man čomam tādi paši, aizmugurējās arkās gan biški strīķējas..takeshi wrote:domaju varbut pec ziemas piesedinat tik jaskatas cik un kaa var lai nestrikejas un pabraukt varetu!*Sicram wrote:disku platums jau ir labs, tik šķirbas starp arku un diksu gan nav labas
takeshi bundza e36 325i
Re: takeshi bundza e36 325i
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- takeshi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
es pagaidam atsperes aizmugure gumijas ieliku jo vair garkas izvelcet! a to tolstijs kad sedeja tada smarza bija ka riepas svilinatu!Janx wrote:man čomam tādi paši, aizmugurējās arkās gan biški strīķējas..takeshi wrote:domaju varbut pec ziemas piesedinat tik jaskatas cik un kaa var lai nestrikejas un pabraukt varetu!*Sicram wrote:disku platums jau ir labs, tik šķirbas starp arku un diksu gan nav labas

vari iemest kādu bildi, kā tas izskatas? viņam ar max 3 cilvēki var braukt, ja nav pārāk smagi..takeshi wrote:es pagaidam atsperes aizmugure gumijas ieliku jo vair garkas izvelcet! a to tolstijs kad sedeja tada smarza bija ka riepas svilinatu!Janx wrote:man čomam tādi paši, aizmugurējās arkās gan biški strīķējas..takeshi wrote:domaju varbut pec ziemas piesedinat tik jaskatas cik un kaa var lai nestrikejas un pabraukt varetu!*Sicram wrote:disku platums jau ir labs, tik šķirbas starp arku un diksu gan nav labas

- takeshi
iemest bildi kad tolstijs sez!? sakuma strikeja pat tad ja aizmugure neviens nesedeja pa bedrem tagad taaa tolstijs sez kad saliku tas gumijas pa lielakam bedrem ta biku ok kad nofo4esu ieliksu!Janx wrote:vari iemest kādu bildi, kā tas izskatas? viņam ar max 3 cilvēki var braukt, ja nav pārāk smagi..takeshi wrote:es pagaidam atsperes aizmugure gumijas ieliku jo vair garkas izvelcet! a to tolstijs kad sedeja tada smarza bija ka riepas svilinatu!Janx wrote:man čomam tādi paši, aizmugurējās arkās gan biški strīķējas..takeshi wrote:domaju varbut pec ziemas piesedinat tik jaskatas cik un kaa var lai nestrikejas un pabraukt varetu!*Sicram wrote:disku platums jau ir labs, tik šķirbas starp arku un diksu gan nav labas

- omulis
- Moderators
vajag cietus amīšus 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
iisti apskatiit vakar nesanaaca, bet kad brauci prom likaas zajebis skats 

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- mbertulis
- Dubultaģents
Izskatās pēc BROCK'iem, kas man garažā mētājās 17". 
P.S. Uz vecā īpašnieka auto mani diski: http://www.draugiem.lv/gtop/?f34up01" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Uz vecā īpašnieka auto mani diski: http://www.draugiem.lv/gtop/?f34up01" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Archuks
- BMW
1) piecīša diski, nepareizs ET, tādēļ arī strīķējās
2) bez mega sēdinājuma izskatās hujova
3) iepriekš bija labāk

2) bez mega sēdinājuma izskatās hujova
3) iepriekš bija labāk

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

nē, biju domājis bildi, kā tās gumijas esi salicis..takeshi wrote:iemest bildi kad tolstijs sez!? sakuma strikeja pat tad ja aizmugure neviens nesedeja pa bedrem tagad taaa tolstijs sez kad saliku tas gumijas pa lielakam bedrem ta biku ok kad nofo4esu ieliksu!

-
Nav.dzosua_koks wrote:Aizmugurējais tak nav M bamperis??
Iepriekšējie patika labāk. Šiem vienīgais pozitīvais moments ir plaukts, bet dizains kopumā un vēl tas, ka R16..

Bez mega sēdinājuma R16 neder.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Foxijs
- takeshi
tur nau ko redzet vinas speciali tirgojas tadas gumijas kuras saliek starp vijumiem un vina turas un nelau atsperej zemak iet vinas vienai pusej kautkur 3 ls maksaja!Janx wrote:nē, biju domājis bildi, kā tās gumijas esi salicis..takeshi wrote:iemest bildi kad tolstijs sez!? sakuma strikeja pat tad ja aizmugure neviens nesedeja pa bedrem tagad taaa tolstijs sez kad saliku tas gumijas pa lielakam bedrem ta biku ok kad nofo4esu ieliksu!

- takeshi
visiem kam patik un kam nepatiik tas ir gaumes jautajums tie jau bija apnikusi un gribejas kautko citu nepatik visulaiku viens un tas pats! par sedinajumu- paziemu sataisisu varbut coiliverus un uz vasaru kautko planoju meginat! 

ok, skaidrs, paldies par info..takeshi wrote:tur nau ko redzet vinas speciali tirgojas tadas gumijas kuras saliek starp vijumiem un vina turas un nelau atsperej zemak iet vinas vienai pusej kautkur 3 ls maksaja!Janx wrote:nē, biju domājis bildi, kā tās gumijas esi salicis..takeshi wrote:iemest bildi kad tolstijs sez!? sakuma strikeja pat tad ja aizmugure neviens nesedeja pa bedrem tagad taaa tolstijs sez kad saliku tas gumijas pa lielakam bedrem ta biku ok kad nofo4esu ieliksu!