RaiviC un Lambertino krīzmobīlis ZaZ - PSRS stilā ...
Re: Īsts krīzmobīlis PSRS stilā ZaZ...
pa to liiniju baigi jaaskataas kraasa, tiiri balts neizskataas(vismaz shopaa) ietoneeju bik dzeltenu ja kaadam nav slinkums, var paspeeleeties ar toneeshanu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Principā visas detaļas ir hromētas - nepaspēju tikai tai vienai ausij dabūt hroma elementu 

- Lambertino
Ieņirdzu par to jau - es jaucu zapim karburātoru ārā, a pāri ielai mersi mēģina piešķiltjaņķel wrote:Man garām ejot gadījās uzņemt vienu bildi kurā ir tavs zaz

- Lambertino
Ir tāda krēmkrāsas plēve, ķipa dzeltena+brūnaDeeCee wrote:pa to liiniju baigi jaaskataas kraasa, tiiri balts neizskataas(vismaz shopaa) ietoneeju bik dzeltenu ja kaadam nav slinkums, var paspeeleeties ar toneeshanu

- Pauliic
- Moderators

fadei attiecīgi blakus pusē to uz leju, ja viņa vispār parakstās tajā brīnumā kāpt iekšā

- Lambertino
Vēl man zem pēcpuses varēji to melno brīnumu pielikt 
Fade nav braukusi ar šo auto
Vispār ļoti gribās siltumu un gāzēt ar viņu, tās pozitīvās emocijas ir nepārspējamas

Fade nav braukusi ar šo auto

Vispār ļoti gribās siltumu un gāzēt ar viņu, tās pozitīvās emocijas ir nepārspējamas

Tādēļ es arī to bildi taisīju, ka vienā ielās malā zaparožets bet otrā mercedes un abi ar haubēm vaļāLambertino wrote:Ieņirdzu par to jau - es jaucu zapim karburātoru ārā, a pāri ielai mersi mēģina piešķiltjaņķel wrote:Man garām ejot gadījās uzņemt vienu bildi kurā ir tavs zaz
+1 , ja tu nopirktu kkādu sjerru tad varētu visādi dekorētrrrainis wrote:Es jau domāju ka vajdzētu atstāt original.

Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju

- Lambertino
Zaznis ielika kloķi, kamēr mersis brīnijās, kas tur zem tā kapota ir, es paspēju izjaukt un iztīrīt karbūziLusijs wrote:kursh pirmais pielaida?

http://www.vwmotion.lv/forum/viewtopic. ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false; varbut noder
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM 

- Lambertino
Žēl, ka jaunā virsbūve jaufeelfree wrote:http://www.vwmotion.lv/forum/viewtopic. ... highlight= varbut noder

Jāieraksta cik alus prasa par šo agregātu!

- Lambertino
- Lambertino
Ir jau dabūtas attiecīgā cilvēka koordinātes, jāuzzvana un jāuzjautāMelnais wrote:bļā, tik sen neesmu redzējis zapara salonu, nē, iekšas..
neaimirsti par muzeju!

Gribās sagaidīt siltumu, lai varētu braukt uz turieni

- Lambertino
Pašam ir problēmas ar bāku - mega rūsa bākā irsoulfreak wrote:Jāni, Tev nav kāda ZAZa bāka rez daļās?man čista tādu savajadzējās... Varbūt kāds zin kur pa kādu 4paku var izcelt

Mēģināju pagajušo gad k ko skalot, bet nesanāk. Negribās vesalu kaudzi ar degvielu izliet nebūtībā.
Moš kādam ir kādi piedāvājumi, kā viņu iztīrīt?
Mans varaints ir ar kerheri skalot no sirds, tad skalot ar degvielu...

To get all the rust out of the tank will require some acid. Buy one gallon of muratic acid from the pool cleaning section at Home Depot. It will be $3/gallon or so and much cheaper than the same acid you may find in the concrete cleaning section. This acid is pretty strong so you should take every precaution. Wear some eye protection in case of any splashes. Wear your old clothing if you haven't put it on already. You'll get the chance to have those acid wash jeans you were too embarassed to wear in high school. Wear long sleeves and pants and use rubber dish washing gloves. It is so strong that you should never store it inside because it will give off vapors and try to rust everything metal in your workshop within two days.
Fill the tank with enough water to slosh around (a couple of inches), then add a cup of acid. Always add acid to water. If you do it the other way around the acid will splash and it will give off gasses: you don't want to have the fumes overcome you or burn your lungs. As you can see from the pictures, everything was accomplished out in the backyard where the air circulation was good.
Let the acid do its thing and watch it "steam". Slosh it around to get it in contact with all the rusty parts and then dump it out. You can put in some baking soda to neutalize the acid before you dump it, but I found it just made a mess on the grass and the acid will only buffer the soil, that's all. What you pour out will be slightly orange in color from the iron in the rust. Do it on a patch of already dying grass, if you can. ;-)
Repeat this step until your wash starts to come out fairly clean. Fill the tank to the top with a weak acid solution and let it sit overnight. By weak, I mean fill up the tank with water and add half a gallon of acid and shake well.
Fill the tank with enough water to slosh around (a couple of inches), then add a cup of acid. Always add acid to water. If you do it the other way around the acid will splash and it will give off gasses: you don't want to have the fumes overcome you or burn your lungs. As you can see from the pictures, everything was accomplished out in the backyard where the air circulation was good.
Let the acid do its thing and watch it "steam". Slosh it around to get it in contact with all the rusty parts and then dump it out. You can put in some baking soda to neutalize the acid before you dump it, but I found it just made a mess on the grass and the acid will only buffer the soil, that's all. What you pour out will be slightly orange in color from the iron in the rust. Do it on a patch of already dying grass, if you can. ;-)
Repeat this step until your wash starts to come out fairly clean. Fill the tank to the top with a weak acid solution and let it sit overnight. By weak, I mean fill up the tank with water and add half a gallon of acid and shake well.
- Micuks
Ir bāka, pie ielejamā kakla ir lodēts, bet caura nebija, par rūsu nezinu nav iekšā skatīts, kad sanāks apskatīšu.Lambertino wrote:Pašam ir problēmas ar bāku - mega rūsa bākā irsoulfreak wrote:Jāni, Tev nav kāda ZAZa bāka rez daļās?man čista tādu savajadzējās... Varbūt kāds zin kur pa kādu 4paku var izcelt
![]()
Mēģināju pagajušo gad k ko skalot, bet nesanāk. Negribās vesalu kaudzi ar degvielu izliet nebūtībā.
Moš kādam ir kādi piedāvājumi, kā viņu iztīrīt?
Mans varaints ir ar kerheri skalot no sirds, tad skalot ar degvielu...