a lamberts nevar uztaisiit to nr. zīmī ar LV karodzinjiem un atstarojošu pa jauno ???
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Tomel_q wrote:a lamberts nevar uztaisiit to nr. zīmī ar LV karodzinjiem un atstarojošu pa jauno ???
a kas :neka:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
nu teoreetiski viņa var palikt tikai zemaaka peec paarmetināšanas! jo atsperesvieta nav aiztikta! bet tilts ir panestspar kaadiem 5mm uz leju!(tie kas zin e36 tilta uzbuuvi moš sapratiis)
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
kalnins wrote:nu teoreetiski viņa var palikt tikai zemaaka peec paarmetināšanas! jo atsperesvieta nav aiztikta! bet tilts ir panestspar kaadiem 5mm uz leju!(tie kas zin e36 tilta uzbuuvi moš sapratiis)
Takeshi biija pierbaucis, tur viss kulee, jo bildē ir tiko uzlikt, nav kustināts no vietas..
Tagad jau ir piesēdies savā vietā
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
kalnins wrote:nu teoreetiski viņa var palikt tikai zemaaka peec paarmetināšanas! jo atsperesvieta nav aiztikta! bet tilts ir panestspar kaadiem 5mm uz leju!(tie kas zin e36 tilta uzbuuvi moš sapratiis)
Takeshi biija pierbaucis, tur viss kulee, jo bildē ir tiko uzlikt, nav kustināts no vietas..
Tagad jau ir piesēdies savā vietā
yuuu vis ir 4iki piki!
*uzlimes pagaidam netiks nahrenizetas!
*lupa man nau lakota vispar vina ir mitra man liekas jeb tira!
*par to riepu slipumu ja masinu sedina tad riepas ariii paliek skibakas un bez kirurdiskas iejauksanas tur neko nevar izdarit!
*paldies visiem kam patika!
nu man piemeram tavi vasaras diski uz sabu ari liekas ne alo ziemas diski tew smukaki, bet nu cik cilveki tik viedokli :neka: tagad jau tur neko nepadarisi sogad ara vairs nejauksu krasu biju domajis biku savadaku bet nu nau nemaz tik slikti vismaz labak ka bija vismaz krasa un laka vel ir vietaa!