FRETKAS OVLOV 940 2.0T
Re: FRETKAS OVLOV 940 2.0T & ZELEJA 318ti
- kata tev masinite
- kompotins
- ata
Tāpēc tika ielaists fleksis atsperēs (jā, jā, "pistets vetsit tak siemina nekur neieprauksi ak tievs cik zemu jepatj jepatj") lai stabilāks kompots un negāžas rinķī + pa 45 eināriem atradu diskus "it kā" no e34. Actually viņiem ir kaut kāds džipa iznesums, bet uz 5x120 der un centrs arī vajadzīgs
Līdz ar to pofig - arkās strīķē, tātad viss ar ziemas stencīti kārtībā

Nofisu nāsis melnā krāsā, jo bamperis melns. Vēl tikai dzeltenas durvis jāsameklē

Bet svarku reduktorā vajag kā ēst, besī dzīvot ar 1/2rwd.

Ā jā, un auto nav par zemu, kamēr uz guļošajiem neķerās. True story!
- kompotins
- ata
Tāpēc tika ielaists fleksis atsperēs (jā, jā, "pistets vetsit tak siemina nekur neieprauksi ak tievs cik zemu jepatj jepatj") lai stabilāks kompots un negāžas rinķī + pa 45 eināriem atradu diskus "it kā" no e34. Actually viņiem ir kaut kāds džipa iznesums, bet uz 5x120 der un centrs arī vajadzīgs

Līdz ar to pofig - arkās strīķē, tātad viss ar ziemas stencīti kārtībā

Nofisu nāsis melnā krāsā, jo bamperis melns. Vēl tikai dzeltenas durvis jāsameklē

Bet svarku reduktorā vajag kā ēst, besī dzīvot ar 1/2rwd.

Ā jā, un auto nav par zemu, kamēr uz guļošajiem neķerās. True story!

Jā, ir tāda doma 
Paralēli vēl ir doma iedot stupicas karrloo lai uzcep man lenķīti, varbūt arī kādu sporta ruļu piemeklēt un benķi tāpat, bet nu tas tā, primārais būtu svarka reduktora un lenķis

Paralēli vēl ir doma iedot stupicas karrloo lai uzcep man lenķīti, varbūt arī kādu sporta ruļu piemeklēt un benķi tāpat, bet nu tas tā, primārais būtu svarka reduktora un lenķis

hvz kapec, bet man liekas, ka brille arii butu tiri ok, ja viņu nopindzelētu melnu! ganjau ka pats tapat vien neizdomaju, biju vienkarši kautkur redzejis!
edit:
okej, te nav bufers melns, varbut ka tavā gadijumā ar melno brilli ierautu zarā!
vispār podā noraujams posts!
edit:
okej, te nav bufers melns, varbut ka tavā gadijumā ar melno brilli ierautu zarā!
vispār podā noraujams posts!

kārtējo reizi pierādās, ka rokas no pareizās vietas aug
un pat par zemām izmaksām var izveidot ko skaistu un savādāku super super clapcalp
un pat par zemām izmaksām var izveidot ko skaistu un savādāku super super clapcalp

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Kā vienmēr, Fretka parastu mašīnu prot padarīt interesantu. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
BMW standarts. sēdinot pats izveido camberu. dēļ tā man riepas vidēji 2 mēneši turēja. tad iekšmalas ir lisas.Wilsons wrote:Cambersvai arī man tik ta izskatās
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- OneLitreBeer
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Savirzi vajag saregulēt, pliks kambers nesūda riepas neēd.semigallss wrote:BMW standarts. sēdinot pats izveido camberu. dēļ tā man riepas vidēji 2 mēneši turēja. tad iekšmalas ir lisas.Wilsons wrote:Cambersvai arī man tik ta izskatās
Vecs Sūds
Ja ir jaudīgs motors, tad ļoti ēdOneLitreBeer wrote:Savirzi vajag saregulēt, pliks kambers nesūda riepas neēd.semigallss wrote:BMW standarts. sēdinot pats izveido camberu. dēļ tā man riepas vidēji 2 mēneši turēja. tad iekšmalas ir lisas.Wilsons wrote:Cambersvai arī man tik ta izskatās

E30 tiltam aizmugurē nekas neregulējas. Želejai var kko simboliski paregulēt

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Tik šitā želeja ir 1/2 no e30Mikelis wrote:Ja ir jaudīgs motors, tad ļoti ēdOneLitreBeer wrote:Savirzi vajag saregulēt, pliks kambers nesūda riepas neēd.semigallss wrote:BMW standarts. sēdinot pats izveido camberu. dēļ tā man riepas vidēji 2 mēneši turēja. tad iekšmalas ir lisas.Wilsons wrote:Cambersvai arī man tik ta izskatās

Viss, ko Miķelis pateica, ir patiess stāstsMikelis wrote:Ja ir jaudīgs motors, tad ļoti ēdOneLitreBeer wrote:Savirzi vajag saregulēt, pliks kambers nesūda riepas neēd.semigallss wrote:BMW standarts. sēdinot pats izveido camberu. dēļ tā man riepas vidēji 2 mēneši turēja. tad iekšmalas ir lisas.Wilsons wrote:Cambersvai arī man tik ta izskatās

Un šodien bija miklas ielas un tika izdarīti secinājumi - vajag drifta riepas, jo šīm te ir baigi labā saķere un žēl viņas vispār nodeldēt līdz parādīsies (ja vispār parādīsies) normāla ziema

Kā arī būtu forši tiešām ielaist svarku reduktorā, jo ar vienriteni slīpēt ir gejiski.
Ā jā, un sapuvusī priekšējā arka tika pilnībā izdemolēta, kad tika paņemts lielāks lenķītis un kāds nelīdzens asfalta pleķis

Puse, ne puse, bet tilts no e30
Fretka, tev ir ļoti leģitīms ziemas laužamais
Gāzi vajag
:mīlēt_centus:

Fretka, tev ir ļoti leģitīms ziemas laužamais

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Šodien iehavoju Borbet B 17x8,5 un 17x10 priekš Volgo nākošās sezonas 

Merša 5x112, bet re-drill draudzīga gan priekša, gan aizmugure, tāpēc blakus jāuztaisa 5x120, lai der uz maniem flančiem. Vīkendā pamēģināšu uzķert uz Volvo, lai būtu kaut kāds priekšstats
Pa to laiku Gustiņš sazīmēja man e36 koilus, lai var pārtaisīt priekš 940tā. Par to arī kaut kad vēlāk pastāstīšu, kad kaut kas kustēsies uz priekšu
Plaukts pulēts netiks - jau agrāk teicu, ka tas Volvo nebūs nekāds šovkārs + man zajebal diendienā piderasīt pulētu plauktu. Daily driverim tā ir sāpe dirsā, ja vēlies, lai izskatās gana labi arī tuvumā
Ideja tāda :

Merša 5x112, bet re-drill draudzīga gan priekša, gan aizmugure, tāpēc blakus jāuztaisa 5x120, lai der uz maniem flančiem. Vīkendā pamēģināšu uzķert uz Volvo, lai būtu kaut kāds priekšstats

Pa to laiku Gustiņš sazīmēja man e36 koilus, lai var pārtaisīt priekš 940tā. Par to arī kaut kad vēlāk pastāstīšu, kad kaut kas kustēsies uz priekšu

Plaukts pulēts netiks - jau agrāk teicu, ka tas Volvo nebūs nekāds šovkārs + man zajebal diendienā piderasīt pulētu plauktu. Daily driverim tā ir sāpe dirsā, ja vēlies, lai izskatās gana labi arī tuvumā

Ideja tāda :

maad 

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.