Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
- Aleks
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Tehniska rakstura diskusijas
Man tads jautajums tikko nomainiju ziemas riepas uz vasaras riepam, nobalanseju . braucot uz 60km/h saka kratit sturi, aizbraucu atpakal velreiz nobalanseju, bet joprojam krata kadam ir idejas kas var but pie vainas?
- sciroco
Pumpa uz riepas varētu būt. Tas varētu būt ka ar šām riepam esi atvilcis vairāk ne ka ir indeksa ātrums vai vnk uzsiti uz kadas bedresAleks wrote:Man tads jautajums tikko nomainiju ziemas riepas uz vasaras riepam, nobalanseju . braucot uz 60km/h saka kratit sturi, aizbraucu atpakal velreiz nobalanseju, bet joprojam krata kadam ir idejas kas var but pie vainas?

Balanse vibracijas bet mest stūri var ari šķiba riepa. Cits nekas nevar būt pie vainas man liekas

за рулем Ветра с дыркой в кармане
(c) не помню

- Aleks
Pumpas nav 100 punki skatijamies! un disk ari taisns! jabut citai problemai ar sharniriem tas nevar but saaistits?sciroco wrote:Pumpa uz riepas varētu būt. Tas varētu būt ka ar šām riepam esi atvilcis vairāk ne ka ir indeksa ātrums vai vnk uzsiti uz kadas bedresAleks wrote:Man tads jautajums tikko nomainiju ziemas riepas uz vasaras riepam, nobalanseju . braucot uz 60km/h saka kratit sturi, aizbraucu atpakal velreiz nobalanseju, bet joprojam krata kadam ir idejas kas var but pie vainas?|
Balanse vibracijas bet mest stūri var ari šķiba riepa. Cits nekas nevar būt pie vainas man liekas
- sciroco
Ja nav pumpa bet saplesti kordi tad to uz aci var ari neredzēt. Kaut ari uz balansejama laikam tomēr varētu redzētAleks wrote:Pumpas nav 100 punki skatijamies! un disk ari taisns! jabut citai problemai ar sharniriem tas nevar but saaistits?sciroco wrote:Pumpa uz riepas varētu būt. Tas varētu būt ka ar šām riepam esi atvilcis vairāk ne ka ir indeksa ātrums vai vnk uzsiti uz kadas bedresAleks wrote:Man tads jautajums tikko nomainiju ziemas riepas uz vasaras riepam, nobalanseju . braucot uz 60km/h saka kratit sturi, aizbraucu atpakal velreiz nobalanseju, bet joprojam krata kadam ir idejas kas var but pie vainas?|

Vel iespejams amitis tukš

за рулем Ветра с дыркой в кармане
(c) не помню

Kā lai dabū laukā skrūvi, kura ir konkrēti ierūsējusi? Atdauzīta līdz riebumam, tikko vēl mēģināju karsēt un atdzesēt, nēkādu panākumu. Gals nozāģēts un līdz 3daļai jau paspēju ieurbties, kad nolauzu borim galu/epic fail/ līdz ar to tālāk nevar izborēt.

GP-1714
riibeklis wrote:pameigini ratu pacelt uz aukshu tip lai nevelk visu uz leju. Tad njem un dauzi+ mosh kauakdas pushamas eljas saput
Eļļas ir pūstas līdz riebumam, otrā pusē iznāca laukā bez visas celšanas. Varbūt kādam ir kāda revolucionāri ģeniāla doma?
GP-1714
- gacciZm
- Moderators
Šitās skrūves ir kkasAndis wrote:riibeklis wrote:pameigini ratu pacelt uz aukshu tip lai nevelk visu uz leju. Tad njem un dauzi+ mosh kauakdas pushamas eljas saput
Eļļas ir pūstas līdz riebumam, otrā pusē iznāca laukā bez visas celšanas. Varbūt kādam ir kāda revolucionāri ģeniāla doma?

