Jep tas biju es. Labākais bija 1/4 - 14.14 un 14.20 pret vēju. Un tika atkārtots 1/8 - 9.06 pirms Venspils Biķerniekos 9.005
P.s paldies daudzi novērtēja un teica,ka smuka.
Žēl,ka jādežūrē un 7.08 netieku uz biķerniekiem papriecāties.
Šis tas ir nolemts un tiks kas mainīts, domāju līdz Biķerniekiem 6.09.2015 būs jau publiskots forumā. Rīt ķeros klāt darbiem. Paldies par uzmanību.
Bildes no Venspils
Attachments
FB_IMG_1438455327021.jpg (29.83 KiB) Viewed 10957 times
FB_IMG_1438544334633.jpg (14.59 KiB) Viewed 10957 times
Šodien ieķerts donors no mondeo I 1995 2.0 16v 136Hp bloka dēļ par 50 eināriem, lai uzbūvētu nedaudz ņiprāku esošo. Nolasīts līdz pēdējai skrūvītei. Rīt tiks atdots uz honēšanu un kloķenes pieslīpēšanu. Tad jaunas šāles un gredzeni. Pēc kā sekos šī bloka savienošana ar esošo 1.8 galvu. nedaudz izlabots zirneklis (pārbūvēts) resnākām trubām un prom uz regulēšanu....
Esošo tālāk necīnīšos, jo sāk prasīt daudz naudas jaudas celšanai un tika nolemts par 2.0, kā nekā braucu klasē līdz 2000cc. šajā klasē ir svara indeks un man uz 1.8 vajadzētu būt 768kg, bet ir 830kg. Savukārt 2.0 jābūt svarā 850kg, kas man ir tuvāk.
Domāju uz mēneša beigām, ja Gintam būs laika būs Izdruka no stenda!!!
Uzpulē augšu virzuļiem, lai atgrūž karstumu, tikai pulēšanas pastas atliekas pēc tam cik vien labi var jānomazgā.
Un skatos arī pulverizatoru atliekas tiek pielietotas
Puperdupers wrote:Uzpulē augšu virzuļiem, lai atgrūž karstumu, tikai pulēšanas pastas atliekas pēc tam cik vien labi var jānomazgā.
Un skatos arī pulverizatoru atliekas tiek pielietotas
no tā nav jēgas, viņi tāpat apdegs pēc paris simtu kilometriem, ja ko tādu dara, tad jādod uz keramisko pārklājumu, kurš kā izrādās tieši tāpat sadalās... atrāk vai vēlāk ir cits jautājums..
Labi. Bloks izhonēts un savākts kopā un iesvapots jau fiestā. Šodien uzmetināju jaunu zirnekli no resnākām trubām. Atlicis pieskrūvēt ieplūdi un saliet šķidrumus. Rit uz SABI bušu jau uz strīpas un manīs,kas būs ar laikiem. Te būs bildes: