Vienīgi, cik prātīgi ir ziemā ar viņu braukāt, nesakrājas zem viņa smiltis utjp., kuras skrāpē krāsu?
foxx'a Audi A4
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: foxx'a Audi A4
+1 par resti, bet prezis der 
Vienīgi, cik prātīgi ir ziemā ar viņu braukāt, nesakrājas zem viņa smiltis utjp., kuras skrāpē krāsu?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Šitie "Bonnet bra" daudziem modeļiem izskatās labi, tai skaitā Audi, ko nevarētu teikt par manu Volvo, jo nez kapēc radiatora priekšu nav ietvēruši, laikam tad kapotu nevarētu atvērt 

Last edited by Vāveris on 22 Feb 2012, 19:24, edited 2 times in total.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- SmallDeree
- Has thanked: 0
Man personīgi ļoti patīk.
Uz vasaru tikai kādus interesantākus diskus prasītos. Bet kopskats ideāls.
P.s. resti prasītos bez olimpiskajiem riņķiem.
P.s. resti prasītos bez olimpiskajiem riņķiem.
- DimanC
vai tiešām visa pasaule griežas ap to, cik kas cmukiņi izskatās?
nu tā kā tādas bābas, jebaķ.
nu tā kā tādas bābas, jebaķ.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
resti jau drīzumā sazīmēšu citu http://www.sportech.lv/?pg=1&group=700& ... modelid=30
NU bez riņķiem kaut kā tā izskatās

NU bez riņķiem kaut kā tā izskatās

Mans heitera viedoklis ir tāds, ka tam auģikam nepiestāv tas prezis. Dēļ tā, ka tiek pārvilkts pāri restei.
Melnais, kāpēc 3īs reizes atkārtot vienu un to pašu? Nepatīk, nepatīk, visi Tavu viedokli izlasīja, bet kāpēc tas jālasa 3reizes vienā lapā?Melnais wrote:Mans heitera viedoklis ir tāds, ka tam auģikam nepiestāv tas prezis. Dēļ tā, ka tiek pārvilkts pāri restei.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- howitzer
- M30
- Been thanked: 2 times
Pameklē ībejā, nav dārgs tas pārvalks.BlondaiZ wrote:shitas labs, kur pirki, sagribeeju arii golvam taadu...
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Pagaidām uzlikt TŪNA reste un hvz kā bija labāk, varbūt pat labāk bez prezi

kāds visiem zināms frukts izpalīdzēja un iepirka man recaro auduma beņķus. Gribēju ādiniekus bet salīdzinot ar skorpi auģikiem pa dārgo tirgojas un sapisti.... Vismaz tagad būs rūtaini un neredzēs tos pleķus tik traki kā esošjiem parasti pelēkajiem.

kāds visiem zināms frukts izpalīdzēja un iepirka man recaro auduma beņķus. Gribēju ādiniekus bet salīdzinot ar skorpi auģikiem pa dārgo tirgojas un sapisti.... Vismaz tagad būs rūtaini un neredzēs tos pleķus tik traki kā esošjiem parasti pelēkajiem.