EMils wrote:IB serviss kā bērnam konfekšu veikals Kā gribētos tur iesvērt 50mm 1.2 un 16-35 drīz drīz... jāatsakās tik vēl no ēšanas un jāpārdod auto
taču paralēli sapņiem ir arī ienācies papildaprīkojums eos 60d ar 18-135, panasonic ziepis (a.k.a wanna be gopro), rode video mic pro, okii usb fallow focus, pāris atmiņas kartes āā un tad vēl sony bezvadu mikrafonu sistēma tā kā ar skānu vairs galīgi problēmas nebūs
Tuvākie plāni pabeigt flycam, sliderus, jib crane un tad jau uz pavasari safilmēt ko skatāmu no auto jomas...
Nevar nepiekrist
Esi diezgan labi iepircies
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Iepirkums diezgan labs un par ASV cenām, kas arī ļāva iepirkt +/- visu kāroto, nu gandrīz, gribējās vēl time lapse kontolieri, taču tie uz brīdi pārtraukuši ražot, līdz ar to jāgaida pusgads taču uz vasaru cerams, ka būs - aparāts, kas vienlaicīgi kontrolē kameru un 3 motorus, līdz ar to plāns sabūvēt kārtīgu timelapse mašīnu
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
EMils wrote:Iepirkums diezgan labs un par ASV cenām, kas arī ļāva iepirkt +/- visu kāroto, nu gandrīz, gribējās vēl time lapse kontolieri, taču tie uz brīdi pārtraukuši ražot, līdz ar to jāgaida pusgads taču uz vasaru cerams, ka būs - aparāts, kas vienlaicīgi kontrolē kameru un 3 motorus, līdz ar to plāns sabūvēt kārtīgu timelapse mašīnu
Nu moins ..
es par tādām lietām nemaz aizdomājies neesmu.. malacis !!
Tad jau pavasarī, kad viss būs, cerams, būs jāgaida MEGA video un visādi citādi prieki !
Paklau, tev jaunnedēļ kā ar laikiem ?
Es te gribēju kādi video montēšanas progu apgūt,tb šodien apzināti, no rokas, bērnu dārzā iefilmēju, un gribu kādu minūti pusotru samontēt un ielikt iekš vimeo, lai priecīgs prāts visiem.
nu pašus pamatus un tā
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
*Sicram wrote:
Nu moins ..
Tad jau pavasarī, kad viss būs, cerams, būs jāgaida MEGA video un visādi citādi prieki !
Es te gribēju kādi video montēšanas progu apgūt,tb šodien apzināti, no rokas, bērnu dārzā iefilmēju, un gribu kādu minūti pusotru samontēt un ielikt iekš vimeo, lai priecīgs prāts visiem.
nu pašus pamatus un tā
Uzliec Premiere pro, praši pamati tur ļoti vienkārši! Varu kādreiz pastāstīt.
EMils wrote:Iepirkums diezgan labs un par ASV cenām, kas arī ļāva iepirkt +/- visu kāroto, nu gandrīz, gribējās vēl time lapse kontolieri, taču tie uz brīdi pārtraukuši ražot, līdz ar to jāgaida pusgads taču uz vasaru cerams, ka būs - aparāts, kas vienlaicīgi kontrolē kameru un 3 motorus, līdz ar to plāns sabūvēt kārtīgu timelapse mašīnu
Nu moins ..
nu pašus pamatus un tā
Runājot par pamatiesm ir pāris specifiskas lietas, ka jāzin un tad jau aiziet. Nākošnedēļ būšu studijā pie datora tā brīvi pieejams otrdienas pirmajā pusē, tad arī var piebraukt, šo to apstāstīšu, pēc tam off līdz pat nākamajam gadam Laiks atpūtai
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
prashnjaajot foruma neko neiemaaciisoes, instalee progu, guugle tutoriaaljus un sac knibinaaties ap vinju un tad sapratiisi ir viegli vai nav
savalaika pazinjaam kazu video monteju ar Pinnacle Studio - taja laikaa baigi gljukains tas softs bija (regulari crashoja un taa), bet lietoshans zinja vienkarhs ka divi pirksti, ka ir tagad peec gadiem pieciem nezinu vai taads maz ir dziivs veel
dafka wrote:man vajag iemācīties tādu kur var 3d uzrakstus likt iekšā , un tādā garā.
ir ko ieteikt ?
tajā jomā diemžēl vairs nedarbojos jau daudzus gadus, tāpēc nezinu, kas no jaunajiem tūļiem ir labs, savām vajadzībām 3d zīmēju ar tādu progu Maya vai 3D Maya.
Premiere tāpat nav labākā vieta, tieši uzrakstiem, tekstiem u.t.t., tos vienmēr taisīju fotošopā un tad importēju premiere
Kada programma to spēj, tādu ko ir reāli iemācīties studentam ?
Vai izlasīji virsrakstu? After Effects Template ceru, ka tas ko izsaka, āfter efektiem šādi un citādi templeiti ir lielā daudzumā. Apvienojot effektus ar premiere var skaistas lietas sadarīt. Vienkāršaākais veids, lai dabūtu ko līdzīgu būtu Fotošopa sataisi tekstu 2d, 3d... kādu vienu vajag un importē Premiere pēc tam attiecīgi liec kustību un efektus. Taču priekš 3d lietām proga suacas Cinema 4D Kas arī labi iet kopā ar citiem adobes produktiem. Kkā tā īsumā, sīkāk nevarēšu paskaidrot, jo pats tik tālu vēl neesmu ticis, taču drīzumā ir plāns to darīt!