es arī kaut kad no šitā prototipa iedvesmojosfoxx wrote:šis labs

Tāda ideja jau arī ir, jāskatās cik ilgi tas vis ies. Negribās ilgāk par 3dienām veltīt, bet nu, ja raiti ies, tad arī tas varētu notikt232 wrote:psihi... ar nulles komfortu dzīties tādu kluci... cik viņam max ātrums? 80?
varēji vēl visai Latvijai smuki apvilkt riņķī!
Lambertino wrote: Juzik - braucam Es, Foxx, Freimo, RaiviC
nju ja jums izdosies-tad konfekskaste no manisLambertino wrote:Tāda ideja jau arī ir, jāskatās cik ilgi tas vis ies. Negribās ilgāk par 3dienām veltīt, bet nu, ja raiti ies, tad arī tas varētu notikt232 wrote:psihi... ar nulles komfortu dzīties tādu kluci... cik viņam max ātrums? 80?
varēji vēl visai Latvijai smuki apvilkt riņķī!
Juzik - braucam Es, Foxx, Freimo, RaiviC
Naktsmājas droši var piedāvātNixon wrote:Oo, skatos, ka caur Mazsalacu arī brauksiet.![]()
Man no šī pagasta vis vairāk bailBlondaiZ wrote:Nu Alūksnes rajonā manu tel. nr. zini
Ar naktsmājām tā pašvakāk man, bet ja teltis ņemat līdz, tad palikšanas vietas tur ir DA HU JA.Lambertino wrote:Naktsmājas droši var piedāvātNixon wrote:Oo, skatos, ka caur Mazsalacu arī brauksiet.![]()
piekrituKrish wrote:Pa šo jāpadomā !Lambertino wrote:Man no šī pagasta vis vairāk bailBlondaiZ wrote:Nu Alūksnes rajonā manu tel. nr. zini
Ja kāds grib piebiedroties ar savu mašīnu, to droši var darīt, jo atpūtai jābūt labu labai + LV apskatīt varēs lēnām vizinotiesBūtu forši pavizināties, bet vēl jāsadomā ar kuru mašīnu, lai brauc, un kad man ir brīvs !
Ko nu rausties... eskorts garanteets un reekjinies vismaz ar 2vaam dienaamLambertino wrote:Man no šī pagasta vis vairāk bailBlondaiZ wrote:Nu Alūksnes rajonā manu tel. nr. zini
Ja kāds grib piebiedroties ar savu mašīnu, to droši var darīt, jo atpūtai jābūt labu labai + LV apskatīt varēs lēnām vizinoties