Useris GG par šo varēs daudz pastāstīt.
Cik pastūrēts viņa auto - ļoti patika.
Moderator: Bastard
Useris GG par šo varēs daudz pastāstīt.
Es nezinu cik labi viņi ir turējušies pretī the test of time, man viņš bija ap 2014to gadu, ar saviem 140kkm tāfelē bija pilnīgs bezprobļemi. Es nomainīju pāris bukses un thats it. Hadene nav īpaši izturīga bet ir lēta. Jāskatās sliekšņu gali zem priekšas spārniem, jāizravē jau pieminētās švammes zem paspārņiem. Motoram preventīvi jāmaina cam follower un thats about it. Nekādas problēmas ar FSI nepaspēju piedzīvot, tāpēc nemācēšu neko teikt par to.
Jā, stāvoklis atbilstošs cenai un nekvalitatīva remonta pēdas
Uz to svaru viņš nebūs gurdens un neēdīs gandrīz kā lielais motors? W203 ar 2.2 brauca zolīdi, bet tas ir jūtami mazāks auto.
Vienam paziņam nesen ir iegādāts W211 prefs ar 2.2 dīzelīti, 150hp man šķiet. Ejot normāli, ēd ap 6-7 litri uz sotaku un brauc pa kaifu. Tas "ejot normāli" gan laikam ir subjektīvi. Vajag pašam izbraukt un saprast, bet Juzikam ir taisnība - 4cyl ar tomātu būs diezgan vienkārši un pa kaifu.
Mans 3.2 ēd tikpat, bet nu patēriņš jau nav vienīgais izmaksu faktorsfckns wrote:Vienam paziņam nesen ir iegādāts W211 prefs ar 2.2 dīzelīti, 150hp man šķiet. Ejot normāli, ēd ap 6-7 litri uz sotaku un brauc pa kaifu. Tas "ejot normāli" gan laikam ir subjektīvi. Vajag pašam izbraukt un saprast, bet Juzikam ir taisnība - 4cyl ar tomātu būs diezgan vienkārši un pa kaifu.
6-7 pa šoseju vai kaut kādā mazpilsētas satiksmē varbūt, bet pa Rīgu 6-7 ir galīgi nereāls cipars no jebkā kam ir ap 3L kubatūra.smith wrote: ↑01 Jun 2022, 18:04Mans 3.2 ēd tikpat, bet nu patēriņš jau nav vienīgais izmaksu faktorsfckns wrote:Vienam paziņam nesen ir iegādāts W211 prefs ar 2.2 dīzelīti, 150hp man šķiet. Ejot normāli, ēd ap 6-7 litri uz sotaku un brauc pa kaifu. Tas "ejot normāli" gan laikam ir subjektīvi. Vajag pašam izbraukt un saprast, bet Juzikam ir taisnība - 4cyl ar tomātu būs diezgan vienkārši un pa kaifu.