arniks8 mk2 jetta powered by \\\Valveris

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Topix patīk koa?

16V ir tsiive
26
26%
kko no MTZ motoru klāsta prasītos un tā, lai būtu rwd
12
12%
TG/AM
11
11%
ir jau bik norm, bet vēl dirst un peldēt
12
12%
Kad sēdināsi?
16
16%
Es tak nah tik daudz nelasīšu!
12
12%
DELET DIS
11
11%

Total votes: 100

krabiz
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: arniks8 mk2 jetta powered by \\\Valveris

Post by krabiz »

lūk tā ir maucība :(
"316iA kompakts man ir brīvdienu izbraucieniem"
petka17
Been thanked: 4 times

Post by petka17 »

arniks8 wrote: Yesterday, 13:10
petka17 wrote: Yesterday, 11:48 Arnix, tev normāls fistings pašam ar sevi sanācis.

Man ar Supru bija līdzīgi, bet nu ilgāk un lēnāk. Skaties vai tev nav kaut kur vibrācija motorā? maza un ne gluži jūtama. Man bija demferis ne izģērbies, bet ne arī svežaks un tas radīja mini vibrāciju no kā skrūves pašas nāca vaļā un grenadē motoru.
Man demferis ir tāds skumīgs, bet viņus nevar dabūt. Man bija doma paņemt no 8v demferi un virpā noraut skaidu, lai der priekš 16v. Katrā gadījumā tagad to uzgriezni likšu uz vītņu līmes :susnaks:
Nav jau tikai demferī problēma, var būt jebkur balansējumā. manā gadījumā bija demferis, jo visu pārējo es biju balansējis, samainījis utt. Cik skatījos, tad kloķeni es nepiefiksēju, ka balansēji.. Moš tur kaut kas?

Katrā ziņā - moš pienācis K20 swapa laiks? Būs normāls frankenšteins
Tu daudz, bled, neaizdedz kamēr tu, bled, jebalā nedabūn! ©IzdedzesVīrs#IzdedzesVīrs2017

Tikai mopēdi (TM)
Agnisr
Been thanked: 1 time

Post by Agnisr »

Vadīklas liektajiem vārstiem mainam by default. Tur nav ko riskēt, nemaksā vadīklas neko daudz. Savādāk itin beži mēdz jaunie vārsti uzkārties (kad dzinējs labi uzsildīts) un atkal motoršādens klāt.
Redzot sadaleni, es teiktu, ka nocirstais spriegotājs ir sekas, nevis cēlonis. Nav nekad nekas tāds redzēts oldskūla vag'iem, neiegriezi to dzelzi RPM, kas šim nav paredzēts (nevajag aizrauties ar RPM celšanu auto ar kompensatoriem)?
Tur būs ar garantiju arī paceltas špiļkas "kakliņiem", es teiktu, ka galva cūkām. Hvz cik viegli tagad dabūt kr/9a/abf :hvz:
Post Reply