Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Poky
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Poky »

nu šitā gan laikam nevajag darīt - ja jau tas džipa vadītājs tik kruts, ka atļaujās aizlaisties, tad rēķini, ko viņš izdarīs ar tevi, ja pieķers velkot viņa džipam švīku... :lol:
šitādi kašķi parasti beidzas diezgan sāpīgi - manuprāt labāk caur polizei :roll:
Jenots!
Vanags
Admins

Post by Vanags »

shodien vispaar LJOTI daudz idiotu uz ielam!!! paldies par to SNIEGAM ;)
drumer

Post by drumer »

Pilniigi pieljauju,ka kaads opis arii mani shodien pa idiotu ir nosaucis...
Ko dariit,patiik jau man tas sniegs,patiik... :P :P
Vanags
Admins

Post by Vanags »

drumer wrote:Pilniigi pieljauju,ka kaads opis arii mani shodien pa idiotu ir nosaucis...
Ko dariit,patiik jau man tas sniegs,patiik... :P :P
o jaa, gan jau, ka mani ar kaads nolamaaja. slidinaaties i forshi! ;)
diabl0_

Post by diabl0_ »

nu jaa.. slidinaaties arii man patiik, bet nu virsuu nevajag skriet ;)
nu taga tur kauko kaarto arii caur policiju.. jaaskataas, kas tas bija par uuber kruto veci.. :evil:
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

RWD šādos laika apstākļos :yo: :cool:
Image
freimo
Admins

Post by freimo »

Bastard wrote:RWD šādos laika apstākļos :yo: :cool:
Zelta waardi... :mrgreen: :yo: :drive:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
GhostfacE
Lada 2106

Post by GhostfacE »

Beediigs atgadiijums notikaas , shodien uz Ventspils un Kalnciema shosejas krustojuma, 1 bojaa gaajushais (sieviete), kaut kaads dzips ielidojis vieglajam blakus sedeetaaja saanaa un mashiinu noshkkiilis no blakus seedaataaja druviim, tur pat vai pa diagonaali, vienvaardsakot vieglais lupataas un dzips nu taa, es jau domaaju, ka pie vainiigs ir dzips. Un to visu man naacaas dzirdeet pa raadio, pirms gaaju ar K2 uz vilcienu :cry:
:think: ID 61...turpinājums sekos :eehh:
hakerzzz

Post by hakerzzz »

no komments!!!:DD

skats bija reaals kaa ielika puikas graaviitii, meigjinaajam izvilkt, bet nesanaaca :? stumt negribeejas tapec braucaam prom :D tas viss notika pie 333 trases!!! :twisted:

http://foto.inbox.lv/albums/slim213/tra ... .sized.jpg

http://foto.inbox.lv/albums/slim213/tra ... .sized.jpg

:mrgreen:

p.s.

linkus jakope adress lauka! savaadaak neiet! :(
Last edited by hakerzzz on 13 Mar 2005, 18:44, edited 1 time in total.
Pilnigi pietiek arii ar 95 zs :D
Image
diabl0_

Post by diabl0_ »

gadaas gadaas.. :roll: :)
. M R 2 .

Post by . M R 2 . »

tas kjipa tas graavis? =)
Guest

Post by Guest »

nesen braucot maajaa no riigas noshokeejos pamatiigi par to ko viens e36 vadiitaajs izpildiija uz via baltica :Shock:

apdzina mani loti lielaa aatrumaa, man prieksaa saaka meetaat autinju, kjipa sameta skjeersaam UZ SOSEJAS un ar tiem pashiem 100km/h panjeema 90 graadu kreiso liikumu, taa teikt no griezaas no shosejas Shocked + peec metriem 5iem panjeema naakamo kreiso, nu es protams cereeju ka panjems vismaz graavi tas pipmis bet nee, vinsh to ir jau atstraadaajis, nodomaaju pie sevis ka prieksh sitiem sportistiem arii menti liek privaatajos autinjos kameras, es ceru ka vinsh naakamreiz uzrausies, un kljuus par sabiedriskaa transporta klientu jo par taadu pirueti = agresiiva braukshana + visi punkti + pa seju!
krinkels

Post by krinkels »

Cilveks varbut dzimis ralists.
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
talants

hehe

Post by talants »

da kalve tu ko vnk cilvekam talants un vinjsh negrib sleept to:DDDDDD
freimo
Admins

Post by freimo »

Normaala paraadiiba... :D 8) Saweejais..!! :twisted: :yo:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Vanags
Admins

Post by Vanags »

forshi! bet uz 100 90graadu liikumu! es grib redzeet!!!

