man nav ar ko vilkt, coyots smaga bezpiedzinja, un dzips paaraak augsts nemotors un salonaa lai dabuutu sakariigu temperatuuru vajag vismaz 1/2 h (bet vismaz piedzinja pareizaa )
lulu vismaz silti, var jau arii kaadu citu vietu tuvumaa piemekleet
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Tu galvu saspiedis esi ?
Z-svētku vakarā braukt uz mītu , tev nav ne radi, ne draugi, ar kuriem svinēt svētkus ? , vai arī viss kas tev ir, tas ir Burnout.lv ?
taapat gan jau pa dienu visi paspees apnikt un nav naudas lai dzertu
un ne jau es ierakstiiju par sho ceturtdienu, ja buutu tad aizlaistu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DeeCee wrote:40km ir max 4 l degvielas, par to knapi sanaak 4 sakariigi ali(taas leetaas parodijas par aliem nevaru dzert ) , un no tiem taapat nav nekaadaa jeegaa
Tu esi vecis vai neesi ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
DeeCee wrote:40km ir max 4 l degvielas, par to knapi sanaak 4 sakariigi ali(taas leetaas parodijas par aliem nevaru dzert ) , un no tiem taapat nav nekaadaa jeegaa
Kur ir problēmas, nopērc 3 alus
Triis ali maksaa vairaak kaa chetrpaka
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas orģinalitāti un skatiena vērīgumu Dare to be Different saab 99 (ID8000) , Volvo S60 (ID9000) sex, drift & rock'n'roll !