Kāds diskiem ET or tev flancītis?
8.5x17 et13 -45mm flancis = et -32, 10x17 et15 -30mm flancis = et -15blokks wrote:Stīgāāā!![]()
Kāds diskiem ET or tev flancītis?
Līdzīgi kā nokoļīt meiteni 14 gados, satūnēt līdz ~20 gadiem un tad priecāties par paveikto. Tikai problēma tāda, ka ap to laiku tas viss apnīk un gribās ko citu-AF- wrote:atdzīšos, ka dēļ šī auto man sāka simpatizēt lolvo, līdz šim tas tikai un vienīgi bija ūpju auto manās acīs
CenaFretka wrote:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 1438895030" onclick="window.open(this.href);return false;
to mēs ar čomiem saucam par ilgtermiņa ieguldījumu.Fretka wrote:Līdzīgi kā nokoļīt meiteni 14 gados, satūnēt līdz ~20 gadiem un tad priecāties par paveikto. Tikai problēma tāda, ka ap to laiku tas viss apnīk un gribās ko citu-AF- wrote:atdzīšos, ka dēļ šī auto man sāka simpatizēt lolvo, līdz šim tas tikai un vienīgi bija ūpju auto manās acīs
Paldies, bet bez uzlikām tas auto izskatās pēc džipa-AF- wrote:Krč nesen pa nakti braucu caur latvijas kolorītāko rajonu kur fritkas kungs mājo, ieraugu pierastajā lokācijā Volvo un jau no tāluma saprotu kkas nav riktīgi, pat apstājos - jo nakts, skatos, mlec kas tās par apmales formas sliekšńu uzlikām??? Hz neesmu modes eksperts un apspīlētas bikses nenēsāju, bet man liekas tās uzlikas pa apli kaut kā galīgi ne pa keksi, pat nepaslinkoju ar topica meklēšanu šeit lai savu sirds bēdu te ieraudātu.