šitādi kašķi parasti beidzas diezgan sāpīgi - manuprāt labāk caur polizei

Moderator: omulis
Vanags wrote:forshi! bet uz 100 90graadu liikumu! es grib redzeet!!!
bija arii 7dien inchigs gadiijums. Braucaam jaukaa barinjaa uz Rumbulu, es, Briedis, Krinkels, Viez un veel citi cilv. Karoch 4as mashiinas braucam pa Maskavas ielu, vairaak vai mazaak kopaa. Kaa vienmeer pamainamaies starp joslaam, lai tiktu garaam leenajiem un taa. Pie Doles uz tramvaja sliedeem sarkanais, virziens - araa no Riigas. Man pa pa priekshu balts MB Vito. Es aiz vinja mieriigi paarkartojos un labajaa joslaa nostaajos blakus Saab. Zaljais, bik uzskrienamies ar Saab, es, protams, zaudeejubet veel apmetu liikumu ap saabaa braucosho daamu, un peec apsteigshanas nobremzeeju liidz 50km/h un taa turpinam braukt. UN tad sakaas! Man garaam palido jau piemineetais MB Vito un priekshaa nomet pa bemzeem, es pa kreisi, shis pa kreisi, es pa labi, shis pa labi. Nelaizh garaam. Pielienu shim cik vien var tuvu un rauju uz labo joslu, kaa rezultata dzeks nokavee manu manevru un es tieku shim blakus. Skatos - dzeks kaut ko lamaajas uz mani! Mees mashiina triis dzeki. Liekam pakalj! MB uz K-rautu, mees pakalj, shis brauka pa staavvietu, mees pkalj. Vecis, kad izliida aaraa, pirmkaart bija paarbijies nejeegaa, jo gaajaam skaidrot attieciibas, otrkart neko nesaprata latviski, bet puksteja kaut ko par nemaaceeshanu braukt. LUNIS! Atradies celja sanitaars!