Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Foto tehnika
aa un lieki piepilst, ka šis ir vēl labs kadrs. Ir vēl tādi kur neko nevar redzēt..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Apsveicu Tevi ar jaunas kartes pirkšanu, bet pirms tam pamēģini ar citu karti uzknipsēt pāris kadru, lai pārliecinātos, ka tiešām karte pie vainas... Drīkst zināt, kas Tev tagad par karti un cik ilgi lieto jau??*Sicram wrote:aa un lieki piepilst, ka šis ir vēl labs kadrs. Ir vēl tādi kur neko nevar redzēt..

vai

B4 TDi
- *Sicram
Lexar professional 2gb

šī karte varētu būt manā īpašumā aptuveni 3gadus un pirms tam viņa ir lietota vēl kādus divus gadus.

šī karte varētu būt manā īpašumā aptuveni 3gadus un pirms tam viņa ir lietota vēl kādus divus gadus.
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Tad iedomājies cik reizes viņa ir formatizēta pa pieciem gadiem*Sicram wrote:Lexar professional 2gbšī karte varētu būt manā īpašumā aptuveni 3gadus un pirms tam viņa ir lietota vēl kādus divus gadus. SpoilerShow

Re ku pēctecis Tavai kartei

http://www.lexar.com/products/lexar-pro ... tegory=213
B4 TDi
- *Sicram
nu ka ta padomā, tad varētu tā būt, ka viņa jau redz savu galu 
Un par 300$ es laikam nopirktu kko citu un man vēl paliktu naudiņa priekš CF kartēm
tā vien liekas, ka būs japazīlē kafijas biezumos, un jānopērk SanDisk Extreem IV 4gb. Extreem III ir esmu apmierināts..

Un par 300$ es laikam nopirktu kko citu un man vēl paliktu naudiņa priekš CF kartēm

tā vien liekas, ka būs japazīlē kafijas biezumos, un jānopērk SanDisk Extreem IV 4gb. Extreem III ir esmu apmierināts..

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- *Sicram
slinkumsdzejnieks wrote:A Tu pamēģināji ar citu karti uzfočēt???

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- spainis666
- Has thanked: 0
- PuikaKriss
Ja ņem jaunu, tad ņem Kingston sarkano ar 266x ātrumu, nenožēlosi
Man trīs tādas ir, kalpo vairākus gadus bez problēmām, un vēl viena kaut kāda Sandisk laikam.

- *Sicram
Vsp IB servisa čaļi manuprāt, ka tieši ieteica lietot SanDiskPuikaKriss wrote:Ja ņem jaunu, tad ņem Kingston sarkano ar 266x ātrumu, nenožēlosiMan trīs tādas ir, kalpo vairākus gadus bez problēmām, un vēl viena kaut kāda Sandisk laikam.

PM vai 29764007
PM vai 29764007
Tas ir apmēram tāpat, kā strīdēties ko liet motorā, Castrol vai Motul...*Sicram wrote:Vsp IB servisa čaļi manuprāt, ka tieši ieteica lietot SanDiskPuikaKriss wrote:Ja ņem jaunu, tad ņem Kingston sarkano ar 266x ātrumu, nenožēlosiMan trīs tādas ir, kalpo vairākus gadus bez problēmām, un vēl viena kaut kāda Sandisk laikam.

B4 TDi
- PuikaKriss
Viens lieto Kingston, viens Sandisk, abas ir labas kartes. Es tikai ieteicu no pieredzes, ka ne reizi nav pievīlušas. Izvēle jau paliek tavā ziņā.*Sicram wrote:Vsp IB servisa čaļi manuprāt, ka tieši ieteica lietot SanDiskPuikaKriss wrote:Ja ņem jaunu, tad ņem Kingston sarkano ar 266x ātrumu, nenožēlosiMan trīs tādas ir, kalpo vairākus gadus bez problēmām, un vēl viena kaut kāda Sandisk laikam.
Paņem vienu Kingston un otru Sandisk.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Uzdāviniet man šādu eglītes rotājumu 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- spogulis86
ko fotogrāfi saka par nikon d3100?
Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /

- EMils
*Sicram wrote:Vsp IB servisa čaļi manuprāt, ka tieši ieteica lietot SanDiskPuikaKriss wrote:Ja ņem jaunu, tad ņem Kingston sarkano ar 266x ātrumu, nenožēlosiMan trīs tādas ir, kalpo vairākus gadus bez problēmām, un vēl viena kaut kāda Sandisk laikam.
8 GB kartes @ ebay = 21 $ ar shipping yebay kalpo nu jau kādus gadus 3, Full HD movie ar mierīgi var filmēt. Ir arī lietošanā extreme IV jūtama atšķirība uz kopēšanu un burst modē, taču maksā 5x vairāk.
Kkad atpakaļ lasīju neatceros vairs kurā forumā, taču galvenā doma par lētajām kartēm ir tajā,ka tām ir lielāks brāķu daudzums, taču pa lielam izmantotie izejmateriāli ir vienādi. Līdz ar pat iesaku pirkt "lētās" kartes, ietaupās naudiņa vai arī var vairāk atmiņas sapirkt. kā arī šīs pašas kartes iespējams nopirkt capital veikalos par padsmit latiem un būs arī garantija.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
- *Sicram
Nu jā, es jau te pat pie viena atkarīgā domāju ieķert vienu lēto karti !EMils wrote:*Sicram wrote:Vsp IB servisa čaļi manuprāt, ka tieši ieteica lietot SanDiskPuikaKriss wrote:Ja ņem jaunu, tad ņem Kingston sarkano ar 266x ātrumu, nenožēlosiMan trīs tādas ir, kalpo vairākus gadus bez problēmām, un vēl viena kaut kāda Sandisk laikam.
8 GB kartes @ ebay = 21 $ ar shipping yebay kalpo nu jau kādus gadus 3, Full HD movie ar mierīgi var filmēt. Ir arī lietošanā extreme IV jūtama atšķirība uz kopēšanu un burst modē, taču maksā 5x vairāk.
Kkad atpakaļ lasīju neatceros vairs kurā forumā, taču galvenā doma par lētajām kartēm ir tajā,ka tām ir lielāks brāķu daudzums, taču pa lielam izmantotie izejmateriāli ir vienādi. Līdz ar pat iesaku pirkt "lētās" kartes, ietaupās naudiņa vai arī var vairāk atmiņas sapirkt. kā arī šīs pašas kartes iespējams nopirkt capital veikalos par padsmit latiem un būs arī garantija.

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- PuikaKriss
hvz, es nekad nepirktu lētās kartes, ja bildēju nopietni. Statistika paliek statistika, ka brāķa koeficients ir lielāks lētajām no-name kartēm. Un garantija tev neatsvērs pazaudētās bildes gadījumā, ja sapišās kartesEMils wrote: ... Līdz ar pat iesaku pirkt "lētās" kartes, ietaupās naudiņa vai arī var vairāk atmiņas sapirkt. kā arī šīs pašas kartes iespējams nopirkt capital veikalos par padsmit latiem un būs arī garantija.

labāk nepist kapeiku un paņemt ko uzticamu un pārbaudītu.