Man vienu laiku gaudoja priekšējie bremžu kluči, kad nāca uz galu. Tad labi iemācījos piebremzēt ar kreiso ;mhm:mpb wrote:arī ar kreiso sanāk asi bremzēt?freimo wrote:Šodien pamēģināju garā līkuma beigās, ar kreiso kāju bremzi paspaidīt (samazināt ātrumu), kamēr otra masē pa gāzi, vienreiz sanāca, pārējās reizes kad mēģināju - sagriezos![]()
Ikdienā braucot jāpatrenē kāja, lai bik maigāk spiež to pedāli![]()
es šad tad joka pēc pamēģinu - sanāk baigi asi
Drifts
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Drifts
freimo: a ko FR auto dod bremzes spaidīšana ar kreiso kāju ? FF viss skaidrs , priekšu pagriezienā piespiež pie zemes un nedaudz kompensē undresteer , strādā burvīgi. Abet FR es ne visai saprotu ko tas dod ?
P.S. sorri ja jautājums dumjš, es neesmu nekāds dižais gonščegs man vienkārši interesanti.
P.S. sorri ja jautājums dumjš, es neesmu nekāds dižais gonščegs man vienkārši interesanti.
anarhists
-
Rihy
Man arī uz AWD tas ziemā palīdz - piespied bremzi, priekša sabremzē vairāk kā aizmugure, sasveras un pakaļa izslīd, vismaz kaut kā tā vajadzētu būt 
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- mbertulis
- Dubultaģents
Tu par ŠO?!Melnais wrote:FR tas dod to, ka priekša sabremzējās un paralēli spiežot gāzi, pakaļa izspolē un tad sakās drīfts!anarhists wrote:freimo: a ko FR auto dod bremzes spaidīšana ar kreiso kāju ? FF viss skaidrs , priekšu pagriezienā piespiež pie zemes un nedaudz kompensē undresteer , strādā burvīgi. Abet FR es ne visai saprotu ko tas dod ?
P.S. sorri ja jautājums dumjš, es neesmu nekāds dižais gonščegs man vienkārši interesanti.tā teikt, tāda veidā bez rucnika radot sānslīdi!
kautkā tā, neesmu domājis, kā izskaidrot!
vēl jau ir triki, kad spiež gāzi un ar kreiso kāju spiež sajūgu un bremzi, tas ir tapec, lai bremzējot varētu saglabat apgriezienus, tb nezūd jauda pārmetoties, vai arī radot to pašu sānslīdi!
tas viss ir diezgan smalki jadara, bez tam lai to iemācītos...
ilgi jatrenējās!
bija ta da folma drifta skola, vai kautkā tā, tur tas viss bija smuki parādīts un izstāstīts!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

man tieši tas patsRihy wrote:Man vienu laiku gaudoja priekšējie bremžu kluči, kad nāca uz galu. Tad labi iemācījos piebremzēt ar kreiso ;mhm:mpb wrote:arī ar kreiso sanāk asi bremzēt?freimo wrote:Šodien pamēģināju garā līkuma beigās, ar kreiso kāju bremzi paspaidīt (samazināt ātrumu), kamēr otra masē pa gāzi, vienreiz sanāca, pārējās reizes kad mēģināju - sagriezos![]()
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Pauliic
- Moderators
mpb wrote:man tieši tas patsRihy wrote:Man vienu laiku gaudoja priekšējie bremžu kluči, kad nāca uz galu. Tad labi iemācījos piebremzēt ar kreiso ;mhm:mpb wrote:arī ar kreiso sanāk asi bremzēt?freimo wrote:Šodien pamēģināju garā līkuma beigās, ar kreiso kāju bremzi paspaidīt (samazināt ātrumu), kamēr otra masē pa gāzi, vienreiz sanāca, pārējās reizes kad mēģināju - sagriezos![]()
jums vajadzēja redzēt kas darījās kad mana draudzene pirmoreiz pie automāta piesēdās
Principā, gribēju pamēģināt saglabāt apgriezienus garā līkuma beigās, kur arī leņķis sanāk vislielākais, jo dažreiz sanāk sabremzēties tik tālu, ka vairs bez "uz*išanas" pa sajūgu laukā netiek.anarhists wrote:freimo: a ko FR auto dod bremzes spaidīšana ar kreiso kāju ? FF viss skaidrs , priekšu pagriezienā piespiež pie zemes un nedaudz kompensē undresteer , strādā burvīgi. Abet FR es ne visai saprotu ko tas dod ?
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
droši, ka kā kuram - es pienāku ar ceturto un iemetu auto ieliekot trešajā. Ja jūtu, ka auto sāk taisnoties - situ pa sajūgu, lai paceltu apgriezienusmarlows wrote:ar tresho mazliet neslapst, vai arī pirms likuma uzslidina, vai arī jauda pietiek?!Lambertino wrote:ar trešo
a kāds ātrums un robs pirms likuma?!

- Archuks
- BMW
Kurš ir lielais S-veida, tas aiz 180 grādu līkuma trases vidū?marlows wrote:tad otrs variants, kad brauc nevis ovaalo, bet to lielo s- veida, ar kaadu aatrumu tur ejat iekshaa???
Ovālu ņemu tāpat kā lamberts rakstīja
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Es domāju tur pat kur ovals tikai pirms tā?!Archuks wrote:Kurš ir lielais S-veida, tas aiz 180 grādu līkuma trases vidū?marlows wrote:tad otrs variants, kad brauc nevis ovaalo, bet to lielo s- veida, ar kaadu aatrumu tur ejat iekshaa???
- Archuks
- BMW
No trešā metu otrajā un ar otromarlows wrote:Es domāju tur pat kur ovals tikai pirms tā?!Archuks wrote:Kurš ir lielais S-veida, tas aiz 180 grādu līkuma trases vidū?marlows wrote:tad otrs variants, kad brauc nevis ovaalo, bet to lielo s- veida, ar kaadu aatrumu tur ejat iekshaa???
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Bet kāds ir atrums?Archuks wrote:No trešā metu otrajā un ar otromarlows wrote:Es domāju tur pat kur ovals tikai pirms tā?!Archuks wrote:Kurš ir lielais S-veida, tas aiz 180 grādu līkuma trases vidū?marlows wrote:tad otrs variants, kad brauc nevis ovaalo, bet to lielo s- veida, ar kaadu aatrumu tur ejat iekshaa???