Nu tātad Nikon mīļotāji
Variet ko teikt par Nikon D7000 ?
Nevaru īsti saprast kas tur ir tik mega starp D7000 un D300s Ka D7k maksā ~650ls bet D300s ~800ls
Pašreiz esmu nosliecies uz D7000
Šos jau esmu izskatījis
No redzētajiem viedokļiem ir skaidrs ka D7000 ir labāks par D300s kamēr D300s nav jaunais modelis. Varbūt ne labāks, bet ir vairāk savu plusu + jauna kvalitāte utt.
Tagad tikai jādomā kur pirkt par labu cenu.
@salidzini.lv lētākais ir 640ls. No jēbaja sanāk pa 580ls.
Rekords wrote:Šos jau esmu izskatījis
No redzētajiem viedokļiem ir skaidrs ka D7000 ir labāks par D300s kamēr D300s nav jaunais modelis. Varbūt ne labāks, bet ir vairāk savu plusu + jauna kvalitāte utt.
Tagad tikai jādomā kur pirkt par labu cenu.
@salidzini.lv lētākais ir 640ls. No jēbaja sanāk pa 580ls.
Neesmu heiteris, bet man tikko sanāca ar objektīvu no Ebay...
To be continued...
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Jaunu fočiku vajag ātri un negribas čakarēties ar atpakaļ sūtīšanām utt.
Ir nez kāds lētāks variants kā LV nopirkt fotoaparātu par mazākām naudām nekā @salidzini.lv?
@Salidzini lētākais D7000 ir 640ls
Reaktors?
Ir tāds useris powerā, kā arī dažādos foto forumos. Pie viņa nereti ir labākas cenas, ne kā interneta veikalos `n` shit.
Ir arī garantija, viss,kā vajag - sakarīgs čalis.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
howitzer wrote:Reaktors?
Ir tāds useris powerā, kā arī dažādos foto forumos. Pie viņa nereti ir labākas cenas, ne kā interneta veikalos `n` shit.
Ir arī garantija, viss,kā vajag - sakarīgs čalis.
Paļdis, uzrakstīju. Visu laiku skatos video par d7000 un ar katru video, apskatu patīk arvien vairāk
Lai ko cilvēki teiktu, par Canon 85mm F1.2 L un par Canon 1ds mk3 .. bet šī kombinācija liek sirdij sisties straujāk Vakarnakt dabuju ar šitādu komplektu parotaļāties, jēeeebal acī..
Pats 85nieks, tiešām ļoti savdabīgs, nebiju iedomājies, ka tik ļoti manām atšķirība. bet nu bilde pie F1.2 ir vnk
Būtu ar mieru, pārdod visu savu esošo tehniku un nopirktu komplektiņu ar C1dsmk3 + C 50mm F1.2 + C 85mm F1.2 vairāk neko citu nevajag
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
sanāca man arī iegādāties kameru.foto guru moš te mani izbrāķēs daži man te minēja ka tikai Canon ir īstais, bet pa lētām naudām dabuju Nikon. nav tas jaunākais modelis, bet iesākumam man pietiks, atsvaidzināt iemaņas. nopirku atsevišķi body D70 un piepirku klāt Nikon Nikkor 50mm F1.8D FX objektīvu. pērkot fočuku līdzi dabūju arī "pļonačņij aparat" http://www.mir.com.my/rb/photography/co ... /index.htm .
klau... kaa tur ir tas canon 1000d man iesacejam amatierim buss ok? nav parak kompliceets?
vajag kadu normaalu fotoaparātu tuvako 2 ned laikā nopirkt liidz 300ls
Focus wrote:klau... kaa tur ir tas canon 1000d man iesacejam amatierim buss ok? nav parak kompliceets?
vajag kadu normaalu fotoaparātu tuvako 2 ned laikā nopirkt liidz 300ls
[censored] 1000d.. vecs šrots
ņem 1100d, šim ir video funkcija, varēsi iefilmēt bērnus !
un cena ar stiklu : http://www.bm.lv/?l=lat&s=product&id=122336
+ šajā kantorī nereti ar skaidro var dabūt šādu tādu skitku !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit