Rihy wrote:Būtībā es piekrītu gt99 un pārējiem, kas saka, ka nekas MEGA TĀDS izstādē nebija. Protams, skaisti un sakopti auto, viss ir kārtībā, taču urla no blakus rajona to vnk nesapratīs Un tā skatītāju daļa, kas šos auto un to darbu spēj novērtēt, ir neliela
Bet raidijuma vadītājs arī tāds ir?
Labi - kas definējās ar vārdiem "nekas tāds". Izlepuši mēs vienkārši esam ar tiem autiņiem iekš LV
Rihy wrote:Būtībā es piekrītu gt99 un pārējiem, kas saka, ka nekas MEGA TĀDS izstādē nebija. Protams, skaisti un sakopti auto, viss ir kārtībā, taču urla no blakus rajona to vnk nesapratīs Un tā skatītāju daļa, kas šos auto un to darbu spēj novērtēt, ir neliela
Labi - kas definējās ar vārdiem "nekas tāds". Izlepuši mēs vienkārši esam ar tiem autiņiem iekš LV
Nezinu neko par raidījumu, neesmu redzējis
Nu kā - vnk cilvēki šos visus auto redz ikdienā, tāpēc arī liekas nasing spešal Būtu šāda izstāde citā valstī, viss būtu uber
Nezinu neko par raidījumu, neesmu redzējis
Nu kā - vnk cilvēki šos visus auto redz ikdienā, tāpēc arī liekas nasing spešal Būtu šāda izstāde citā valstī, viss būtu uber
taapeec jau arii celica club uzvareeja, jo nu, tur tik tieshaam lielaakais riis...
manuprāt tev vispār būtu jāaizliedz domāt par auto un tā skaistumu
Manuprāt bija pietiekami daudz cilvēku, kas novērtēja šādu izstādi un apskatāmos auto. Lieta jau tāda ka šī nebija nekāda auto exotica, kur salikt Lambo un tamlīdzīgus brīnumus, kādus lielākā daļa no mums nekad nebūs spējīgi iegādāties. Šī bija Latvijas auto klubu izstāde, lai parādītu ko parasts latvietis par paveikt ar daudz maz ikdienišķu auto.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!