Kas tā par atbildi?
Ja neesi ar mieru braukt, tā arī pasaki - tālu, tuvu, ielas neapgaismotas, bedres, nepatīk tas ceļš, Ķekavā ir baigie ļaundari - mani neinteresē...
Kad aizej uz darba pārunām un tev jautā - Ko tu māki darīt, tu arī atbildi. Varu rakt, varu arī nerakt. ?
Mana ideja bija, ka tur mēs justos kā mājās un tie, kas neko negribētu pirkt/darīt arī varētu to nedarīt un neviens šķībi neskatītos par to
Tas ir tikai mans piedāvājums, ja noraidat, nekas man no tā nemainās!
Nu ar Celicu to gabalu maukt negribētu, benzīnas nav, krīze un tā spice man ir 5 min/8 km attālumā, ķekava sanāk 30 km vienā virzienā Tā kā es pass, ja ķekavā plāns.
nu izskatās, ka ķekava baiso atbalstu negūst, lai gan pati doma par siltumu nav slikta bet domāju, ka taisam spicē, pēc vēlēšanās dodamies iekšā bowlero, tējiņu, sulu pa latu var nopirkt imho jebkurš, pie kam ne jau visiem kas jāpērk
Archuks wrote:nu izskatās, ka ķekava baiso atbalstu negūst, lai gan pati doma par siltumu nav slikta bet domāju, ka taisam spicē, pēc vēlēšanās dodamies iekšā bowlero, tējiņu, sulu pa latu var nopirkt imho jebkurš, pie kam ne jau visiem kas jāpērk
Archuks wrote:nu izskatās, ka ķekava baiso atbalstu negūst, lai gan pati doma par siltumu nav slikta bet domāju, ka taisam spicē, pēc vēlēšanās dodamies iekšā bowlero, tējiņu, sulu pa latu var nopirkt imho jebkurš, pie kam ne jau visiem kas jāpērk
21:00 SPICE!?
Tak nolēmām es in, martinss in, krish in, rihy arī, tā kā SPICE kā parasti un pēc vēlēšanās bowlero.