Vienam AllRoad`am pat statni nācās sadalīt.
Ja neesi nogriezis to galu, uz kura skrūvējās uzgrieznis, tad var pamēģināt izvilkt skrūvējot.
gacciZm wrote:Šitās skrūves ir kkasAndis wrote:riibeklis wrote:pameigini ratu pacelt uz aukshu tip lai nevelk visu uz leju. Tad njem un dauzi+ mosh kauakdas pushamas eljas saput
Eļļas ir pūstas līdz riebumam, otrā pusē iznāca laukā bez visas celšanas. Varbūt kādam ir kāda revolucionāri ģeniāla doma?![]()
Ja neesi nogriezis to galu, uz kura skrūvējās uzgrieznis, tad var pamēģināt izvilkt skrūvējot.
Kada veidā skrūvējot? Uzmetināt kaut ko galā? Reāli mēģināju griezt un rauj apkārt galvu. Pilnīgs murgs. Gribēju nosēdināt skaitās.

EDIT un ja atsperei vijumi vienā galā ir tuvāk vieni otriem un otrā tālāk, tad uz leju taču jāliek tas galas kurā vijumi ir tālāk?!
Last edited by Andis on 29 Mar 2009, 00:29, edited 1 time in total.
GP-1714
- gacciZm
- Moderators
Skrūvei galvu nost un uz vītnes skrūvē uzgriezni, lai tas velk atlikušo skrūvi ārā. Ideālā variantā: ja var atrast biezāku uzgriezni (lielāks vītnes laukums).Andis wrote:gacciZm wrote:Šitās skrūves ir kkasAndis wrote:riibeklis wrote:pameigini ratu pacelt uz aukshu tip lai nevelk visu uz leju. Tad njem un dauzi+ mosh kauakdas pushamas eljas saput
Eļļas ir pūstas līdz riebumam, otrā pusē iznāca laukā bez visas celšanas. Varbūt kādam ir kāda revolucionāri ģeniāla doma?![]()
Kada veidā skrūvējot? Uzmetināt kaut ko galā? Reāli mēģināju griezt un rauj apkārt galvu. Pilnīgs murgs. Gribēju nosēdināt skaitās.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Vajag aķīša stiprinājumus manam e36. Nevaru saprat kam tieši tur būtu jānāk jo man ir tikai bleķa grīda ar divām, tādām kā sliedēm tur. Liekas, ka pa virsu būtu jāliekas kādai kastei vai tamlīdzīgam elementem, pie kura arī var pieskrūvēt aķi!
Atradu vienu bildi kurā vienā pusē ir redzams tas kas man ir abās (kreisajā) zinu, ka tā ir vieta kur aķīša apakšējā daļa iestiprinās, bet otrā pusē man nav kur viņu skrūvēt :neka:

Atradu vienu bildi kurā vienā pusē ir redzams tas kas man ir abās (kreisajā) zinu, ka tā ir vieta kur aķīša apakšējā daļa iestiprinās, bet otrā pusē man nav kur viņu skrūvēt :neka:

- Lambertino
te ir parādīts, ka jābūt k kādai kastītei...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=30" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=30" onclick="window.open(this.href);return false;

- ingars
tavs zimejums rada akiti kas atrodas motortelpa no kada 318Lambertino wrote:te ir parādīts, ka jābūt k kādai kastītei...
tev nau nekadas kastes ieliec aki pieskruve stiprinajumu un virsu to plastmasas kabatu un bus ok.
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
Apskaties, lapas augšpusē, kreisajā stūrī, kāda auto shēma tā ir!ingars wrote:tavs zimejums rada akiti kas atrodas motortelpa no kada 318Lambertino wrote:te ir parādīts, ka jābūt k kādai kastītei...
tev nau nekadas kastes ieliec aki pieskruve stiprinajumu un virsu to plastmasas kabatu un bus ok.

Lai nav jāskatās - E36 328

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Lambertino
es vot nemaniju tur tādas skrūvju vietasfreimo wrote:Apskaties, lapas augšpusē, kreisajā stūrī, kāda auto shēma tā ir!ingars wrote:tavs zimejums rada akiti kas atrodas motortelpa no kada 318Lambertino wrote:te ir parādīts, ka jābūt k kādai kastītei...
Lai nav jāskatās - E36 328

moš vienkārši tā aizkakātas, ka nevar redzēt

un tagad iet vinjsh?? ja tas ir tas pats beetls ko nesen skatiiju!Nazgul wrote:bra4ka vw beetle 99 g. indukcijas spoili njema no plazas uz artilerijas ielas 45 ls :neka:
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!