doubled wrote:EsRoltons wrote:man aizmuguree ir plazas amji, 25 k un izteceejušas

Pakaļ ratiem savirzi esi taisījis?
E36 cik zinu, šādas problēmas parādās pie lauziena pakaļ tiltam, un vēl ja tilts ir lauzts laukā.
Pārējie braukā pie 40k km un nekādu bēdu nav
kaukas ar taam plazaam nau... locaas kaa makaroni, kad buss uzskrien virsuu...
uz imprezas 35kkm sameeraa aarpraatiigaa rezhiimaa - amji kaa jauni. reizi 5kkm uz apkopi, lai izjauc apstaas / iztiira / sasmeeree.
uz mr2 pa 20kkm 3 salociiti un viens izteceejis. expluataacijas rezhiims krietni sliktaaks kaa uz imprezas, uz imprezas bi 195/65r15 gumijas, uz mr2 205/40r17 priekshaa, 225/45r17 aizmuguree. prieksheejie abi salociiti iemaucot soliidaas bedrees ar jau paarsistu riepu. es shad un tad braucu kaadu dienu ar lupataas sasistaam riepaam...

pakaljeejo vienu salociija mercedes buss speeleejot pinball ar manu auto uz muukusalas aplja, otrs izteceeja visdriizaakais no stipri lielaakaas slodzes, kas bija jaanes deelj taa, ka uz to briidi 2 amorti jau bija saliekti...
lecot trampliinos un skarbi kraameejot pa granti amji nelociijaas. izteiktaakaa probleema - amjiem dinamiskais diapazons mazs. ir vai nu miiksti vai nu cieti

tie pashi bilstein b6 ir miiksti leenaam / mieriigi braucot un cieti expluateejot tos skarbi. plazas ir vai nu miixtas leenaam braucot un sit cauri kraameejot vai sit zobus aaraa braucot leenaam un uzvedas ideaali kraameejot. es to risinaaju vienk nevelkoties kaa seenju zupa pa granti
peec pieredzes varu teikt, ka plazas amji ir ljoti izturiigi un ilgspeeleejoshi, ja tos kopj - nevar braukt ar pilnu stoiku piedziitu dubljiem vai bez putekljusarga un cereet, ka amis ilgi kalpos. protams, bilstein b6 forever, bet tur ir "neliela" cenu atshkjiriiba...