Kur Rīgā var nopirkt pulējamo ripu priekš urbjmašīnas? Mēģināju ar filča ripiņu, ko iegādājos būvmateriālu veikalā. Efekts 0 + ripiņa nodega un sadalījās (izmantoju zaļo Goju)
sirmaiz wrote:Kur Rīgā var nopirkt pulējamo ripu priekš urbjmašīnas? Mēģināju ar filča ripiņu, ko iegādājos būvmateriālu veikalā. Efekts 0 + ripiņa nodega un sadalījās (izmantoju zaļo Goju)
Kā to var dabūt gatavu?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
sirmaiz wrote:Kur Rīgā var nopirkt pulējamo ripu priekš urbjmašīnas? Mēģināju ar filča ripiņu, ko iegādājos būvmateriālu veikalā. Efekts 0 + ripiņa nodega un sadalījās (izmantoju zaļo Goju)
Kā to var dabūt gatavu?
neesmu spec, bet laika to nevajadzēja darīt kamēr disks bija uz mašīnas un griezās
anyway, ripiņa bija par mazu, bija problēma piekļūt visām vietām platajiem diskiem..
GG. wrote:Pag tev tā ripa nosvila vnk rokā turot pret disku kas griežās? Vai tu uz flekša viņu biji uzstellējis?
Uz urbjmašīnas.. urbjmašīnu griezu uz max un mašīnai rubiju 5 ātrumu. jo cik man stāstija tad krāsainajam metālam vajag lielus apgriezienus lai labi pulētos..
Ripa ko izmantoju, bija filča ripa, balta, viengabala.
3,80ls birnzieka un dzirnavas stūris- instrumenti profesionāļiem..
Tomēr pulējums ar goju mani neapmierināja pilnīgu spoguli tā arī nedabuju. Un beigās pamanīju tikai ka divi diski nav saslīpēti pietiekami labi
p.s. disks bildē nebija vel sākts pulēt ar ripu.. biju kaut ko pamēģinājis ar lupatiņu..