bija arii 6dien inchigs gadiijums. Braucaam jaukaa barinjaa uz Rumbulu, es, Briedis, Krinkels, Viez un veel citi cilv. Karoch 4as mashiinas braucam pa Maskavas ielu, vairaak vai mazaak kopaa. Kaa vienmeer pamainamaies starp joslaam, lai tiktu garaam leenajiem un taa. Pie Doles uz tramvaja sliedeem sarkanais, virziens - araa no Riigas. Man pa pa priekshu balts MB Vito. Es aiz vinja mieriigi paarkartojos un labajaa joslaa nostaajos blakus Saab. Zaljais, bik uzskrienamies ar Saab, es, protams, zaudeeju ;) bet veel apmetu liikumu ap saabaa braucosho daamu, un peec apsteigshanas nobremzeeju liidz 50km/h un taa turpinam braukt. UN tad sakaas! Man garaam palido jau piemineetais MB Vito un priekshaa nomet pa bemzeem, es pa kreisi, shis pa kreisi, es pa labi, shis pa labi. Nelaizh garaam. Pielienu shim cik vien var tuvu un rauju uz labo joslu, kaa rezultata dzeks nokavee manu manevru un es tieku shim blakus. Skatos - dzeks kaut ko lamaajas uz mani! Mees mashiina triis dzeki. Liekam pakalj! MB uz K-rautu, mees pakalj, shis brauka pa staavvietu, mees pkalj. Vecis, kad izliida aaraa, pirmkaart bija paarbijies nejeegaa, jo gaajaam skaidrot attieciibas, otrkart neko nesaprata latviski, bet puksteja kaut ko par nemaaceeshanu braukt. LUNIS! Atradies celja sanitaars! :D
Last edited by Vanags on 21 Mar 2005, 20:16, edited 1 time in total.
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
Gatis

Post by Gatis »

Vanags wrote:forshi! bet uz 100 90graadu liikumu! es grib redzeet!!!

bija arii 7dien inchigs gadiijums. Braucaam jaukaa barinjaa uz Rumbulu, es, Briedis, Krinkels, Viez un veel citi cilv. Karoch 4as mashiinas braucam pa Maskavas ielu, vairaak vai mazaak kopaa. Kaa vienmeer pamainamaies starp joslaam, lai tiktu garaam leenajiem un taa. Pie Doles uz tramvaja sliedeem sarkanais, virziens - araa no Riigas. Man pa pa priekshu balts MB Vito. Es aiz vinja mieriigi paarkartojos un labajaa joslaa nostaajos blakus Saab. Zaljais, bik uzskrienamies ar Saab, es, protams, zaudeeju ;) bet veel apmetu liikumu ap saabaa braucosho daamu, un peec apsteigshanas nobremzeeju liidz 50km/h un taa turpinam braukt. UN tad sakaas! Man garaam palido jau piemineetais MB Vito un priekshaa nomet pa bemzeem, es pa kreisi, shis pa kreisi, es pa labi, shis pa labi. Nelaizh garaam. Pielienu shim cik vien var tuvu un rauju uz labo joslu, kaa rezultata dzeks nokavee manu manevru un es tieku shim blakus. Skatos - dzeks kaut ko lamaajas uz mani! Mees mashiina triis dzeki. Liekam pakalj! MB uz K-rautu, mees pakalj, shis brauka pa staavvietu, mees pkalj. Vecis, kad izliida aaraa, pirmkaart bija paarbijies nejeegaa, jo gaajaam skaidrot attieciibas, otrkart neko nesaprata latviski, bet puksteja kaut ko par nemaaceeshanu braukt. LUNIS! Atradies celja sanitaars! :D

Vot einuks :evil: vismaz ushavat pa pakausiti!!!! :D
Lai arī cik bagāts būtu cilvēks, tik un tā viņam būs tikai puse no tā, ko viņš vēlas...
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME
Guest

Post by Guest »

forshi! bet uz 100 90graadu liikumu! es grib redzeet!!!
to tev vajadzeeja pasham redzeet, ja es nebuutu apstulbis tad es nebuutu nemaz posteejis :shock: es joprojaam nesaprotu kaa vinsh to dabuuja gatavu!
Edža

Post by Edža »

Vanags wrote:
bija arii 6dien inchigs gadiijums. 8)
vispār tas bija 6dien
wheels

Post by wheels »

BMW, nu? čalīts normāli nogriezās lai mājās aizbrauktu :wink: un kādēl viņu lai menti drāztu ja nevienam netraucē? :roll:
un kurš viņam pa seju iedos? TU? 8)
man ar pāris reizes ir gadījies tagad bišk pilsētā šķērsām pabraukt :? so what?
Post Reply