Virsbūvi sagruntēju mājas un lai pārējo izdarītu, prasijās lielāka garāža. Tāpēc Konservu aizvilku un Ghetto garāžu. Tu tika saslīpētas durvis, sapūstas ar pildgrunti, parasto grunti. Pati mašīna tika nolīmēta, lai varētu izkrāsot ailes. Tajā brīdī bija vel doma dot visu mašīnu krāsot krāsotājam. Pats krāsoju ailes, lai būtu lētāka tā padarīšana un vieglāka krāsotājam.

Tad arī izkrāsoju ailes un durvju iekšpuses.

Tad ar dažiem Hondistiem atradām ideālu garāžu uz īri un Konservs tika transportēts atkal tur.

Tad viss sāka palikt lēns, jo garāža ir 10km no mājam un daily car man nav. Vizīti pie krāsotāju arī atcēlu, jo visas detaļas nebija sagatavotas, lai dotu viņam.
Tad pa vidam pieķeros bremžem, lai varētu darāmajā sarakstā ievilkt ķeksīti. Savilku jaunas caurules dažas un salēju DOT5.1 bremžu eļļu.

Tad sākas sākas piecu mēnešu pauze, kad nekas netika izdarīs viņam. Tik noņemti KONI un izcelts motors, lai tos pārliktu uz Ford Mustang Killera, ko braukāju. FMK nopirka čoms ar domu lai es uzbūvēju viņam turbo Hondu. Bet nu kā jau 90% turbo projekti izgaist īsti pat nesākušies. Ar FMK nobraucu slimības lapu un nometu pie sētas, lai domā viņš ko darīs ar viņu tagad.

Pagāja pieci mēnešī, sāka braukāt pa pilsētu zāles pļāvēji visādi un atcerējos, ka man arī tak iesākts projekts ir.

Saslīpēju beidzot grunti, lai vaŗētu krāsot.

Tad pa starpai, pārpirku no čoma FMK, kā detaļu donoru. FMK iegāde diezgan paātrinās Konserva pabeigšanu, jo nebūs jābraukā par Latviju trūkstošajām detaļām. Izmantošu priekšējo stiklu, plastmasas sliekšņus, aizmugurējo krēslu un durvju apšifkas (jo līdzīgs raksts maniem Prelūdes krēsliem un aizmugurējasi krēsls ir ar galvu balstiem), lukturu apmīzējus un dafiga visādus sīkumus.

Tad nu arī vakar beidzot nopūtu Konservu. Bija diezgan daudzi kāši, dēļ tā, ka pirmo reizi krāsoju visu mašīnu. Parasti krāsoju tik detaļas. Tā kā mums garāžā atņema kompresoru, kas bija milzīgs, vajadzēja risinājumu, ar ko viņu nopūst. Neko lielu neizdevās atrast, tāpēc tika uztaisīs bikompresors.

Te kkas no procesa.

Nokrāsoju samēra labi un biju pat diezgan priecīgs, līdz brīdim, kad sāka lidot visādi p!$ari garāžā un sēdas uz Konservu virsū. Tad aizcērtot durvis, no griestiem nodrupa smiltis uz jumta bišk un viss beigās sāka parādīties fish eye.

Paaicināšu vienu krāsotāju uz konsultāciju, ko man rīkoties tālāk. Varbūt iztiks ar pulēšanu vai būs jādod viņam pārlakot.
Šodien aizbraucu uz garāžu novērtēt, kā tagad viss izskatās un kkādas detaļas pielikt, lai tas kopskats maz drusku redzams, jo vakar nokrāsojot, biju vīlies krāsa, gaidīju ko citu.

Tagad iedvesma ir atpakaļ un nevaru sagaidīt nākamo garāžas apmeklējumu.
Cerams bilžu nav par daudz. :micuk_style:
Stay awesome bros