bet tie bleķinieki izskatās reāli pretīgi.
nezinu, mozh esi dabūjis un vairs nemeklē,bet iemet aci bmwpowerā, tur viens tirgo r15 style 5 no e34 pa 50ls ar visiem vāciņiem!
neesmu vēl dabūjis, reāli lai sameklētu man ir jāpardod no Howitzera iepirktās reipas, kuras tā arī neuzliku un vecās atsperes.Ch. wrote:lowz der, foršāks skats![]()
nezinu, mozh esi dabūjis un vairs nemeklē,bet iemet aci bmwpowerā, tur viens tirgo r15 style 5 no e34 pa 50ls ar visiem vāciņiem!
Divreiz pārlasīju un joprojām nesaprotu par ko man būtu jāapvainojas.Rekords wrote:neesmu vēl dabūjis, reāli lai sameklētu man ir jāpardod no Howitzera iepirktās reipas, kuras tā arī neuzliku un vecās atsperes.Ch. wrote:lowz der, foršāks skats![]()
bet paldies par info!![]()
es zinu par bleķiem, man viņi riebjās. Tajā dienā kad liku čomam bija itkā lieks komplekts ar style5 ko iedeva piemērīt un tā, beigās šis paskatījās ka viņam stāv bleķinieki un tad ziemai/vasarai savs style5 sets un man nolaidās rokas vēl tos riebīgajiem bleķiniekiem (psih-arno neapvainojies) vēl pieskarties. vēl jau biaj cerība, ka tāpat piemetīšu pilnus ar sniegu
Bleķiniekus no Tevis pirku, tādus kādus devi tādi viņi šeit irpsih-arno wrote:Divreiz pārlasīju un joprojām nesaprotu par ko man būtu jāapvainojas.Rekords wrote:neesmu vēl dabūjis, reāli lai sameklētu man ir jāpardod no Howitzera iepirktās reipas, kuras tā arī neuzliku un vecās atsperes.Ch. wrote:lowz der, foršāks skats![]()
bet paldies par info!![]()
es zinu par bleķiem, man viņi riebjās. Tajā dienā kad liku čomam bija itkā lieks komplekts ar style5 ko iedeva piemērīt un tā, beigās šis paskatījās ka viņam stāv bleķinieki un tad ziemai/vasarai savs style5 sets un man nolaidās rokas vēl tos riebīgajiem bleķiniekiem (psih-arno neapvainojies) vēl pieskarties. vēl jau biaj cerība, ka tāpat piemetīšu pilnus ar sniegu

*Sicram wrote: izdomā parakstu..

šitie diski būtu labi ja būtu 17" 9j un 8j platumā, tad jau varētu pat nemainīt.NabagsarVento wrote:numuru vajag banditizēt, nokrāsot virsbūves krāsā, un vispār, tagad jau radarus sāk griezt otrādi, un menti tāpat dzenās pakaļ no mugurpuses, varētu pamainīt likumu un likt VNZ tikai aizmugurē
man gan diski tīri labi patīk, vismaz nav style-5 kādus diemžēl visiem tagad uz žurkām vajag, pilnīgākam kopskatam vajadzētu nomazgāt
:D