Rekorda e36
- howitzer
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Re: Rekorda e36
Trololololo!
Par kādu ciparu ienācās tās atsperes?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Rekords
- Been thanked: 0
par ļoti labuhowitzer wrote:Trololololo!
Es te neesmu
- Rekords
veca tēma. esmu pilnībā apzinājies ko vēlos un tas noteikti nav golfs. man auto ir ilgam laikam tādēļ ir jākopj tas kas ir un jātiecās uz ko tādu ko pilnībā vēlos. Tas būtu e36/e34 tourings 2.5 vai vairāk un gāze.Reinis_m wrote:Baigā diskusija jums te.
Vienīgais dīzeļgolfs Mk3, ko vērts ņemt, ir TDI, bet tas nav lēti. Ja jāizvēlas starp atmosfērisko dīzeli un benzīnnieku, tad labāk, manuprāt, ir gāzēts benzīnnieks.
Man tomēr auto ir kas vairāk par transporta līdzekli ar ko pārvietoties vienkārši no a uz b.
Es te neesmu
- Rekords
man ir liela aizdoma ka tur nav tie -60mmDr. Kanepe wrote:un ko ar amortizatoriem darīsi liekot -60 atsperes?
bet tad redzēs un domās kad uzliks virsū
Es te neesmu
- Abit e30
- Been thanked: 6 times
tak pō, amji izbeigsies un viss. ā un nevajag nekur lekt un tā, lai atspere neatbrīvojas

- Rekords
Brīvdienās uzliku atsperes. Ir zemāk, vismaz no sākuma likās. 
Cits&vecs

Un te pāris svaigākas bildes

Domāju vai e34 style5 diski nestrīķēsies tagad..
p.s.
biju ziemā

p.s.s.
Ja kāds var pārdot 6cyl spidometru
Un ja kāds var pārdot kupejai labo durvju moldingu un arī priekšējā āķa moldingu
Tad ļoti, ļoti gaidīšu vēstules
Cits&vecs

