Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
harcho
BMW E36
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by harcho »

zDestroyer wrote:zebras pi*eli :wink:

:reeka: :reeka: :reeka: :reeka:
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
macho

Post by macho »

invisible wrote:Tas tā btw..
DELFI.lv wrote:Iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars (LPP) padomes sēdē sacīja, ka līdz 1.novembrim visi CP darbinieki būs apgādāti ar jaunām automašīnām, kā arī modernāko tehniku
reekjins vienkarshs... jaunu mashinu ir tik cik vinju ir.. a tie kam nesanaks, tas jaunas mashinas. tie visi aizies no darba :D
katz

Post by katz »

kadu laicinju atpakalj pa pilsetu tika jats viens bwm, un lidz ar to kaitinati CP parstavji kas bija ieradushies pa ilgiem laikiem apciemot. Pat tika mukts prom caur parkam, bet nu shie nav tik dumji lai lauztu savu subaru pakaljbraucot. Velak nakti kad tika atbraukts uz avu pilsetu preti braucot panjema uz atrumu 122 km/h..Mashinu jau atpazina..Vards pa vardam- 7.24 Ls sods :D :D

Pec brizha tika konstatets ka nav apdrosinashanas polises- tik vilkts sheim pakalj ar atrumu kas krietni parsniedza iepriekshejos..:) tika nokjerti pie aplja nomests shkjersam priekshaa:) draudzigi un laipni bija, pec laiak dabujushi polisi, pasmejushies atvadijamies :)
Image
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Nu ļoti sakarīgs tev texts sanāca!
Life is a bitch but a beautiful one!
fleix
BMW M3

Post by fleix »

es ar nekaa nesapratu :D
tu esi cp`ists ? :D
nafnafs

Post by nafnafs »

fleix wrote:Tikko aizkrauklee biku aizraavos! Braucu uz 80 pa pilseetu un ieraugu aiz birziites mentu audi :gigi: Apstaadina un saakas dialogs:
CP: Nepaspeeji sabremzeeties uz 78 tik nometi, par veelu ieraudziiji
Es: Nuu nebij 78, bij 70 (sadirsu :gigi:)
CP: Nujau nujau..Dokumentus
Gaaju pie shaa uz mashiinu dot lielo kukuli, bet shis mani nah pasuutija :D
Beigaas sods 10 ls 70km/h-5km/h= 65km/h
Labi ka veel taa!
Beigaas piebilde no cp`ista: Par tewi suudzas, naktiis aardoties pa pilseetu!
Es: Kas suudzas? Es neaardos! :D
CP: Ja negribi iekljuut melnajaa saraxtaa nomaini izpuuteeju
Es: Ok, Visu labu

:D lazha
Tas gadienā nebi tur, ku braucot pirms aizkraukles nebrauc pa galveno ceļu, bet aizkož taisni?
Tanī vietā mani vienc ments ar Meganu paņēma :D
Tikko biju sācis braukt un jau paspējis uzdot pāri 70, bet paveicās, ka šis nemērija ātrumu vnk papīrus pārbaudīja :P
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Jaa apmeeram tur, tik bishku uz pilseetas pusi :)
nafnafs

Post by nafnafs »

fleix wrote:Jaa apmeeram tur, tik bishku uz pilseetas pusi :)
Nu jā jā, tur ir tāds kā līkums un koki priekšā i nehuja neredz, ka pogainie stāv :-D
fleix
BMW M3

Post by fleix »

jaa tieshi tas liikums :) bet vinji pretii brauca
Snukzz

Post by Snukzz »

Sodien ap 8:20 Mezaparkaa panjeema malinjaa... neko - lika iepuust trubinjaa - tur 0,19. :D Vakar liidzz vieniem bik ieripinaajaam speeka dziru :D ... shis pateica lai naakoshreiz uzmaniigaak, bet ko uzmaniigaak - gan nepateica :)
Android
Admins

Post by Android »

Snukzz wrote:Sodien ap 8:20 Mezaparkaa panjeema malinjaa... neko - lika iepuust trubinjaa - tur 0,19. :D Vakar liidzz vieniem bik ieripinaajaam speeka dziru :D ... shis pateica lai naakoshreiz uzmaniigaak, bet ko uzmaniigaak - gan nepateica :)
varbūt ka neuzmanīgi pūti trubā - peregars trāpīja arī šim un jamais knapi kājās noturējās :D
Good morning? No such thing!
katz

Post by katz »

tika pabarota bralju lietuvieshu CP gjimene.. :D Pilseta(ja ta var nosaukt tos 300m) uz 84- sods oficialais-80-100 Ls :shock: + pie shefa jabrauc pirmd runaties :D ta un shaa tika sarunats pa 110 LT chibrikiem :D

vispar baigie pid******- ta stav tadas vietas un naudu pelna..notiek lielais celja remonts- strase jau gatava, stav vel 50 zimes, un brivdienaa stav uz radara..
Image
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

katz wrote:tika pabarota bralju lietuvieshu CP gjimene.. :D Pilseta(ja ta var nosaukt tos 300m) uz 84- sods oficialais-80-100 Ls :shock: + pie shefa jabrauc pirmd runaties :D ta un shaa tika sarunats pa 110 LT chibrikiem :D

vispar baigie pid******- ta stav tadas vietas un naudu pelna..notiek lielais celja remonts- strase jau gatava, stav vel 50 zimes, un brivdienaa stav uz radara..
Tas tip aiz grenctāles???

