Mee arii biezhi zvana Egonam.Vanags wrote:EveryDaypaveicaas!
un pa SWH dzirdeeji manu staastu, aiz shkrobes piezvaniiju Egonam
Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
sveetdien arii man gandriiz sanaaca baigais crash
braucu pa salinieka 3 joslu virzienaa uz centru (mashiinaa sieva 9 meenesii staavoklii un sievas maate), otrajaa brauc audi 90 (gjimene ar beerniem bija iekshaa) pa pirmo fuure aatrums aptuveni 90 km/h visiem.
te peekshnji no zakjusalas pievadcelja izgriezhas kaut kaads businjsh (varbuut pat marshrutka) metrus 10 fuures priekshaa
fuure protams raava malaa uz 2 joslu un turpinaaja inerces rezultaataa arii uz maneejo 3 joslu. audjiks protams meta pa meemajiem un raava arii uz manu joslu. es pa meemajiem, bet man griezt vairs nav kur
shinii momentaa es biju pateiciigs izgudrotaajiem par abs ievieshanu- reaali izpaliidzeeja
skatos spogulii bembis ljoti aatri tuvojaas, bet laikam arii vinjam bija abs. par laimi neviens auto pat nepieskaaras citam, bet vareeja buut...... liela kotleshu masa
kameer taa muusu chupa izgroziijas un turpinaaja braukt businjsh jau bija prom
braucu pa salinieka 3 joslu virzienaa uz centru (mashiinaa sieva 9 meenesii staavoklii un sievas maate), otrajaa brauc audi 90 (gjimene ar beerniem bija iekshaa) pa pirmo fuure aatrums aptuveni 90 km/h visiem.
te peekshnji no zakjusalas pievadcelja izgriezhas kaut kaads businjsh (varbuut pat marshrutka) metrus 10 fuures priekshaa

kameer taa muusu chupa izgroziijas un turpinaaja braukt businjsh jau bija prom

- Vanags
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
paris nedeeljas atpakalj liidziigu skatu redzeeju Ciekurkalnaa. Blkiniekam bija atdaliijies piekabes ritenis, traapiits bija ielas malaa staavosham (laikam,gruuti bij atpaziit) golfam. Pats smagais bija apstaajies tikai pie krusta ar Briiviibas ielu, laikam nebija maniijis! Vinjam tak to ratu daudz!garsis wrote:shon uz graniita ielas, agraa riita stundaa, liikumaa kuru zina visi, kas pa graniiteni mochii, vienai fuurei - izveelaas kaut kaads tilta konstrukcijas balsts. nu tas bija ko vaaerts, ja taa buutu bijusi preteejaa josla, tad kaadam buutu chupaa.

Vanags wrote: ar sodu/punktiem ir taa - tam pantam ir divas daljas:
1. celja nedoshan lokomotiivei/vilcienam 6p 100 - 200Ls
2. aizliedzoshaa signaala neieveeroshana 4p 30 - 40Ls

Last edited by HEFRAG on 21 Jan 2005, 20:12, edited 1 time in total.
Man pirms nbedeellas ar gadiijaas redzeet avaariju.....tipa cells ar tramvaja sliedeem kreisajaa pusee....un labajaa pusee cellss ar vienu joslu katraa virzienaa......karoche braucu leenaa garaa uz skolu..te mani passats apdzen...un tipa taisaas pa kreisi griezt....nu un arii griezz neskataas ne pa labi ne pa kreisi....kaa jau visi KRUTIE dzeki..un tramvajs tiessi vinnam saanos.....BUM!!! Galvenais ka tramvajs(vismaz taa izskatiijaas) vareeji mieriigi apstaaties jo brauca sameeraa leeni....bet laikam sagribeeja biki pamaaciit dzeku!!!!!! 

Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana...
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
pirms nedeeljas braucu Sigulda - Saulkrasti.
Nu ar senciisha 6 mazdu mieriigi kurinu biku paari 100, skatos, kaukas priekshaa taalumaa, kjipa vecs audis ar kaukaadu piekabi. viss jau buutu ok. tuuliit jau dziishu nost! paskatos spogulii, paskatos priekshaa - a shis apstaajies un es lidoju jau iekshaa - paspeeju noraut garaam. Tikai peec tam ieveerteeju to kjeemu.
Vecais audis velk lielo ripzaagji - logjiski, ka shis visus pagriezienus un bremzju ugunjus nosedzis - ta neredz, vai vinsh bremzee un griezh nost.
Taa jau iet pa tiem laukiem - labi, ka nenaaca neveiens pretii, vareeja mieriigi izsprukt.
Bet shoks man biku bija - brau, brauc un naakamajaa mirklii jau staav man pashaa priekshaa.
Nu ar senciisha 6 mazdu mieriigi kurinu biku paari 100, skatos, kaukas priekshaa taalumaa, kjipa vecs audis ar kaukaadu piekabi. viss jau buutu ok. tuuliit jau dziishu nost! paskatos spogulii, paskatos priekshaa - a shis apstaajies un es lidoju jau iekshaa - paspeeju noraut garaam. Tikai peec tam ieveerteeju to kjeemu.
Vecais audis velk lielo ripzaagji - logjiski, ka shis visus pagriezienus un bremzju ugunjus nosedzis - ta neredz, vai vinsh bremzee un griezh nost.
Taa jau iet pa tiem laukiem - labi, ka nenaaca neveiens pretii, vareeja mieriigi izsprukt.
Bet shoks man biku bija - brau, brauc un naakamajaa mirklii jau staav man pashaa priekshaa.

Jenots!
- ledusskapis
ledusskapis
shodien pa dienu gadiijaas panjemt vienu veceni uz kapota! lieta taada ka bija uz gaajeeju paarejas, bet saule tieshi aciis! redzeeju tik ka stikls sashkiist un draudzene ieblavaas! vecene ap gadiem 70! Labi ka menti taadi laadziigi gadiijaas nomierinaaja mani! veelaak ielikshu kaadu bildi!
- ledusskapis
- ledusskapis
ledusskapis
mants teica ka pat nekas nebuushot! veel mierinaaja mani un jokus dzina ! teica ka buus uz kaadu laiku maaciiba! nu ko taada veceniite tur var, tiesaa jau nesuudzees!Poky wrote:nu ja tev iepriekš nekādi lielie sodi nav bijuši un vecenei ar daudz maz ok, tad visticamaak ieliks kaadus sodapunktus un naudiņu paprasīs.
gan jau būs ok
Re: ledusskapis
A ko vecā dzīva.ledusskapis wrote:shodien pa dienu gadiijaas panjemt vienu veceni uz kapota! lieta taada ka bija uz gaajeeju paarejas, bet saule tieshi aciis! redzeeju tik ka stikls sashkiist un draudzene ieblavaas! vecene ap gadiem 70! Labi ka menti taadi laadziigi gadiijaas nomierinaaja mani! veelaak ielikshu kaadu bildi!
Ar ko saslimi ar to ārstējies
burnout.lv nenormāli rullē.
burnout.lv nenormāli rullē.
- ledusskapis
dziiva! jau peec 5min galvu cilaaja! autinjam logs ieshkiidis un spogulis salausts! blekjiem ne skrambinjas! atrums ar bija zem 50km/hmazais wrote:A ko vecā dzīva.ledusskapis wrote:shodien pa dienu gadiijaas panjemt vienu veceni uz kapota! lieta taada ka bija uz gaajeeju paarejas, bet saule tieshi aciis! redzeeju tik ka stikls sashkiist un draudzene ieblavaas! vecene ap gadiem 70! Labi ka menti taadi laadziigi gadiijaas nomierinaaja mani! veelaak ielikshu kaadu bildi!
- ledusskapis
- hakerzzz
es iesuudzeetu!!!ledusskapis wrote:mants teica ka pat nekas nebuushot! veel mierinaaja mani un jokus dzina ! teica ka buus uz kaadu laiku maaciiba! nu ko taada veceniite tur var, tiesaa jau nesuudzees!Poky wrote:nu ja tev iepriekš nekādi lielie sodi nav bijuši un vecenei ar daudz maz ok, tad visticamaak ieliks kaadus sodapunktus un naudiņu paprasīs.
gan jau būs ok

Pilnigi pietiek arii ar 95 zs

Vecais juutu liidzi... ne jau autinja deelj, jo vinjam tur nekaa nav, bet gan deelj visas taas jebatorijas kam tev visticamaak naaksies iet cauri. un vecaa jau var iesuudzet tevi arii!

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!