Cik tev tur bija pie VIADA's (luksafora)? Es liku uz 11x km/h!
p.s. Gaidiju kamēr sapucēs manu gugu!
Moderator: Juzix
ar tevi ar ko var sarunaat ar taam atljaujaam? pie EF ar kiegelis tiko uzlikts un tur vienmeer probleemas ar staaveeshanuDarko wrote:Pils priekšā bieži manīts pašvaldības Dačia. Tajā vietā, kur vakar stāvēju arī tā stiepjami ir, jo tur pabalējusi gājēju pāreja it kā rēgojas.ledusskapis wrote:es biezi lieku zem LLU zimes! tur nekad neviens neliek sodu un vietas ar vienmeer briivas
Laikam jādabū no radagabala LLU atļauja.
tur kur autobusiem vieta es taapat staavu, pie kaajas galiigi un pie TF arii braucu zem kjiegelja! a pie krekliem taalu jaaiet, man labaak patiik ja ir uz ielasDarko wrote:Visticamāk nesanāks.Pats jau arī gribētu, bet tur esot samērā ilga birokrātija jāiziet cauri - pie direktora (Garanča) jāiet. Bet vecis esot samērā riebīgs un pat mana vecmamma, kas pilī 30 gadus šancē, neriskē iet un prasīt.
Galvenokārt jau viņas izdalītas vadībai + darbiniekiem no laukiem.
Man drīzāk patiktu kādu nakti no pils aizmugures aizvākt "tikai autobusiem" uzakstu, lai var mierīgi pie pašiem vārtiem stāvēt tajā bruģētajā laukā.
Vai tad pie krekliem nav pagalmā pa dienu vieta? Tur šķiet man nekāda zīme nav. Vismaz cik reizēm sanāk vakaros piebraukt tur, vienmēr atrodas kāds brīvs pleķītis.