, tad nebūtu aizdzinis viņu uz turieni jau
Rocene nav - nāk viņa uz tiem pašiem barabaniem, bet trose ir neatjaunojama
Ir nolauzsts atgaisojamais pipuks un truba ar nenāk vaļā normāli. Iepirkšu jaunu trubu un atgaisošu čerez trubu un būs ok
Nesanāks - nu i hu.. sņim, brauksim bez
p.s EDX - iepirksim vienu metru kapara bremžu trubu un tajā rītā es viņu nomainīšu un pprovēsim atgaisot tās bremzes.
Būtu jāvar atgaisot arī bez tā speciālā atgaisošanas cauruma