Filmas, kuras ir vērts redzēt
Pieņemot, ka visas 4 Taxi daļas ir redzētas, tad varu ieteikt kko tādu:Spider wrote:sakiet vel
Kāds nezin filmas ? -------> kaut kas līdzīgs Fast and the Furious vai Baikeri

Ja par autiņiem:
Legend of speed - kjipa filma japāņu valodā, bet interesanta.. sižets par streetrace tēmu.. galvenā doma - cīņa starp Subaru Impreza un Mitsu Lan Evo "klaniem"

Initial D (2005) - visu laiku mīļākā filma !
The Last Ride (2004) - tīri interesanta vakara filma (tēlo arī Dennis Hopper)
The last race - filma ~ 20min gara tīri par streetracingu.. var atrast DC++
Thunderbolt (1995.. laikam) - ar Jackie Chan galvenajā lomā

Ja gribas labi izsmieties, iesaku:
The Man (2005) -

Anger Management (2003) - aktieri.. Adam Sandler & Jack Nicholson.. brīžiem parasta komēdija, brīžiem nevar paelpot no smiekliem

Ja patīk rokmūzika, ieteicams redzēt:
Rockstar (2001) - pēc šīs filmas es ilgi klausījos viņu saundtrackus

Wild Hogs (2007) - jauna filma, bet man patika.. arī labi aktieri, bet galvenā doma - pamest visu un doties "hit the open road".. mauc cari amerikai un izbaudi šoseju !

un protams Detroit Rock city - tur nav ko piebilst !

Priecīgus Ziemassvētkus !

Briedis wrote:Anger Management nav iisti sakara ar auto vai F&F, bet filma ljoti laba.
tā bija domāta, kā vnk komēdijaRollin wrote:Ja par autiņiem:
...
...
...

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
sry, neizlasiju kartigiRollin wrote:Briedis wrote:Anger Management nav iisti sakara ar auto vai F&F, bet filma ljoti laba.tā bija domāta, kā vnk komēdijaRollin wrote:Ja par autiņiem:
...
...
..... tāpat arī filmām par roku nav īsta sakara ar auto..

Ja filmas par auto - tad pie tā ko Rollin ieteica rekomendēšu dažu labu kulta klasiku:Spider wrote:sakiet vel
Kāds nezin filmas ? -------> kaut kas līdzīgs Fast and the Furious vai Baikeri
Shuto Kousoku Trial . (Max un visas pārējās)
Two Lane Blacktop
Bullit (filma ir detektiivs, bet ar visu laiku slavenaako pakaljdziishanaas ainu. Starp citu ja atceramies F&F ortajā daļā Polu Vokera iesauka bija Bullit )
Gan pirmā 1974 gada "Gone in 60 seconds" gan jaunā, vecās filmas beigas bija daudz spēcīgākas par jauno , IMHO :lol
anarhists
Tnx anarhist, Bullit būs jasameklē
, bet to Shuto Kousoku Trial, šķiet esmu redzējis.. tas laikam bija tas, kur pirmajā daļā trieca uz laiku ar veco Skyline.. vēlāk ar jaunākiem GTR modeļiem - tad, ja pareizi atceros vienā no tām daļām filmējās arī D.K.
Atminos vēl vienu japāņu brīnumu Drift (2006).. šeit var palasīt ~ par ko tur ir
http://www.amdb.lv/forums/viewtopic.php ... 9ba90d5f76
..bija arī laikam vēl vismaz 1 daļa. Brīdinu, ka filma ir izspļauts "mazbudžetnieks"
, bet kādam jau patiks ! :095:

Atminos vēl vienu japāņu brīnumu Drift (2006).. šeit var palasīt ~ par ko tur ir

..bija arī laikam vēl vismaz 1 daļa. Brīdinu, ka filma ir izspļauts "mazbudžetnieks"

man domaat, ka ljoti laba parodija par visiem Bonda gabaliem utt... nostraadaats labi, viss mega paarspiileets, var skatiities un smietiesEsEgons wrote:huinjaDeeCee wrote:Shoot Em Up
asinis shkiist uz visaam puseem
vobsem ja nav ko dariit normaals shaujamgabals

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1