Es redzēju.Lambertino wrote:bedres, pampaki... tu vēl gribi lai kāds k ko redzētu?cibinsh wrote:ledusskapis ~12iem Jelgavā uz Lielās ielas pie Astartes.
#42 D-mobilis 19:34 uz Salu tilta pretī pabrauca, mētājāmies ar ugunīm, bet nepamanīja.
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 17
Bij taada lietafade wrote:Jaa jaa zvanija jau, ka esot gatavs, tikai slinkums rbaukt pakalj!Lambertino wrote::verycool:gacciZm wrote:Tūlīt regulēšu savirzi S3 no Crew 42.
No riita redzeets Ren krastmalaa pirms Vanshu tilta!
ERJ
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
maniits domiigs Rihy

snauduljojosh Archuks

un mazliet gribosh Rihy

snauduljojosh Archuks

un mazliet gribosh Rihy

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Shodien redzeets bmw 323 ar v/n GU-8970, nez kam pieder AV89, Archuks? ? ?
ap 19:00 braucot pa 13 janvaara ielu uz krastmalas pusi !
P.S. Staaveeju probkaas @ origo blakaam ar melnu IS coupe
P.S. Staaveeju probkaas @ origo blakaam ar melnu IS coupe
e36 shujmashiina
- takeshi
- Has thanked: 0
nu ka sakot frizieris man vinus atnema uz vasaru, teica itka atauksot!fade wrote:Jap jap (redz es jaunu auto iegadajos - BMW), a tu k.kur matus esi pazaudejis!takeshi wrote:Sodien redzeta braucom garam FADE ar emku gar stradinu slimnicu un tad biki velak sasveicinata!
Uga satikts, sasveicinaats un gaidam, kad aicinasi iedzert!Rihy wrote:Fade pie ĀVĢ

Ti čto, Izii bieži esi sācis manīt. Šamējais jau teicās, ka plēsīs nost uzlīmes.Aigars wrote:Šodien pa dienu atkal manīta Calibra ar "Zini kur ir bedres" uzlīmēm.Pabrauca garām kājāmgājējam-man un piebrauca pie baseina.
shodien ap pusastonjiem vakaraa redzeets Focus iex siveena, braucot pa to nezinu kas tas par celju no tallinas shosejas tipa iexaa riigaa.
HaL saprata... man... man tagad skaidrsBlondaiZ wrote:taatad redzeets un sasveicinaats Hal's, redzeeta JLO... adazhu Elvis veikalaa, un redzeeta liidzbrauceeja meitene, kas teica Halam ka kefiirs ar enegy drinku nebuus labi :gigi:
P.S.-sasveicinaat sasveicinaajaas, bet drosh ka nemaz nezinaaja kas es esu

- BlondaiZ
- Has thanked: 0
nu reJLO wrote:HaL saprata... man... man tagad skaidrsBlondaiZ wrote:taatad redzeets un sasveicinaats Hal's, redzeeta JLO... adazhu Elvis veikalaa, un redzeeta liidzbrauceeja meitene, kas teica Halam ka kefiirs ar enegy drinku nebuus labi :gigi:
P.S.-sasveicinaat sasveicinaajaas, bet drosh ka nemaz nezinaaja kas es esu

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Bij, bij tāda lieta! Tevi jau pa gabalu var manīt ar aplīmetajiem sliekšņiemtakeshi wrote:sodien uz krasta ielas juzix sapipinats!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5

Lancer 1.6