sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanu

Moderator: Juzix
sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanu
Tur nebija pirmajā joslā kur ielīst vai palikt, tad nu darīju, kā sanāca. Parasti tā necenšos darītlaurisko wrote:Es ar šodien trako ķiršu eskortu redzēju puvplānā! Salu tilta un Lāčuplēša ielas garumā!![]()
RihyNo apļa nogrizties drīkst tikai no labās malējās joslas!
iepriekš bija bremzhu trubinja pargriezta un pagarinaata caur salonu prieksh hidrauliskaas rocenes un man ielika 3...Pauliic wrote:sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanu
Dzhanis wrote:iepriekš bija bremzhu trubinja pargriezta un pagarinaata caur salonu prieksh hidrauliskaas rocenes un man ielika 3...Pauliic wrote:sanāca vizināties pa ģēlāmLambertino wrote:A ko vazājies pa manu krajuPauliic wrote:jū + pie csdd manīts lamberta og42 + manīts omega driftmobīlis rindā uz skates iešanunomainiiju un vakar vismaz dabuuju slimiibas lapu .