Un te pāris svaigākas bildes

Domāju vai e34 style5 diski nestrīķēsies tagad..
p.s.
biju ziemā

p.s.s.
Ja kāds var pārdot 6cyl spidometru
Un ja kāds var pārdot kupejai labo durvju moldingu un arī priekšējā āķa moldingu
Tad ļoti, ļoti gaidīšu vēstules
Es te neesmu
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Domā, ka pagarināji savu krānu???Android wrote:Piedodiet, nenoturējos..dzejnieks wrote:Šeit par to nedomā...Dr. Kanepe wrote:un ko ar amortizatoriem darīsi liekot -60 atsperes?
Nav prāta darbs likt sēdinātas atsperes uz garajiem štokiem.. Pokemoni un studenti tā dara....
Tas ir tāpat, kā uz Canon 400D uzlikt siksniņu no 5Dmk2...
Ja nav naudas nedari, piekrāj un izdari.. Pieslēdz izdomu, nomēri, novirpo...
B4 TDi
Nē, nepagarināju. Kā bija 23cm, tā arī irdzejnieks wrote:Domā, ka pagarināji savu krānu???Android wrote:Piedodiet, nenoturējos..dzejnieks wrote:Šeit par to nedomā...Dr. Kanepe wrote:un ko ar amortizatoriem darīsi liekot -60 atsperes?
Nav prāta darbs likt sēdinātas atsperes uz garajiem štokiem.. Pokemoni un studenti tā dara....
Ja nav naudas nedari, piekrāj un izdari.. Pieslēdz izdomu, nomēri, novirpo...
Vienk. reizēm uzjautrina tava a-ļa "vecais bubinātājs" attieksme
Good morning? No such thing!
- Rekords
Nav nekādu problēmu ar to ka sit cauri, braukšana ir cietāka, stingrāka.
atsperes dabūju patiešām lēti un tiecos uz koiliem.
dzejniek. man vēl līdz studentam ko iet. kaut vai vari saukt mani par pokemonu ja tev no tā vieglāk paliek. bet šis e36 ir mans auto un par saviem līdzekļiem to cenšos uzturēt un padarīt sev tīkamāku.
dzejniek. man vēl līdz studentam ko iet. kaut vai vari saukt mani par pokemonu ja tev no tā vieglāk paliek. bet šis e36 ir mans auto un par saviem līdzekļiem to cenšos uzturēt un padarīt sev tīkamāku.
Es te neesmu
Spoiler
Show
Android wrote:Nē, nepagarināju. Kā bija 23cm, tā arī irdzejnieks wrote:Domā, ka pagarināji savu krānu???Android wrote:Piedodiet, nenoturējos..dzejnieks wrote:Šeit par to nedomā...Dr. Kanepe wrote:un ko ar amortizatoriem darīsi liekot -60 atsperes?
Ja nav naudas nedari, piekrāj un izdari.. Pieslēdz izdomu, nomēri, novirpo...![]()
Vienk. reizēm uzjautrina tava a-ļa "vecais bubinātājs" attieksme
Nebubinu
Last edited by dzejnieks on 13 Dec 2011, 23:51, edited 1 time in total.
B4 TDi
Nevienu nevēlējos apvainotRekords wrote:Nav nekādu problēmu ar to ka sit cauri, braukšana ir cietāka, stingrāka.
B4 TDi
- Rekords
Mani tu neesi apvainojis, vairāk par cilvēku iespējams spriest, kad satiek dzīvē, kad minīmītā satiku likies normāls cilvēks. Katram protams ir savi uzskati un pieredze, kas man kā gados krietni jaunākam cilvēkam ir daudz mazāk.dzejnieks wrote:Nevienu nevēlējos apvainotRekords wrote:Nav nekādu problēmu ar to ka sit cauri, braukšana ir cietāka, stingrāka.
dzejniek. man vēl līdz studentam ko iet. kaut vai vari saukt mani par pokemonu ja tev no tā vieglāk paliek. bet šis e36 ir mans auto un par saviem līdzekļiem to cenšos uzturēt un padarīt sev tīkamāku., bet vai tiešām novirpot gabalu sanāk dārgi...???
Par kādu virpotu gabalu runā?
Es te neesmu
- Foxijs
nekas slikts nenotiks ar tiem amjiem
cits skats mašīnai, tikai kko izdari ar tiem pretiigajiem diskiem, nopuut vismaz ar matēto
ar 195/65 var gadīties ka ķersies.. bet nekas traks, ar lomiku visu var izvalcēt 
Amīša štoku...Rekords wrote:Mani tu neesi apvainojis, vairāk par cilvēku iespējams spriest, kad satiek dzīvē, kad minīmītā satiku likies normāls cilvēks. Katram protams ir savi uzskati un pieredze, kas man kā gados krietni jaunākam cilvēkam ir daudz mazāk.dzejnieks wrote:Nevienu nevēlējos apvainotRekords wrote:Nav nekādu problēmu ar to ka sit cauri, braukšana ir cietāka, stingrāka.
dzejniek. man vēl līdz studentam ko iet. kaut vai vari saukt mani par pokemonu ja tev no tā vieglāk paliek. bet šis e36 ir mans auto un par saviem līdzekļiem to cenšos uzturēt un padarīt sev tīkamāku., bet vai tiešām novirpot gabalu sanāk dārgi...???
Par kādu virpotu gabalu runā?
B4 TDi
- Rekords
man ir 185/65. ka tu sadzīvo ar savu sēdinājumu un style5?Foxijs wrote:nekas slikts nenotiks ar tiem amjiemcits skats mašīnai, tikai kko izdari ar tiem pretiigajiem diskiem, nopuut vismaz ar matēto
ar 195/65 var gadīties ka ķersies.. bet nekas traks, ar lomiku visu var izvalcēt
tak cēli uz augšu, ne?
Lai gan arkas ir jāremontē ar lomiku tās palabot negribās
Es te neesmu
- Foxijs
normaali sadziivoju, man ir 195/65, vienu briidi aizmuguree kkas ķērās, bet vairs neķerās
ar 185 nevajadzētu būt problēmām.