Lambertino - M3
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Lambertino - M3
Respektīvi lieta sekojoša - biju domājis par to priekšējo lūpiņu. Tā nu izdomāju un ar Arčuka palīdzību tika atrasta un pasūtīta
Kad beidzot tika sagaidīta, tad izrādijās neliela ķibele jo vienas lūpiņas vietā tika atsūtītas 2

Pamēģinājām arī piestutēt klāt

Un kamēr notiek cīņas ar paciņas apdrošinātājiem tikmēr domāju vai maz vajag. Čota liekas pārāk masīva :neka: , bet moš tas tapēs, ka vieta kurai ir jābūt mašīnas krāsā - ir melna
Labā ziņa ir tāda, ka kamēr es te domāju emka paspēja pabūt pie kosmetaloga un tika beidzot sataisīta švīka pa sānu, skāde uz pakaļējā bampera un kapota
Kādas ir jūsu domas par lūpu?

Kad beidzot tika sagaidīta, tad izrādijās neliela ķibele jo vienas lūpiņas vietā tika atsūtītas 2

Pamēģinājām arī piestutēt klāt

Un kamēr notiek cīņas ar paciņas apdrošinātājiem tikmēr domāju vai maz vajag. Čota liekas pārāk masīva :neka: , bet moš tas tapēs, ka vieta kurai ir jābūt mašīnas krāsā - ir melna

Labā ziņa ir tāda, ka kamēr es te domāju emka paspēja pabūt pie kosmetaloga un tika beidzot sataisīta švīka pa sānu, skāde uz pakaļējā bampera un kapota

Kādas ir jūsu domas par lūpu?

-
- Lambertino
Bampers nav jāboja - ja nu vienīgais caurumi no apakšas skrūvēmchainsaw wrote:nu un cik skatos tad lai uzliktu to luupu ir neatgriezeniski jaasaboja buferis. es domat ka nevaig.

- Lambertino
tas masīvums moš tikai liekas jo nav nokrāsota kā jau es teicu :neka:freimo wrote:biju domaajis, ka buus bik mazaaka :neka: vismaz taa izskatijaas bildees, kad raadiji!

Bet lūpa ir laba ja būtu mazāka

- ledusskapis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
+1Rihy wrote:Īstenībā tiešām izskatās masīva.. nezinu, vai vajag :neka:

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Izskatās OK
Bet stila tīrībai vajag arī karbonu aizmugurē un sānos piekļepīt (sliekšņi un aizmugures uzlika) ja ir pieejams.

Bet stila tīrībai vajag arī karbonu aizmugurē un sānos piekļepīt (sliekšņi un aizmugures uzlika) ja ir pieejams.

Last edited by Mr. FriX on 16 Jul 2008, 11:27, edited 1 time in total.
Bad Sex Is Better Than A Good Day At Work
ID 123
ID 123