Otrdien tur braucu! Neviens leitis leenaak par 80/90 nebrauca!!
Life is a bitch but a beautiful one!
EIMZ

Post by EIMZ »

katz wrote:tika pabarota bralju lietuvieshu CP gjimene.. :D Pilseta(ja ta var nosaukt tos 300m) uz 84- sods oficialais-80-100 Ls :shock: + pie shefa jabrauc pirmd runaties :D ta un shaa tika sarunats pa 110 LT chibrikiem :D

sorr par offtopic, bet ir taada anekdote- atnaak CPists pie prieksnieka, saka- ziema naak, beerniem vajag zaabacinjus, vajag algas pielikumu. Izvelk sefs ziimi '30' un saka: 'she, liec kur gribi'.
Image
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

taa gribetu pateikt LIELU PALDIES tiem celu policijas inspektoriem, kas mani, naktii no piektdienas uz sestdienu, palaida ar mutisku bridinajumu, PALDIES JUMS

atrums 110 apdzivotaa vietaa, skreju uz savu vardadienas party,
200ls + 6menesi
paldies par so davanu
Image
nafnafs

Post by nafnafs »

Weber wrote:taa gribetu pateikt LIELU PALDIES tiem celu policijas inspektoriem, kas mani, naktii no piektdienas uz sestdienu, palaida ar mutisku bridinajumu, PALDIES JUMS

200ls + 6menesi
paldies par so davanu
Labs :reeka:
diabl0_

Post by diabl0_ »

Weber wrote:taa gribetu pateikt LIELU PALDIES tiem celu policijas inspektoriem, kas mani, naktii no piektdienas uz sestdienu, palaida ar mutisku bridinajumu, PALDIES JUMS

200ls + 6menesi
paldies par so davanu
tik liels sods ir? :shock: laikam jaabeidz lidot no riitiem :roll: jaaizbrauc 5min aatraak

bet Tev paveicaas konkreeti.
Aigarz`

Post by Aigarz` »

tiko paņēma mani zaļie vīriņi... TB lohi... 50 kmh vieta 90kmh... piķi neņēma un uzlika sodu 40ls :( :neka:
Nazgul

Post by Nazgul »

pagaajushaa ziema:

Dodos ar M '' Monstru '' majaa kopaa ar mu4u , pekshnji priekshaa asi nobremzee 2 auto .. pastos spoguli un tur naak jaunais barinsh , kas tikko eerti un sameraa ilgi nostaavejis pie luksefora. Ielieku 1-ajaa un caur otro joslu maucu garaam tiem abiem auto ... pastos salona mirrorraa un naak viss bars taisni uz bufera .. bik piespiezhu gaaziti .. bet nekaa .. [ mashiinai 19 gadi , motors 1.6 ljoti sudigaa staavoklii ] kad ielieku 3 tad saak just ka kkas notiek .. un te nenokurienes izlec zalsh spidigs viirinsh un ar kko vicinaas ... beigas izraadijas ka tas ir policists.

Apstaajos .. shis man pajautaaja cik ir atljautais atrums .. es saku 50 ... klusums .. pec brizha ... un uz cik Jus braucaat.. .. es: nju kaadi 50.

Pec tam man vinsh paraada radaru un tur 71 [ pec shitaa kka negribeeju ticeet , jo mashina knapi izkustaas pirmajaa .. otrajaa lidz 40 max .. un treshajaa es to4 neparsniedzu 55 ]

nakamajaa reizee kad vinsh atnaaca ... tad taa kaartigi sajutu to smadzinju , kas naaca no vinja puses .. vai nu leets poda uudens .. vai .. kkas stipraaks ...

aizbraucam majaa .. domajam zvaniit vai nezvaniit uz paarvaldi lai paarbauda keksu .. beigas atmetam ar roku .. punktus taapat nepieshkjiira un nacas samaksaat faifu [ 5 ls ] ...
riibeklis

Post by riibeklis »

Pagasho ceturdienas/piekdienas nakti bij ljoti liela vajadziba dabut kadu mentu roka (sakara ar nesenu auto zadzibu) braucu kjekava - balozhi pa nakti :) radardetektors sak bljaut Ka nu ko daris saku mirkshjinat ar talajam pretimbraucoshajam tas man pretim es stajos mala un iesledzu avareikas menti pabrauc garam apgriezhas un piebrauc aizmugure tad ta fiksi dodos pie mentiem apstastit situaciju kas nozagta ka izskatas :) jamie tadi izbriniti neko neteica uzklausija un pateica ka paskatishoties ;)

;) labs veids ka izmantot radardektoru citam vajadzibam ;)
Locked